Padellife – tryghed, tillid og gear i topklasse Min absolutte yndlings-padelpusher er uden tvivl Padellife :) Imødekommenhed fra første klik, virkelig stærk kundeservice og nogle garant... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Velkommen til Padellife. Padellife har Danmarks største udvalg af alt til padel og sikrer dig altid markedets bedste priser. Vi har solgt padelbats siden 2016 og har løbende siden da udvidet sortimentet løbende. Vores butik på Åboulevard 15, 1960 Frederiksberg åbnede i starten af 2019. Vi er virkelig glade og stolte over den store interesse padelmiljøet og mange padelentusiaster har vist, hvilket gør at vi i dag nærmest har alt hvad man kan drømme om indenfor padel. Teamet hos Padellife består udelukkende af padelkyndige mennesker, som alle har de bedste forudsætning for at vejlede dig til dit næste padelkøb.Vejledningen kan enten ske i den fysiske butik på Frederiksberg, på chatten eller over mail til info@padellife.dk
Åboulevard 15, 1960, Frederiksberg C, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Fik hvad jeg havde bestilt med kort leveringstid 🤗

Altid god service.
Dejligt med kompetente medarbejdere 👍🏼

Hurtig levering, super service 👏👏 Kan kun anbefales 👏

Besvarelse fra Padellife
Havde en reklamation som blev behandlet super godt

GOD SERVICE
Havde købt et par padelsko, som efter 2 måneder gik i stykker. Sendte en reklamation til Padellife og indenfor en uges tid var reklamationen godkendt og et nyt par på vej med posten.

Bestilte et par sko klokken 22:50
Får ved en fejl bare lagt i kurven i en forkert str skriver til dem måske 22;55 og 23:01 modtager jeg en mail fra det er opdateret og god aften
Helt vild gode service som man kender den og sammetidlig så er deres levering så hurtigt den kommer allerede dagen efter

Besvarelse fra Padellife
Hurtigt og god vejledning i valgt af sko forhold til de problemer jeg har.
Super god hjælp og service. Klart anbefalingsværdigt:)
Altid først med gode tilbud. Og hurtig leveringstid👌🏻

Besvarelse fra Padellife
Jeg har handlet nogle gange hos Padellife og har virkelig været glade for deres service og rådgivning.
Om jeg har skulle have nyt bat, sko, bolde eller blot overgrip, har de været klar til at hjælpe, både fysisk i butikken og online.
Senest oplevede jeg en reklamation på mine nye sko, hvor de hurtigt (inden for få timer), havde en helt ny sko klar, som blev byttet hurtigt og effektivt, uden unødig administration.
Samtidig matcher de markedspriserne, hvilket samlet set jer, jeg ikke overvejer at gå andre steder hen.

Besvarelse fra Padellife
Et par dygtige gutter arbejder i butikken.
Der udstråles padel passion på højeste klinge 💪💪💪

Besvarelse fra Padellife
Jeg ringede til Padellife for at høre om et bestemt bat, Babolat Counter Viper.
Jeg fik gode råd af en venlig gut og bestilte efterfølgende online. Battet ankom dagen efter om morgenen.

Kompetent medarbejder, og skiftede 3 greb med det samme. Gav sig god tid

Besvarelse fra Padellife
Fin hjemmeside hvor mine varer kom super hurtigt.