Prøvede at handle hos P Bars, blev positiv overrasket, ordren kom få dage efter. Vil lige handle nogle gange endnu, før min sidste ⭐️ men vil klart anbefale stedet hvis man vil have hurtig levering... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
10/10 oplevelse k
10/10 oplevelse k
Jeg bestilte for 2 dage siden, og undret mig meget over hvor de blev af. Så jeg smed dem en besked og de beklaget meget over det tog den tid det gjorde men det var dao som var forsinket. Så som undskyldning gav de mig en rabat kode til min næste ordre. 10/10 oplevelse ikke sidste gang jeg handler der
Er meget tilfreds :) de gør det godt og…
Er meget tilfreds :) de gør det godt og forsendelse er hurtig. Modtog med dao til pakkeboks
Fed side 🤙
Gode priser, hurtig levering og kæmpe sød kundeservice 🙏🙏
Gode priser hurtig levering
Jeg har handlet hos P-bars igennem lang…
Jeg har handlet hos P-bars igennem lang tid. Aldrig nogen problemer eller andre komplikationer ved deres vare.
God kundeservice og gode produkter!
Klart en anbefaling 🌸☀️
Nemt og hurtigt
Hurtig levering, gode produkter, lever op til alle mine personlige krav når jeg bestiller noget på nettet
Kan kun anbefale dem
Konge service
Konge service!
Endelig en leverandør der faktisk holder deres ord og faktisk sender til aftalt tid.
Hurtig levering og rigtig tilfreds med…
Hurtig levering og rigtig tilfreds med det jeg modtog. Bestiller helt sikkert igen når jeg løber tør.
Virkelig god og hurtig service
Virkelig god og hurtig service. Rigtigt gode priser og kæmpe udvalg.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Det spiller bare
Det går bare hurtigt med levering, og i modsætning til andre, er der aldrig udsolgt. Glad kunde her
En dyr skuffelse
En dyr skuffelse. Jeg faldt for hypen på TikTok, men dette er ærligt talt den hårdeste og mest ubehagelige halshit, jeg nogensinde har oplevet.

Ren lokkevare
Ren lokkevare. Det, der ankom, ser betydeligt billigere ud og adskiller sig fra de slanke, eksklusive billeder, de viser på hjemmesiden.

»Premium«-mærket er en løgn
»Premium«-mærket er en løgn. Luftstrømmen er utrolig stiv, smagen er dæmpet, og hele enheden føles bare let og hul.

Massivt overpris
Massivt overpris. De bruger alle deres penge på annoncer på sociale medier i stedet for på den faktiske produktkvalitet. Gør dig selv en tjeneste og hold dig til etablerede mærker.

Det sporingsnummer
Det sporingsnummer, de gav mig, blev aldrig opdateret. Den dukkede bare tilfældigt op på min veranda en måned senere uden forvarsel. Forfærdelig kommunikation.

Besvarelse fra P Bars
Dårlige vare købte fumot bar 2i1 har…
Dårlige vare købte fumot bar 2i1 har røget ca 20% på den ene og det smager brændt ulækkert man kan slet ikk smage hva smag det er.. længere coils er allerede ødelagt køb ikke fumot det dårligt kvalitet

Besvarelse fra P Bars
Jeg betalte for ekspresfragt (15 $…
Jeg betalte for ekspresfragt (15 $ ekstra!), og alligevel tog det næsten to uger, før den forlod deres lager. Da jeg bad om at få fragtomkostningerne refunderet, ignorerede de mig bare.

Besvarelse fra P Bars
De nægter at tage ansvar
De nægter at tage ansvar. Varen ankom med en revne, men kundeservice påstod, at det var »brugerforårsaget skade« og nægtede at sende en erstatning. Utroligt.

Ignoreret af kundeservice
Ignoreret af kundeservice. Jeg har sendt tre e-mails om min defekte ordre i løbet af de sidste ti dage og har ikke modtaget et eneste svar. Køber, vær på vagt.