2,2

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Charge speeds not as advertised

Although the charge worked fine i did notice a few discrepancies with the service. The chargers are advertised as 22kwh but only give out 7.2kwh and that is as long as there is no other vehicles connected to the other outlet on the stand at which point the speed drops to 3.6kwh which is not much quicker than using a 3 pin plug home charger. If I wanted to trickle charge I wouldn't have bothered to use this charger.
The charging speeds at this charge point needs to be properly displayed so people know what they are going to get.

20. december 2025

Bestiller parkering og alle…

Bestiller parkering og alle personinformasjon fylles automatisk inn da det er lagret.
Men det ble tydeligvis krøll så ringte og kontaktet de for 3 gang .
Sier mitt om at det var dårlig service her og da kommer en surrealistisk opplevelse.

Alt blir ok til slutt. Så jeg sier kort farvel og legger på .
Da kansellerer ‘han’ plutselig parkeringen .
Prøver å ringe men da legger ‘han’ på . Prøver i 7-8 min , bare opptatt å blir lagt på.
Dama sin tlf kommer igjennom da.

Men ok .
Sender så en klage på dette der jeg skriver kort om dette og vil kontakte de i morgen om de ikke ringer tilbake innen kl 1100.

Da kommer plutselig parkeringen på plass igjen via mail .
Men info om at jeg måtte bare ringe nå ..

Hopper over den samtalen glatt

7. december 2025

Bor väldigt ofta på hotell

Bor väldigt ofta på hotell , tyvärr har detta bolag lyckats få in en fot på dom större kedjorna .
Känns som lurendrejeri och ocker med dom priser dom tar , dels dyr parkering OCH svindyr laddning .

13. oktober 2025

Bokat parkering 2 dygn tillsammans med…

Bokat parkering 2 dygn tillsammans med hotellvistelse i Kristianstad. När vi åkte på lite utflykt efter dagen efter att vi parkerade, o kom tillbaka så fanns ingen parkering ledig. Vi hade bokat en av 13 parkeringar. Ringer pakt support som säger att förmodligen har någon fulparkerat o att jag ska gå till receptionen på hotellet o fråga om de har nån lösning har de inte det så ska jag ringa tillbaka. Hotellet kunde ej hjälpa då ringde tillbaka till pair. Men de kunde inte gör någonting. De förklarade även att det ej kommer någon för att kontrollera så att de som har parkerat har bokat genom pair. den som har fulparkerat kommer alltså ej få ngn böter. Detas lösning va att vi skulle vänta tills någon åkte. Festival i stan så att få tag på parkering va inte att tänka på. Supporten sa konstant på varje fråga …tyvärr finn inget vi kan göra. Varför ska man ens boka om man ändå kan stå gratis o dessutom ej få böter. Aldrig mer pair!!! 3 h letade vi tills vi fick en parkering i ett parkeringshus långt från hotellet

31. juli 2025

Had to call their support in order for…

Had to call their support in order for the charge station to start the otherwise started charge session. After several hours I went back to the car and to my surprise I noticed it had stopped the session by itself after merely 25kWh.. had to call support again in order to start a new session. When pressing 9 for English, the phone just hangs up.. finally got in contact with a swedish operator who barely understood English nor danish. Efter explaining the situation the charge session was started anew. I then asked what would happen with the charge fee applied for each charge session since the charge had stopped by itself. The operator then hung up.
To date, I have now charged 4 times through this supplier but only once have I successfully been able to charge without problems.

17. marts 2025

Straffar ut sig själva

Tyvärr finns nu Pair.se / Pair Recharge laddnings lösning på de flesta hotell nuförtiden, dock inte Scandic som har MER (nästan lika dyra). Pair.se ska ha 5.95kr / kWh när en snabbladdning kostar 4.35 - 4.75kr / kWh. Man behöver inte vara raketforskare för att begripa att Pair.se håller på att straffa ut sig med denna prissättning. 3 - 4 kr hade varit tillräckligt.

Jag blir även förbannad på hotellen som anlitar detta pajas företag. Nu blir det istället att jag inte övernattar hos hotell som har Pair.se / Pair Recharge. Nu senast valde jag bort Best Western hotell Ljungby nästa vecka eftersom de anlitar Pair.se

22. august 2024

Lösningsorienterande

Otroligt smidig och snabb lösning,då någon råkade stå på vår plats vi blivit tilldelade i Köpenhamn.Mycket trevliga supportrar,som tycks ha lösningar på de flesta önskemålen.

8. juli 2024

Sämsta skiten

Sämsta skiten. Skulle ladda i Kristianstad. Laddade appen och försökte få igång skiten, men först var jag tvungen att betala min tidigare session på 0,00kr, om och om igen, sååååå dåligt👎👎

7. juli 2024

Aldrig mer laddning på Pair 👎🏻😡

Kom in i matchen, ladda elbil för 5.95kr/kWh ??? Det är billigare att snabbladda på Tesla Supercharger för priser mellan 3.30-4.10kr/kWh. Synd att alla hotell gått på deras snack för att få ta över parkeringsplatser.

25. oktober 2023

Alldeles för mkt småfel

Enklare att ringa hotellet....

Ex axplock av fel:
Ser inte tillgänglighet förrän efter formulär ifyllt.
Visas på engelska (antar man inte kan länka till rätt språk som hotell så den antar).
Ingen karta eller annat som visar platserna.
Står ej utcheckningstid eller längd (ex timmar).
Ingen länk tillbaka till hotellet (ex på loggan eller hotellbilden).
Villkoren bara på svenska.
Ingen länk tillbaka till parkeringen vid inlogg.
Ingen möjlighet att välja mellan parkeringar.
Länken är ett UUID så man måste liksom bokmärka om man ska komma ihåg vad det är.
Titeln säger inte vilken parkering man är på.
Och sen onödigt dyrt (nog inte deras fel hehe).

8. august 2023

Er dette din virksomhed?