Padellife – tryghed, tillid og gear i topklasse Min absolutte yndlings-padelpusher er uden tvivl Padellife :) Imødekommenhed fra første klik, virkelig stærk kundeservice og nogle garant... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Velkommen til Padellife. Padellife har Danmarks største udvalg af alt til padel og sikrer dig altid markedets bedste priser. Vi har solgt padelbats siden 2016 og har løbende siden da udvidet sortimentet løbende. Vores butik på Åboulevard 15, 1960 Frederiksberg åbnede i starten af 2019. Vi er virkelig glade og stolte over den store interesse padelmiljøet og mange padelentusiaster har vist, hvilket gør at vi i dag nærmest har alt hvad man kan drømme om indenfor padel. Teamet hos Padellife består udelukkende af padelkyndige mennesker, som alle har de bedste forudsætning for at vejlede dig til dit næste padelkøb.Vejledningen kan enten ske i den fysiske butik på Frederiksberg, på chatten eller over mail til info@padellife.dk
Åboulevard 15, 1960, Frederiksberg C, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Nem at bestille, hurtig svar. Hurtig levering. 👍👏
Utrolig god service . Reagerede med det samme på mit spørgsmål om pris justering. De kom
Med et tilbud jeg ikke kunne sige nej til .
God service. Jeg fik et låne padelbat for at prøve om cork var noget for mig. Fedt at spille med et bat før man investerer.
God service + hurtig levering.
Fik fat i padellife, de fandt det ønskede bat - næste formiddag leveret.
Altid en god oplevelse at handle hos og med padellife.
Meget kompetent og saglig vejledning omkring køb af padle-sko 👍 er du på jagt efter udstyr til padle, så er denne butik absolut et besøg værd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk service og produkterne er altid til den skarpeste pris.
Efter en kort korrespondance med deres livechat, kl. 21.52 var der lagt en ordre hos Padellife.dk på et nyt Nox bat til en exceptionel god pris.
Orientering om levering skete kort dagen efter, og modtog min vare 2 dage efter bestilling. Alt helt efter bogen, og en god oplevelse hele vejen igennem.
Bestemt et sted der skal handles igen. Eneste Online padel butik, der rent faktisk vendte tilbage indenfor 10min efter henvendelse på deres chat!
Tip-top oplevelse, tak for det :-).
Jeg bestilte et padel bat og nogle bolde, men havde glemt at bestille en rammebeskytter. Så jeg skrev til dem og spurgte om de kunne tilpasse ordren, så jeg ikke skulle betale fragt 2 gange.
Jeg fik en mail med et link til en opkrævning på 99 kroner for rammebeskytteren, og en venlig mail om at hvis jeg betalte med det samme, kunne de sende varen med det samme. Jeg betalte, og inden for kort tid fik jeg en mail fra GLS om at varen var afsendt. Jeg skrev til dem søndag, de svarede mandag morgen, og tirsdag eftermiddag havde jeg det hele.
Venlig kundeservice, og virkeligt god behandling.
Og battet tages i brug i morgen aften, så alting er perfekt.

Besvarelse fra Padellife
Ud over en exceptionel ekspertise ift udstyr, så er servicen noget af det ypperste. De varmeste anbefalinger herfra!

Besvarelse fra Padellife
Altid perfekt service. Drengene i padellife går altid et ekstra skridt for at hjælpe, hvadenten det er rådgivning eller køb af produkter - det er en sand fornøjelse

Besvarelse fra Padellife
Gode priser og kompetent service. Rådgivningen er også i top. Hurtigt svar på mail om mine to ordrer og fik dem samlet til en gratis forsendelse.

Besvarelse fra Padellife
Hurtig levering, men lidt ærgerligt at man køber et bat på udsalg for at se det blive sat yderligere 200kr ned indenfor én ugen.

Besvarelse fra Padellife
Padellife sørgede for, at jeg kunne få mine Mizuno padel sko med AC sål.
Fantastisk service.
Super fed butik med stort udvalg af produkter og god informativ service! Jeg kommer klart tilbage næste gang der skal handles gear! 😁
Byens bedste betjening og stort udvalg. Super service og vejledning af Jesper.
Super fin service, hurtig levering og gode priser.