1. Marketingvirksomhed
  2. Grafisk designer
  3. Social media-bureau

Palmgren Marketing er et personligt og prisvenligt alternativ til de dyre reklamebureauer, som henvender overvejende til danske virksomheder med 1-20 ansatte, fx service-, handels- og produktionsvirksomheder. Jeg tilbyder over 17 års erfaring med totalløsninger inde for markedsføring med rådgivning, salgs- og marketingstrategi, webdesign, grafisk design og Sociale medier.

4,2

God

Glimrende assistance ved TechniWrites nye hjemmeside

Palmgren Marketing hjalp mg i forsommeren 2014 med at designe og udarbejde TechniWrite’s nye hjemmeside. Jeg havde igennem et par år haft gode planer på bordet, skrevet nye tekster, sat forskellige designere i gang, researchet på ny udbyder, osv. men var gået stå af flere omgange. Jeg mødte Malene Palmgreen i forbindelse med et virksomhedsarrangement, og fornemmede, at hér var en person, der kunne hjælpe med alle delopgaver. Vi satte hurtigt en effektiv proces i gang, og 1½ måned efter blev den nye hjemmeside launchet på både engelsk og dansk. Jeg er virkelig tilfreds med såvel vores samarbejde undervejs som med resultatet. Thomas Deibjerg, TechniWrite ApS

28. oktober 2014

Malene Palmgren er en skrap "madamme", der rammer plet hver gang.

Jeg har brugt Palmgren Marketing til at løse en stor del af vores grafiske layouts og webløsninger gennem de seneste tre år. Jeg har været super glad for samarbejdet, og fået udarbejdet en lang række opgaver hos hende. Det være sig logodesigns, prospektopsætning, grafiske layouts af alt fra skilte til visitkort samt websites. Senest har Palmgren Marketing udarbejdet vores layout af vores benzinstandere til vores tankstationer i Tankin regi.

Malenes erfaring fra hendes tid som marketingkoordinator, har givet en stor viden som jeg stort set i alle sammenhæng trække på, når der opstår spørgsmål omkring web, annoncering og tryksager.
Jeg giver Palmgren Marketing mine varmeste anbefalinger med på vejen!

12. september 2014

Palmgren Marketing modtager min uforbeholdne anbefaling

Jeg har fået udarbejdet visitkort, flyer og ny hjemmeside hos Malene - og er meget tilfreds. Min faglighed og erfaring indenfor marketing er ret lille. Det medførte at jeg indledningsvis ikke helt vidste hvad jeg ønskede ift. layout, farver etc. men Malene hjalp mig hurtigt ind på sporet og vi fik hurtig defineret en profil på flyer hhv. hjemmeside. En profil som afspejler min ønsker til en god firmaprofil og som jeg er blevet rigtig glad for.
Malene var ret skarp til, at vise forskellige forslag til hvorledes min opgave kunne løses og derefter hurtig omsætte forslaget til handling og en færdig hjemmeside, samt flyer.

Malene argumenterede rigtig fornuftigt omkring fordele/ulemper ved de enkelte løsningsmuligheder, hvilket gjorde mig meget tryg undervejs I processen.

Jeg kan uden tøven give min varmeste anbefaling til Malene og Palmgren Marketing.

Hs
Martin Byriel
[link fjernet]

10. september 2014

Effektivt samarbejde

Nautic Marine ApS indgik samarbejde med Palmgren Marketing i forbindelse med en større annonce. Både det endelige produkt og den forudgående proces er vi fuldt ud tilfredse med. Fleksibilitet, samarbejde og effektivitet er i top hos Palmgren.

Jan Lindahl, adm. direktør Nautic Marine ApS

13. juni 2014

Professionel rådgivning og marketing

For knap 2 år siden fik jeg kendskab til Marlene Palmgren og hendes færdigheder i gennem et firma jeg arbejdede for dengang. Da jeg senere selv skulle starte eget firma, kontaktede jeg Marlene for råd og vejledning mm. Marlene var hurtig til at opfange mine idéer og omsætte dem til virkelighed. Hun fik på rekord tid lavet hjemmeside, visitkort, salgsmaterialer og meget meget mere.
Sidenhen har jeg brugt Marlene hver gang jeg skulle have lavet noget og gør det stadig, og hver gang bliver jeg lige overrasket over hvor professionel hun er og hvor hurtig hun løser de udfordringer jeg kommer med.
Jeg vil på det varmeste anbefale Marlene Palmgren Marketing.
Carsten Sørensen

18. marts 2014