Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Αγόρασα ένα τραπέζι κουζίνας (μασίφ πεύκο), είναι σαν ψεύτικο, δεν είναι τριμμένο το ξύλο, η συναρμολόγηση έγινε με δυσκολία γιατί τα εξαρτήματα που είχε η συσκευασία ήταν κακής ποιότητας και οι τρύπε... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I bought a bathroom cabinet from their website on January 27, 2026. I started assembling it yesterday. It's a very poor quality Chinese product sold by VidalXL. The assembly parts are incomplete. The... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ . ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 100% Απόλυτα σωστοί στους χρόνους παράδοσης και ποιότητας των προϊόντων. Συνεπέστατοι και ιδιαίτερα εξυπηρετικοί στο τηλεφωνικό κέντρο. Χρειάστηκε να γίνει κά... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Η παπουτσοθηκη που είχα παραγγείλει αρχικά έλεγε εύκολη συναρμολόγηση και αποτελούνταν από πάρα πολλές βίδες με αρκετά ελλιπείς οδηγίες. Επίσης η χωρητικότητα της ήταν μικρότερη σε σχέση με αυτή που έ... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelforretning

Skrevet af virksomheden

Η Marketa είναι εταιρία που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο με ηλεκτρονικά καταστήματα λιανικής και χονδρικής πώλησης που διαθέτει πάντα στον τομέα του σπιτιού και του κήπου, αλλά επίσης μπορείτε να βρείτε αθλητικά είδη, παιχνίδια, προμήθειες κατοικίδιων ζώων και επαγγελματικό υλικό.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Good condition of the product

Good condition of the product, delivered on time. Everything as I expected!

27. februar 2023

Dear Mr. Nick,
Thank you for your review! We are thrilled to hear that you received your product on time and in good condition. Our team takes pride in ensuring that our products are of high quality and we're glad that it met your expectations. Pakobazaar's team!

Καλη εξυπηρέτηση!!!

Πολυ μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα!
Άμεση και καλή εξυπηρέτηση από το προσωπικό!
Πραγματοποιήθηκαν δυο αγορές από το συγκεκριμένο κατάστημα, οι οποίες έφτασαν στην προγραμματισμένη ώρα τους!
Σιγουρα θα το ξανά επιλέξω στο μέλλον και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Αγαπητέ κ. Παναγιώτη
Ευχαριστούμε για την κριτική σας! Χαίρομαι που η εξυπηρέτηση μας ήταν άριστη και ότι η παράδοση ήταν γρήγορη. Η ομάδα μας προσπαθεί συνεχώς να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτό αντικατοπτρίζεται στην εμπειρία σας. Με εκτίμηση, Η ομάδα της Pakobazaar

Το προτείνω ανεπιφύλακτα

Άψογη εξυπηρέτηση στο τηλέφωνικο κέντρο!! Τα κορίτσια ευγενεστατα,καταρτισμένα στο είδος και πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν!!

Αγαπητή κα. Εύα,
Ευχαριστούμε για την εκτίμηση σας! Χαιρόμαστε που η εξυπηρέτηση που λάβατε στο τηλεφωνικό μας κέντρο ήταν άψογη. Η ομάδα μας αξιοποιεί κατάλληλα την κατάρτισή της για να παρέχει κορυφαία υποστήριξη στους πελάτες μας και είμαστε περήφανοι που οι συνεργάτες μας είναι ευγενικοί, καταρτισμένοι και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας. Με εκτίμηση, Η ομάδα της Pakobazaar

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Αριστη εξυπηρετηση και γρηγορη…

Αριστη εξυπηρετηση και γρηγορη παραδοση!!

Αγαπητή κα. Σταυρούλα

Very satisfied

The bookcase I received was very good. The correlation between price and quality was great. I had called for more information about the shipping and the costumer service was very helpful. Overall I was very satisfied. Thank you😊

22. marts 2023

Besvarelse fra Marketa

Thank you for your review! We're thrilled to hear that you found the bookcase to be of great quality and that the price-to-quality ratio met your expectations. Our team is dedicated to providing helpful and reliable customer service, so we're glad to hear that they were able to assist you with your shipping inquiries.
If you ever need anything else or have any further questions, please don't hesitate to reach out. Thank you for choosing our company, and we appreciate your feedback! Pakobazaar's team😊

Όλα τέλεια!

Αντιμετώπισα ένα μικρό θέμα με την παραγγελία μου αλλά το τμήμα εξυπηρέτησης ήταν άψογο. Όλα τα κορίτσια ευγενεστατα. Από δω και πέρα θα είναι η πρώτη μου επιλογή και για την ποιότητα/ποικιλία αλλά κυρίως για την άριστη εξυπηρέτηση.

19. april 2023

Αγαπητή κα. Βίκυ
Χαιρόμαστε που η εξυπηρέτηση της εταιρείας ήταν άψογη και είστε ευχαριστημένη με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα που προέκυψε με την παραγγελία σας. Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τη θετική σας εμπειρία. Με εκτίμηση, Η ομάδα της Pakobazaar

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

It was good

It was good, maybe could be better

23. februar 2023

Dear Mr, George
We appreciate your feedback, and we are glad to hear that your experience was good overall. It's always valuable to hear suggestions for improvement.

If there's anything specific that you think could be done better, please let us know. Your input helps us enhance our services and make future experiences even better. Thank you for taking the time to provide your feedback! Pakobazaar's team.

everything as expected

everything as expected . fast delivery.

23. februar 2023

Dear Mr Vasilis,
We are glad to hear that everything went smoothly with your order and that you received it quickly. We always try to improve our service, so we can meet our customer's expectations.

If you have any further questions or need assistance in the future, feel free to reach out. Thank you for your feedback! Pakobazaar's team!

Βάζω 5 αστέρια για την εξυπηρέτηση

Βάζω 5 αστέρια για την εξυπηρέτηση, γιατί παρόλο που το δέμα μου ήρθε χτυπημένο, από λάθος της μεταφορική, η εταιρεία, ως άριστοι επαγγελματίες, μου έδωσε 5 διαφορετικές επιλογές!
Θα ξανά ψωνίσω σίγουρα!!

24. april 2023

Αγαπητέ κ. Σάκη,
Χαιρόμαστε που ήσασταν τόσο ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση! Είναι πάντα ευχάριστο να λαμβάνεις τέτοια θετικά σχόλια σχετικά με την εξυπηρέτηση και των επαγγελματισμό της ομάδας μας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά. Ανυπομονούμε πάντα, να σας εξυπηρετήσουμε σε μια μελλοντική συνεργασία. Με εκτίμηση, Η ομάδα της Pakobazaar

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Just the worst piece of furniture I…

Just the worst piece of furniture I have ever received…so badly painted, broken parts broken panels and nothing works properly. Grey Panama wardrobe….just don’t buy it in my opinion.

20. februar 2023

Dear Sarah,
We are sorry to hear about your negative experience with the Grey Panama wardrobe. It sounds like the furniture you received was not up to your expectations and had various issues. It can be frustrating to receive a faulty product, especially when it is something as essential as furniture.
We hope you found the resolution suitable for this situation and that your new furniture is satisfactory. Pakobazaar's team.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Είχα παραγγείλει κάποια προϊόντα τα…

Είχα παραγγείλει κάποια προϊόντα τα οποία όπως αποδείχθηκε στην πορεία ήταν καταχωρημένα με λάθος περιγραφή στην ιστοσελίδα τους. Με ιδιαίτερα επαγγελματικό τρόπο αναγνώρισαν το σφάλμα τους και μου τα αντικατεστησαν με άλλα που ταίριαζαν στις προτιμησεις μου. Δεν υπήρξαν καθυστερήσεις η όλη διαδικασία έγινε πολύ γρήγορα. Ένας επαγγεατιας κρίνεται από τον τρόπο που αντιδρά στη λάθος ή δύσκολη κατάσταση κι η συγκεκριμένη εταιρεία έδειξε ότι είναι επαγγελματίας σωστός.

17. april 2023

Αγαπητή κα. Στυλιανή,
Χαιρόμαστε που ήσασταν τόσο ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση! Είναι πάντα ευχάριστο να λαμβάνεις τέτοια θετικά σχόλια σχετικά με την εξυπηρέτηση και των επαγγελματισμό της ομάδας μας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά. Ανυπομονούμε πάντα, να σας εξυπηρετήσουμε σε μια μελλοντική συνεργασία. Με εκτίμηση, Η ομάδα της Pakobazaar

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Άψογη εξυπηρέτηση και γρήγορη αποστολή…

Άψογη εξυπηρέτηση και γρήγορη αποστολή των επίπλων. Τα εν λόγω έπιπλα κήπου είναι λίγο πιο σκούρα από τις φωτογραφίες αλλά και πάλι είναι πολύ όμορφα. Σίγουρα θα ξανα προτιμήσω το εν λόγω κατάστημα.

15. februar 2023

Αγαπητέ κ. Νικόλαε,
Χαίρομαστε που είχατε μια άψογη εμπειρία με την εξυπηρέτηση και την αποστολή των επίπλων. Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί τα έπιπλα να ήταν λίγο πιο σκούρα από ό,τι φαίνονταν στις φωτογραφίες, αλλά χαιρόμαστε που παρ' όλα αυτά σας άρεσαν. Με εκτίμηση, Η ομάδα της Pakobazaar

Πολυ εξυπηρετικοί

Πολυ εξυπηρετικοί , ευγενικοί και άμεσοι οι υπάλληλοι της εταιρίας και πολυ ευχαριστημένη απο τα προϊόντα!

4. april 2023

Αγαπητή κ. Τιτίκα,
Χαιρόμαστε που ήσασταν τόσο ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση! Είναι πάντα ευχάριστο να λαμβάνεις τέτοια θετικά σχόλια σχετικά με την εξυπηρέτηση των υπαλλήλων. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά. Ανυπομονούμε πάντα, να σας εξυπηρετήσουμε σε μια μελλοντική συνεργασία. Με εκτίμηση, Η ομάδα της Pakobazaar

Πολυ εξυπηρετικοι!

Πολυ εξυπηρετικοι!! Ειμαι πολυ ευχαριστεμενος!

27. marts 2023

Besvarelse fra Marketa

Αγαπητέ κ. Ιωάννη, Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας.
Εκτιμούμε πραγματικά το χρόνο που αφιερώσατε για να μας αφήσετε μια αξιολόγηση. Ο στόχος μας ως εταιρεία είναι η καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας, μας χαροποιεί ιδιαίτερα που το έχουμε πετύχει αυτό. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά. Ανυπομονούμε πάντα, να σας εξυπηρετήσουμε σε μια μελλοντική συνεργασία. Με εκτίμηση, Η ομάδα της Pakobazaar

πολύ ευγενικό προσωπικό

ευγενικό προσωπικό, εξαιρετική διαχείρηση παραπόνων, γρήγορη αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος

17. februar 2023

Αγαπητή κα Ιωάννα,
Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας. Εκτιμούμε πραγματικά το χρόνο που αφιερώσατε για να μας αφήσετε μια αξιολόγηση. Ο στόχος μας ως εταιρεία είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά. Ανυπομονούμε πάντα, να σας εξυπηρετήσουμε σε μια μελλοντική συνεργασία. Με εκτίμηση, Η ομάδα της Pakobazaar

Excellent

Excellent, fast service that was very much appreciated.

24. marts 2023

Αγαπητή κ. Eleni Kyriacou,
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώσατε για να μας αξιολογήσετε. Το εκτιμούμε γιατί αυτό μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι. Ο στόχος του καταστήματος Pakobazaar είναι η καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας. Χαιρόμαστε που το έχουμε πετύχει. Με εκτίμηση, Η ομάδα της Pakobazaar.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Customer Support saves the day!

An item that I had not ordered arrived to my doorstep rather than the product I had actually purchased from Pakobazaar. The customer support service resolved the problem in a very polite, efficient and effective manner. Full marks go to service support - not so for logistics; thus 4 stars are given instead of 5.

16. februar 2023

Αγαπητέ κ. Ευαγγέλου,
Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που αφιερώσατε να μας αξιολογήσετε αυτό μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι. Χαιρόμαστε που ακούμε ότι η ομάδα υποστήριξης πελατών μας μπόρεσε να λύσει το πρόβλημά σας εγκαίρως και αποτελεσματικά.
Ο στόχος μας είναι η λύση των προβλημάτων σας για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας σε μελλοντικές σας αγορές.
Με εκτίμηση, Η ομάδα της Pakobazaar.

Επαγγελματίες!!

Ταχύτατη εξυπηρέτηση. Ευγενικό προσωπικό και πρόθυμο να εξυπηρετήσει και τα προϊόντα εξαιρετικά. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη και από το τραπεζακι και από τις καρέκλες.

20. marts 2023

Αγαπητή κ. Anna Volley,
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώσατε για να μας αξιολογήσετε.
Ο στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας για μελλοντικές συνεργασίες. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά. Με εκτίμηση, Η ομάδα της Pakobazaar.

All perfect!!

28. februar 2023

Αγαπητή κ. Πρίφτη,
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώσατε για να μας αξιολογήσετε.
Ο στόχος μας ως εταιρεία είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Χαιρόμαστε που το πετύχαμε. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά στο μέλλον. Με εκτίμηση, Η ομάδα της Pakobazaar.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.