James (skotte) er FORMIDABEL til at håndtere folk med tandlægeskræk (mig). Første gang jeg besøgte palæcentret gjorde jeg det ganske klart at jeg var bange. Nu har jeg været der tre gange yderlig... Se mere
Klar anbefaling ✨
Jeg har altid kun haft gode oplevelser med dem. De er altid super søde og imødekommende og man føler sig rigtig velkommen og tryg når man er der. Har haft tandlæge her i mange år efterhånden. Og kan kun anbefale dem 💜
Verdens bedste
Verdens bedste. Simpelthen. Har benyttet tandlægerne på palægade i snart 15 år eller længere faktisk, og har ALDRIG oplevet bedre og så fantastisk behandling og kvaliteten af deres arbejde, både Lone og Marie er så godt og begge er så professionelle og man føler sig ALDRIG presset til behandlinger som hos andre steder. Den varme de udstråler mærker man når man kommer ind som det første også især i receptionen. Tusind tak for jeres måde at være på.
Så dygtige og man er i gode hænder hele…
Så dygtige og man er i gode hænder hele vejen. Både med pris og hvad man får lavet.
Anbefaler dem til alle
Den mest forfærdelige oplevelse jeg…
Den mest forfærdelige oplevelse jeg nogensinde har haft hos en tandlæge, det var en tandblegning, som jeg kan se samtlige andre også har været meget utilfreds med. Jeg spurgte inden behandlingen om det gjorde ondt, da jeg aldrig havde fået en blegning før, nej fik jeg at vide. Det var så smertefuldt at jeg kunne græde, man blev overladt fuldstændig til sig selv så snart de havde tændt for det blå lys og så kunne man ellers ligge der i smertehelvede for sig selv med instrument i munden så du dårligt kan råbe efter hjælp. (Som jeg gjorde, og sagde at det gjorde rigtig ondt, det slog de bare hen) På trods af at det faktisk var uudholdeligt så gennemførte jeg behandlingen da vi jo allerede var gået i gang og den jo ikke var helt billig. INGEN forskel var der i mine tænder, hverken lige bagefter behandlingen, ej heller dagene efter. Penge direkte i skraldespanden og nu en indædt frygt for alt der omhandler tandblegning. Føj for en oplevelse, ville inderligt ønske jeg havde læst anmeldelserne inden!
God behandling og gode priser 🙏🏼…
God behandling og gode priser 🙏🏼 Intet dårlig og sige
Den bedste service og utrolig kompetent…
Den bedste service og utrolig kompetent behandling
Tak til palæcentreret for min ente…
Tak til palæcentreret for min ente flotte tænder, for først gang i 12 år kan jeg bruge mit bid ordenligt, havde store problemer med dårlige tænder samt manglede flere tænder, har fået lavet en bro samt adskillige kroner så nu kan jeg smile igen
Tak for jeres tålmodighed og jeres evige dejlige humør tak for god behandling ville anbefale jer til hver en tid
Bedste tandlæger
Bedste tandlæger i indre by, bedste beliggenhed og SÅ god service!
En varm velkomst ligeså snart man…
En varm velkomst ligeså snart man træder ind af døren, og en god behandling af både mig og mine tænder.
Tak, fra den tandlæge forskrækkede
Fantastisk tandlægeklinik
Fantastisk tandlægeklinik. Altid så søde og omsorgsfulde. Jeg har endda tandlægeskræk men det er slut.
Tak for alt ❤️
Dårlige fyldninger
Har fået lavet den samme fyldning 3 gange i alt, og 2 gange sidste år, da den blev ved med at falde ud. Sidst borede de ekstra dybt for at den skulle blive siddende, men havde sidenhen smerter i en måned. Er ikke imponeret over deres tekniske kunnen.
Kan tilslutte mig rækken af mindre gode …
Kan tilslutte mig rækken af mindre gode anbefalinger her, trods meget søde og rare mennesker på klinik med venteværelse flot og indbydende inkl. masser af chokolade og slik...kort sagt ku ikk føle mig mere velkommen. Det indtryk fortsætter i behandlingen....Wow jeg følte mig totalt i trygge hænder. Men pas på...det virker som cover up, ærlig talt. Ihverfald gik det ikk så godt for mine tænder efterfølgende. Skiftede til anden klinik, som har ordnet min krone og knækkede tand, så det holder. De var ikke imponeret af Palæcenterets arbejde.
Jeg fik for under 2 år siden lavet 2 …
Jeg fik for under 2 år siden lavet 2 porcelænskroner ovenpå 2 rodbehandlede tænder. De 2 kvinder mente det var løsningen.
Jeg tabte dem ca hver 3 måned, nogle gange oftere, de samlede på madrester og havde altid tandtåd med i tasken.
Fik at vide det var helt normalt.
Jeg tabte mine tænder i bussen, på restaurant, i biografen, på arbejdet, på date, på ferie, det hele har været forfærdeligt! Med mange smerter, tandkødsbetændelse og rådne tænder.
Mine tænder endte i sidste ende med at rådne indenunder. Den ene rådnede helt af i november, den anden rådnede helt af i marts.
Tandlægerne lovede at indgå forlig, da der heller ikke forefandtes nogen journal på mine tænders forløb.
De holdt mig hen siden marts med lovning om erstatning. Jeg hyrede en advokat som godt kunne se der var noget galt. Der blev udarbejdet forlig, men tandlægerne svarede ikke, overskred deres egne tidsfrister.
For i sidste ende at sige NEJ.
Sagen er videresendt til tandlæge foreningen. De afventer svar.
Tandlægerne har også valgt at ignorere denne.
Nu skal sagen så videre til tryg skadeerstatning, og jeg kan få et tilbud om at politianmelde klinikken.
Jeg føler de har ødelagt mine tænder og har ladet mig sidde tilbage med rådne tænder uden at de tager ansvar.
Alle tandlæger som har hørt om mine tænders forløb, er direkte rystede over denne behandling!
Tak fordi i løj for mig, holdt mig hen og lod mig tro i ville hjælpe. Tak fordi i er skyld i jeg er syg med en depression, har tabt mig over 10 kg. Kan ikke spise fast føde, har fået angst for mad.
Jeg ville ønske jeg kunne sagsøge jer for al den svie og smerte i har pålagt mig med vilje!!
Ligegyldighed fra personalet og man kan …
Ligegyldighed fra personalet og man kan ikke se forskel før og efterblegningen.
Det er SLET ikke pengene vær´!!!!!!!
Tandblegning Palæcentret - gør det ikke!
Har som så mange andre købt en Downtown deal til tandblegning. Man reklamerer med at man bliver tilset af en tandlæge, men der er ikke skyggen af en tandlæge på den klinik. Behandlingen udføres af "receptionisten", og der blev ikke lavet nogen form for beskyttelse af tandkødet, som ellers er nødvendig. Behandlingen varede i alt 35 min og medførte IKKE hvidere tænder, men et ødelagt tandkød. Til trods for klage både til Palæcentret og Downtown reklamerer de stadig med den samme ydelse, der reelt svarer til en hjemmebehandling for du bliver ikke rådgivet eller tilset.
Tandblegning
Det var ikke bare ubehageligt og smertefuldt, mine tænder ser ud som før og her fem dage efter bløder mit tandkød stadig og jeg mangler en bid af mit læbebånd, det er simpelthen syret væk. Sidst jeg prøvede sådan en behandling her, blev mit tandkød beskyttet inden blegegelen kom på. Det bruger man åbenbart ikke her. Jeg skulle også have haft tre gange 20 min. Men fik kun 2 gange 20 min. Og gel på 2 gange, sikkert meget godt for min stakkels mund. Var iøvrigt ved at blive kvalt i mit eget spyt undervejs, så alt i alt en dyr og dårlig oplevelse der ikke virkede som den skulle
Sindssygt ubehagelig og dårlig tandblegning
Jeg valgte at få en tandblegning hos en tandlægen, da mit tandkød er trukket tilbage flere steder i munden og jeg derfor er opmærksom på ikke at gøre skaden værre (derfor tør jeg ikke hjemmeblegning). Jeg købte et Downtown deal til Palæcentret til 1000kr (normalpris 2800kr). Jeg forventede en grundig og professionel oplevelse, men blev desværre dybt skuffet. Tandlægen var ikke særligt grundig med min tandrens (som ikke var med i prisen). Jeg fortalte tandlægen at jeg havde ondt i halsen og derfor ikke var vild med at synke undervejs, mens jeg skulle ligge med geléen på tænderne i 15 min ad gangen. Da tandlægen havde tændt for lampen til blegning smuttede hun og sagde hun ville komme igen om et kvarter. Jeg fik lov til at ligge i 24 min indtil hun kom tilbage (hver gang lampen slukkede kom receptionisten, ikke tandlægen, ind og tændte for lampen igen), og jeg havde savl ud over det hele, fordi jeg som tidligere nævnt ikke ville synke det stads, og havde mere ondt i halsen fordi jeg alligevel var nødt til at synke nogle gange. Her savnede jeg sgu at hun blev i rummet og sugede spyt væk eller hvad jeg nu kunne have brug for undervejs - det er en behandling til næsten 3000,- for søren. Jeg var nødt til at råbe op i starten fordi jeg havde gelé på tungen. Tandlægen fortalte mig desuden hvilken position min mund skulle være i undervejs, hvilket jeg fulgte, men da jeg var færdig var det tydeligt at jeg havde haft blegningsgelé på mit tandkød, som var helt ætset. Dette tog hun ikke så tungt og sagde at det var selvforskyldt at der var kommet blegningsgelé på mit tandkød (Hallo, jeg er patienten og jeg gjorde præcis som du sagde? Burde du ikke have tjekket om alt var i orden undervejs?). Mit smadrede tandkød ville gå i orden inden for 5 min, sagde hun. Den hvide farve er væk, men det gør stadig pisse ondt. Efter jeg er kommet hjem og har haft ondt i mine tænder og tandkød hele dagen har jeg læst mig frem til at der burde være blevet brugt en beskyttelsesgelé på tandkødet først, som skal beskytte tandkødet under blegningen og at blegningsgeléen absolut ikke må sluges. Jeg er virkelig ked af at der ikke er ydet beskyttelse af mit tandkød og at der ikke blev suget mere end 1 gang undervejs i de 40 min jeg lå med geléen på. Det virker sindssygt sjusket, forhastet og uprofessionelt. Jeg kan også se at mit tandkød har trukket sig yderligere tilbage nogle steder efter behandlingen. Alt i alt havde jeg håbet på en oplevelse hvor jeg kunne føle mig tryg og det gjorde jeg på intet tidspunkt med denne behandling. Jeg har dog (en smule?) hvidere tænder - kan ærligt talt ikke se forskel, og rigtig irriterende gener efter behandlingen. Jeg kan desuden se på deres hjemmeside at man normalt bleger i 3 x 20 min, hvorfor jeg er i tvivl om de har prøvet at få mig ind og ud af døren hurtigt, fordi jeg "blot" var en dealkunde. Jeg ville gerne have givet stedet en god anmeldelse pga et lækkert venteværelse med masser af chokolade og et venligt personale, men jeg er desværre dybt utilfreds med min oplevelse i dag.
Tandblegning - flot resultat og virkelig god service!
Jeg fik bleget min tænder ved Palæcentret. Resultatet var rigtig flot, men da mine tænder var meget misfarvet kom der hurtigt pletter på fortænderne. Da jeg en uge efter (fredag) kommer forbi for at spørge ind til pletterne på min tænder, bliver jeg mødt af den sødeste kvindlige tandlæge/tandplejer som er utrolig fleksibel og giver mig en tid til tjek kl 18.15 mandagen efter. Hun får fjernet pletterne på mine tænder (uden beregning!!) og er virkelig sød til at berolige mig, da det gør lidt ondt. Resultet er SÅ flot!
Jeg har aldrig oplevet så god og fleksibel behandling ved en tandlæge - jeg har helt sikkert fundet min nye tandlæge!
Den eneste tandlæge jeg tør gå til!
James (skotte) er FORMIDABEL til at håndtere folk med tandlægeskræk (mig).
Første gang jeg besøgte palæcentret gjorde jeg det ganske klart at jeg var bange. Nu har jeg været der tre gange yderligere og er allerede tryg.
James og hans mørkhårede assistent er et fantastisk team, der er fair med økonomi, tid og overskud.
Tak til dem!!
Tandlægerne er ikke til at få fat på!
Påstår at de kan udføre kosmetiske behandlinger, men jeg har fået lavet 4 skinner fra dem siden maj og inden af dem har siddet ordenligt på min tænder!
Kim Sperly var en dygtig tandlæge, men desværre er han der ikke længere..