Prøvede at handle hos P Bars, blev positiv overrasket, ordren kom få dage efter. Vil lige handle nogle gange endnu, før min sidste ⭐️ men vil klart anbefale stedet hvis man vil have hurtig levering... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Uha en masse dårlige anmeldelser,- men…
Uha en masse dårlige anmeldelser,- men jeg er fuld tilfreds med min levering som ankom på 4. dagen for min bestilling og alt svarede til min forventning.
Selv om prisen er i den høje ende elsker jeg man kan mixe selv, hvilket er pengene værd for mig.
Bestiller klart igen og håber på samme positive oplevelse
Har kun bestilt en enkelt gang indtil…
Har kun bestilt en enkelt gang indtil videre, men umiddelbart er jeg tilfreds. Produktet var som det sku være, dog en anelse længere leveringstid end forventet men pyt 👍
Hurtig levering og rigtig tilfreds med…
Hurtig levering og rigtig tilfreds med det jeg modtog. Er blevet en fast kunde og er super tilfreds 👍
Super fin og hurtig levering
Super fin og hurtig levering. Intet negativt at sige om P-Bars👍
Positive oplevelser!
Jeg var skeptisk i starten, da jeg ikke kendte til firmaet - men efter at have bestilt må jeg bare sige at, jeg intet negativt har at sige om selskabet. Bestilte i går, og modtog mine dampere i dag.
Er tilbagevendende kunde, og har flere i familien som også bestiller herfra! Kan HELT KLART anbefales :))
Jeg har handlet der 3 gange og min vape…
Jeg har handlet der 3 gange og min vape kommer altid indenfor 3 dage. Love it
Bestilte nemt og hurtigt og varen kom i…
Bestilte nemt og hurtigt og varen kom i løbet af 4 dage super service og vil helt sikkert bruge dem igen 😊
Super hurtig levering og gode produkter.
Utrolig hurtig levering
Utrolig hurtig levering. Fin hjemmeside. Gode smage på dampere.
Stort udvalg & hurtig levering
Stort udvalg, nemt at bestille og hurtig levering. Jeg har bestilt flere gange og det er en seriøs hjemmeside. Jeg er fuldt ud tilfreds kan klart anbefale P-Bars.
Fantastisk produkt og service
Jeg kan se der er nogle der har oplevet anderledes...men jeg har bestilt flere gange og er super super super tilfreds virkelig god kvalitet og vil altid bruge dem som min faste leverandør👍 jeg vil give dem helt og aldeles maksimum antal stjerner fordi: levering-produkt og smag er helt fantastisk og jeg har dampet i 14 år og det her er det bedste jeg har oplevet og prøvet og tilmed til rimelige penge kan varmt varmt anbefales👌👌😊👍
MVH Claus
Fantastisk service samt god betjening
Fantastisk service samt god betjening. Hurtig levering
Hurtig levering og varer er i orden
Hurtig levering og varer er i orden, og modsat et par andre shops, sender p bars rent faktisk til nærmeste dao og ikke 10 km væk. Handler bestemt igen.
Fine produkter og ok leveringstid.
Fine produkter og ok leveringstid.
Kan anbefales
Utrolig hurtig levering
Utrolig hurtig levering. Fik leveret inden for halvanden dag:)
Godt udvalg og hurtig levering!!!
Godt udvalg og hurtig levering!!!