Fantastisch leuk toernooi! Maar vooral de organisatie, wat een toppers! Ik raakte na de eerste minuut geblesseerd en werd zo lief en goed geholpen. Ontzettend jammer dat ik zelf niet meer kon spelen,... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Na uitvoerig testen, alweer mijn 2e Pad3l racket gekozen. Ditmaal de Fox Midnight en deze bevalt uitstekend. Goede controle, wat ikzelf erg belangrijk vind, maar ook fraai om te zien en zeer stabiel v... Se mere
Het Valentijn toernooi was makkelijk te boeken, top, gisteren ook weer genoten van het mooie fox steele racket💪
Shirts waren makkelijk besteld en snel binnen. Kwaliteit en pasvorm...helemaal top!! Heb de shirts opgehaald, gepast en werd vriendelijk geholpen.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Onze rackets zijn ontworpen en ontwikkeld door professionals met jarenlange ervaring in de padelsport. Elk racket is met zorg en aandacht vervaardigd, waarbij alleen de beste materialen en technologieën worden gebruikt. Dit garandeert niet alleen een geweldige speelervaring, maar ook een langdurige levensduur van onze rackets.
Kontaktoplysninger
Ampèrestraat 11D, 1446 TP, Purmerend, Holland
- 06 10101102
- pad3lstore@gmail.com
- pad3l.nl
Passie, Plezier, Pad3L
Goed advies over rackets en kennis over product.
Leuk dat je shirts kunt kopen met eigen kleur en print keuze.
Snelle levering en prima service 👍🏼
Pad3el wat een top merk
Ik speel nu een jaar padel en zins 6 maanden met de rackets en de kleding van Pad3el ben via via in contact gekomen met Maikel schats de eigenaar van Pad3el we zijn een ochtend bij hem langs geweest en konden daar alle rackets testen ik was verbaasd over hoe ligt deze rackets waren en toch genoeg power hadden om lekker te smashen ik heb er meteen 1 besteld de fox superior wat een top racket hij had een mooie filosofie over de rackets en kon ook veel vertellen over de bouwwijze en materialen die ze gebruiken voor hun rackets van het een kwam het ander en speel nu in alle kleding van Pad3el de broekjes zijn super ligt en er wordt een fijne stof gebruikt dit geld ook voor de t-shirts bijna al kleuren zijn te krijgen en je kan ook nog de kleur belettering zelf uitkiezen heb verschillende setjes en daar bij ook nog de trainings pakken van Pad3el heerlijk om mee in te slaan fijne dunne stof en perfect om mee te starten in de wat koudere dagen al met al ben ik zeer tevreden over het merk Pad3el Mvg kim zwemmer
Het shirt is snel geleverd, en het heeft de kleur zoals de site weergeeft.
Topspul!!!!
Fox Argentina aangeschaft👌🏻
Fox Argentina aangeschaft👌🏻
Heerlijk racket.
Vooral de service van Mikel is tof, je hoeft niets je mag alles.
Pad3l rackets
Helemaal top de spullen van Pad3l! Eigenaar helpt je met het kiezen van het juiste racket
De black diamond is zo goed dat ie…
De black diamond is zo goed dat ie jaren meegaat! Dan moet de rest ook wel goed zijn. Lekkere kleding ook!
Pad3el Fox Argentina
De Fox argentina gekocht. Perfect racket, prima touch, goede balans, prima handling, geeft een enorm fijn gevoel.
Uitstekende service!
Kwaliteit voor een mooie prijs
Als beginnend padeller kleding en een racket van Pad3l aangeschaft. Kleding zit als gegoten en de racket is lekker licht.
Goede kwaliteit voor een mooie prijs👍🏾
Kwaliteit racket geleverd plus…
Kwaliteit racket geleverd plus superservice !
Wat wil je nog meer !!
Het enthousiasme van de eigenaar om…
Het enthousiasme van de eigenaar om iedereen in beweging te krijgen!
En kennis te laten maken met de sport!
is echt een heerlijk racket om mee te…
is echt een heerlijk racket om mee te spelen. heb nu paar rackets gehad maar dit racket is een blijvertje
Top Rackets!
Al meerdere rackets gekocht van Pad3l bij Maikel. Top racket! Goede service ook qua levering/bezorging. Echt een aanrader!
Zeer goede kwaliteit en mooie kleur…
Zeer goede kwaliteit en mooie kleur combinaties van de rackets!
Fijn om mee te spelen!
Beste Padel racket is die van PAD3L
Een Pad3l racket aangeschaft, gekozen voor dit merk doordat het een unieke design heeft, en gemaakt is voor verschillende speltypen. Het racket geeft veel controle door de grote vh slagvlak in het midden. Met dit racket ervaar ik dat ik minder fouten maak. Echt een geweldig racket!!
Prima levering zoals afgesproken top💪
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.