Se, hvad kunderne siger
Twee boeken online besteld en betaald en de volgende dag opgehaald met afhaalcode bij Paagman Delft. Eén boek kon ik in laten pakken aan de balie. Supersnel en keurig!
Midden september cd box besteld..geen terugkoppeling over levertijd. Zelf contact gelegd 1x antwoord gekregen dat het nog paar weken duurt. Ondanks 2x toe nagevraagd wanneer er geleverd wordt GEEN ant... Se mere
Mooie boekwinkels zowel in Den Haag als Delft en een hele goede sortering. Deze week De China-romans van Slauerhoff besteld en opgehaald. Dit boek was bij andere landelijke ketens niet te koop. Meteen... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 12 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bestelling e-book
Het bestellen van een e-book verliep heel voorspoedig en eenvoudig. Kan niet beter!
Een heel snelle en goede service
Twee boeken online besteld en betaald…
Eén boek kon ik in laten pakken aan de balie.
Supersnel en keurig!
Top boekenwinkel!
Behulpzame en vriendelijke medewerkers. Veel keuze, ook in Engelstalige boeken. Een boek dat niet op voorraad was, kon ik telefonisch bestellen en de volgende dag al ophalen!
Ik heb bij Paagman op de Frederik Hendriklaan in Den Haag op maandag een boek besteld en kreeg op dinsdag al het bericht dat het boek binnen was.
Beste boekenwinkel
Heel fijn bedrijf. Als je vragen hebt wordt je altijd goed geholpen en genoeg keuze aan boeken. Paagman Westfield mall is mijn favoriet!
Prima boekenwinkel
Prima boekenwinkel, ook voor bestellingen.
Mijn bestelde boek lag netjes klaar.
Snel, prima service
Vroegâh, toen ik nog in Den Haag woonde, al een begrip. Nu boek laten bezorgen, was hier heel snel, met fijne koeriersdienst Trunks.
Super!
Alles was goed, netjes als kado verpakt zoals gevraagd, super nette bezorging! Top...
Favoriete boekenwinkel
Hele fijne winkel, ik kom hier heel graag. Super blij met de ruime openingstijden. Laatst was een boek van mij verkeerd gedrukt en werd super snel geholpen aan een vervangend exemplaar.
Men deed moeite om de gewenste boeken…
Men deed moeite om de gewenste boeken te vinden. Een werd gevonden. Waarvoor dank. Geschreven door aan Nazisme ontsnapte Jood die als advokaat zich voor vervolging van Nethanyahu bij ICC uitsprak - en die nu al zijn bankrekeningen, credit cards etc door Israël/VS geblokkeerd ziet.
Snelle levering van 2e hands boek
Het tweedehands boek dat ik via boekwinkeltjes.nl bij Paagman had besteld was overeenkomstig de beschrijving, en werd snel geleverd.
Schoolboeken bestellen
Boeken bestellen gaat snel en volgens afspraak .
Snelle service
Ik heb in de avond een boek besteld en kon deze de volgende dag al ophalen!
Geweldige service en kennis!!
Geweldige service en kennis!!
Ik woon in het buitenland en één van mijn eerste stops is altijd Paagman op de Fred.; geeft altijd het gevoel van een beetje “thuiskomen”
Ik zocht een tweedehandsboek
Ik zocht een tweedehandsboek. Op mijn vraag of ik dat in een winkel van Paagman kon afhalen, kreeg ik per omgaande antwoord. Het boek lag ook direct klaar. Was echt super. Maar dat ben ik van Paagman gewend. Al meer dan 50 jaar klant en dat blijft zo !
Bestellen bij Paagman
Heb de nieuwe roman van Connie Palmen,
Johnnie Walker,bij Paagman besteld,en ja hoor,de andere dag had ik mijn bestelde boek in huis.
Keurig verpakt en netjes afgeleverd.
Bij Paagman Delft sta je als klant…
Bij Paagman Delft sta je als klant centraal. Vragen worden goed beantwoord, bestellingen snel geleverd en medewerkers vriendelijk, attent en bekwaam.
Effectieve afhandeling van een besteld…
Effectieve afhandeling van een besteld boek. Het lag klaar in cadeauverpakking toen ik het ophaalde. Prima