Palia Hotels Anmeldelser 24

2,8

2,8

Middel

Ophold

Hotel Palia Dolce Farniente er et ok Hotel.
Men man forstår godt hvorfor det kun har 3 stjerner..
Underholdningen på Hotellet er ikke særlig børnevenlig.
Der er nærmest ikke noget for børn trods det er et familie hotel.
Selve underholdningen foregår på Fransk.
Og det fremgår tydeligt at størstedelen af hotellets gæster er franskmænd.
Så de bliver forfordelt..
Det underholdning som der er tre til fire gange om dagen foregår på Fransk og lidt gebrokkent engelsk...
Det virker lidt som om Franskmændene bliver favoriseret....
Selve rengøringen på hotellet kan af og til være mangelfuld..
Trods det der er rengøring af værelser hver dag...
Så glemmer man værelser..
Får ikke skiftet håndklæder...
Inde i restauranten der var gulvene meget glatte efter der var blevet rengjort og folk gled derinde.
Det var et held der ikke var nogen som faldt...
Det virkede lidt som om at der ikke var blevet tørt efter når gulvene var blevet vasket....
Men selve servicen fejlede ikke noget..
Hverken i pool området...
Eller i baren.....
Men selve hotellet kan jeg desværre ikke give mere end de tre stjerner..

6. oktober 2025

Palia La Roca, Benalmadena, Costa del Sol.
Sødt personale, som var ekstremt hjælpsomme ved spørgsmål og andre henvendelser. Derudover var underholdningen helt i top, med sjove aktiviteter for store og små hele dagen og aftenen.
Maden var som forventeligt af et all-inclusive, men med mange forskellige valgmuligheder.
Eneste minus ved opholdet, var poolen som manglede en let kærlig hånd (hvilket ikke kan fikses i højsæsonen).

8. august 2025

Alt i alt en skuffende oplevelse

Hotel Palia Maria Eugenia:

Starter med det gode:
Vi havde bestil premium Værelse og det var et rigtig fint værelse med havudsigt, det fejlede ikke noget:)

Men så er det gode vist også sagt, restauranten var der generelt dårlig hygiejne (måske jeg er lidt sart) men bare sådan en ting at hotel har skrevet på køleskabet at vandflasken skal fylde op ved vandautomaterne, altså at de flasker alle går og sutter på skal fylde op de steder alle andre skal drikke vand fra?
Nå, det er måske bare mig..
Men selve maden har jeg ikke så meget forstand på, det er jo sjovt nok lidt en smagssag.. Men jeg synes ikke der var noget der var vildt 4-stjernet appetitligt mad at byde på, så den har stået på pomme frites og pizza og ellers mad ude fra byen.

Derudover har de ikke kapacitet til den mængde folk der har booket ved dem, aftensmaden er fra kl. 19.30 til 21.30 og der er kø (mellem 5-10meter) fra kl. 19.30 til 21.00.

Havde ikke store forventerninger til drinks der er inklusiv, men det var alligevel muligt at blive skuffet😮‍💨

Akustikken i indgang og deres “chill-out” bar er forfærdelig, man kan overhovedet ikke være der og snakke.

Den første dag fortalte jeg dem at aircondition ikke virkede, hvor til jeg fik at vide at det ikke var varmt nok til det, okay det er måske fair nok, men så skal det jo ikke reklameres med det? Kunne se på displayet at den sagde 23,5 grader, det synes jeg at det er varmt nok til at starte den..

Så for lige at brokke mig helt færdig, så virker deres internet altså ikke som forventet, jo der er internet, bevares, men det kan jo lige knap trække en Facebook opdateringen.

21. april 2024

Værelset var ikke klar da vi ankom

Værelset var ikke klar da vi ankom , for hotellet var overbooket. Så vi blev indkvarteret til et hotel 500 meter derfra det første døgn. Vi havde bedt om at være så tæt på jorden som muligt (da jeg er dårlig gående) og vi blev placeret på 4. Sal !!!! De ting der stod på siden, da vi bestilte, var der ikke. (Mad). Intet af personalet i receptionen snakkede sammen, så er dårlig oplevelse. 👎👎

10. august 2023

Dårlig oplevelse, det værd hvis du køber normalt værelse.

Vi havde bestil premium værelse og fik et “premium værelse”, der var intet netværk, vi manglede de samme ting som andre premium værelser (kaffe maskine og stort tv). Rengøringen kom mellem 8-10 og der var højt musik hele aftenen. Vores udsigt var en væg selvom der var lovet havudsigt. Rengøringen glemte nye håndklæder, smed ting ud vi havde købt og rykkede på alle egendele og bankede ikke på og gik ind på min veninde der lige var kommer ud af badet. Maden smagte ikke af noget. Poolen og selve steder var godt. God længde til en god strand

11. juli 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (24 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto