Blev mistænkelig og stoppede mit køb efter jeg havde trykket min kort info ind, men inden MitIde godkendelse. Alligevel kørte siden min ordre igennem og uden MitIde godkendelse trak de beløbet... Se mere
Polsk svindler firma. De lægger bare lige 167 kr oveni din regning for det de kalder tjenester.... Forsøgte at annullere handlen omgående, men nej beløbet var allerede trukket selvom varen ikke var... Se mere
Efter betalingen kunne jeg se på ordrebekræftelsen at de havde lagt kr. 119 oven i mrk. tjeneste… (hvordan kan det lade sig gøre efter tjek ud?). 3 minutter efter gør jeg indsigelse og forsøger at ann... Se mere
Kan kun tage del i alle andre reviews her. Jeg gik ind på siden fordi et familiemedlem havde linket dertil i Ønskeskyen - indtaster betalingsoplysninger og vil gå videre til godkendelse, men da jeg sy... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Polsk svindler firma.
Polsk svindler firma.
De lægger bare lige 167 kr oveni din regning for det de kalder tjenester....
Forsøgte at annullere handlen omgående, men nej beløbet var allerede trukket selvom varen ikke var afsendt. Har stadig ikke modtager varen.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE SVINDEL FIRMA.
Hold jer langt væk
Fik varerne og beløbet blev trukket. Men nu her over en måned efter har de yderligere trukket 299 kr fra mit kort! Øv, det er et fupfirma
Platfirma
Hold jer langt væk fra det firma
Det er kun et stort platfirma
På en ordre på 135kr tager man et gebyr på 138kr i alt 273kr selvom fragt er gratis
Når man konfronterer dem med de 138kr i gebyr får man at vide at det at det er miljø gebyrer på henholdsvis 19kr+29kr ialt efter min regnestok 48kr og ikke 138kr
Jeg håber at alle læser min anmeldelse
Hold jer langt væk fra de platugler
Mvh Kim Manhart
Ked af jeg ikke tjekkede Trustpilot først!
Søgte bare et tandrens-produkt til min hund på Google og imellem mange troværdige net-firmaer, dukkede Ozerty op med et attrativt tilbud og fri fragt. Den hoppede jeg på. Dagen derpå har kostet mange spekulationer: Måtte spærre mit bankkort med alle de konsekvenser der følger med. Fik ingen ordrebekræftelse, de har hævet 3 gange det oprindelige beløb fra min konto + en tillægsregning for forsendelse. Hvem tillader at disse erhvervs-svindlere får lov til at skovle penge fra Googles brugere! Og hvis de får POLITIET på nakken, så åbner de bare et firma i nyt navn. Gogle må tage et ansvar og tage vurdering af Trustpilots anmeldelser af firmaer, som UDEN TVIVL bedrager brugere/borgere på nettet
Ren snyd
Ligesom alle andre er jeg blevet snydt. Jeg prøvede at bestille, men fik en fejl som gjorde jeg ikke kunne gennemføre bestillingen. Kort tid efter får jeg en besked at ordren er gennemført og kan samtidigt se at de har lagt ekstra services på for 148kr.
I min naivitet skriver jeg til dem og forklarer problemet og får svar tilbage at det er for sent at stoppe forsendelsen men at de vil være behjælpelige med at løse problemet når jeg har modtager pakken. Hvilket de naturligvis ikke har været.
Da jeg læser andre med nøjagtig samme problem er det tydligt at deres hjemmeside er lavet så at du du tror at handlen ikke kan gennemføres efter at dine kontooplysninger er indtastet, du kommer derfor aldrig til at forholde dig til de ekstra snydeservices som de lægger på.
Jeg må bare minde mig selv om at kun handle gennem Paypal fremover.
SVINDELSIDE… KØB IKKE NOGET
Så dumt!!! Tjekkede ikke trustpilot først hvad jeg normalt gør og kan bare se de mange 1 stjerne advarselsråb nu, ØV hvor jeg ærger mig over at være så tåbelig!! så….. KØB ALDRIG PÅ DENNE SIDE. Idet jeg trykkede godkend og betal, fik jeg promte en sms fra min bank, at mit kort var spærret.
Ringede til banken som fortalte at det er en spansk svindlerside og hun kunne se de havde prøvet at oprette et abonnement på mig så snart jeg var igang med at ville godkende. Ozerty er så suspekte at banken ikke vil åbne mit kort igen. Så det er helt nyt kort med nye koder og alt der derefter skal ordnes, så… HOLD JER FRA DEN SIDE… for jeres egen skyld. Jeg fik da en forskrækkelse af de helt store. Godt min bank er så hurtige.
Blev mistænkelig og stoppede mit køb…
Alligevel kørte siden min ordre igennem og uden MitIde godkendelse trak de beløbet + 115 kr ekstra som jeg på ingen måde havde godkendt.
Siden svare selvfølgelig ikke på mine mails
Svindler side. De er tyve og skal jages med høtyven.
Brug aldrig denne side.
Jeg har politi anmeldt dem
SVINDEL, Ozerty ta’r flere penge på dit kort end du har købt varer for.
Jeg købte et magnetisk armbånd til 65kr med gratis fragt, på mit kort var der trukket 184kr for når man køber for så lidt skal der åbenbart betales 119kr noget de kalder “tjenester”, jeg fik en laaang mail af et ubrugeligt dansk kundeservice om at man skal betale til grøn omstilling når man køber for så lidt, jeg svarere på mailen at jeg bare skulle ha’ info om hvordan jeg returnerede min vare, jeg modtog den samme mail uden info om deres retur system.
Efter at ha’ været i kontakt med både Sara og Maja fra kundeservice uden at få svar på mit spørgsmål har jeg opgivet at returnere varen.
De 119kr var lærepenge som har lært mig aldrig at handle ved Ozerty igen.
Desværre havde jeg ikke tjekket…
Desværre havde jeg ikke tjekket trustpilot. MEN som i øvrige klager fik jeg en opkrævning på tjenester til119 kr. oveni. Henvendte mig til kundeservice .. fik 2 svar, der begge virker lidt AI agtige og at det var noget miljøgebyr. Desuden påstår firmaet, at det da har stået et eller andet sted . Jeg føler mig SNYDT.
DET KRÆVER DOG FLERE POLITIANMELDER
For at politiet vil gå ind i sagen, kræver det FLERE POLITIANMELDELSER. Det var svaret på min anmeldelse jeg gjorde.
JEG har også MELDT det hos FORBRUGSOMBUDSMANDEN.
Og kan anbefales at gøre.
En stjerne er for meget.
Alt andet er allerede blevet sagt af mange andre herinde.
I selve betalingsopsumeringen var det den reelle pris, men da emailen kom, blev det pludselig doppelt så meget.
Har selv ikke oplevet en henvisning på den såkaldte tjeneste gebyr under min købeproces.
HOLD JER LANGT VÆK!
Hold jer fra dette firma som i mit…
Hold jer fra dette firma som i mit tilfælde trak 119 kr. mere end varens pris uden at det fremgik nogen steder under betalingen. Så lad være med at handle med firmaet
Bjarne nicolajsen
Hold dig væk fra denne hjemmeside!
Dette firma smider et tjenestegebyr på 287 kr. oveni din ordre uden OVERHOVEDET at informere om det, og jeg aner ikke, hvad det skulle være for?!
Desuden var den modtagede pakke, fuldstændig medtaget ved levering.
Handler aldrig nogensinde her igen!
Elendigt
Elendigt. Kundeservice svare ikke, og du kan ikke få returlabel. Jeg har købt nogle gummikanter, der burde kunne klistre på gulvet, men ganske alm. tape til pakker klistre 5 gange bedre, så et fuldstændig ubrugeligt produkt
Rent svindel og gebyr bedrag cirkus
Rent svindel og gebyr bedrag cirkus, hvor der er et forløb med gebyr plat efter et halvt år illegalt trækkes et ubegrundet beløb uden nogen form for handel. Politianmeld det fup foretagende!!!
En tilfreds kunde.
Jeg havde 2 ordre, og brugte min fortrydelsesret. Og uden tøven, returnerede firmaet hele det betalte beløb retur. Så jeg kan kun give dem 5 stjerner. Så jeg er en tilfreds kunde.
Hold dig væk fra denne hjemmeside!
Dette firma smider et tjenestegebyr på 119 kr. oveni din ordre uden OVERHOVEDET at informere om det, og jeg aner ikke, hvad det skulle være for?!
Desuden var den modtagede pakke, fuldstændig medtaget ved levering.
Handler aldrig nogensinde her igen!
100% Garanti at du bliver svindlet
100% GARANTI AT DU BLIVER SVINDLET.
Mangler du spænding i dit liv så er dette firmaet som med sikkerhed svindler dig. Spændingen ligger i hvor meget de svindler dig for!
Faktureres for varer du ikke har bestilt. Faktureres for underlige beløb som du overhovedet ikke er viden om.
Du modtager aldrig en reel faktura.
Trækker penge fra din konto inden du kan nå at blinke.
Skouv
Fup firma Bestiller varer til 170kr…
Ha jeg nåede lige at spærre mit kort efter at have opdaget det er et svindler firma
Fup firma Bestiller varer til 170kr Afvist alle deres smarte tilføjelser Alligevel ender det med at koste mig 383 kr Så jeg skal have fat i Forbrugerklagenævnet Det er sgu urimeligt det her Oven i købet er de så frække at påstå de har fri fragt
Susanne Lindmann
Gad vide om mine varer i det hele taget kommer Det er jeg spændt på
Susanne Lindmann
Bestilte for 85kr ville få gratis fragt…
Bestilte for 85kr ville få gratis fragt pga. første bestilling
Regning med tjenester for 161kr
Jeg har spærret mit kort
Svindel og fup
desværre gik jeg først på trustpilot…
desværre gik jeg først på trustpilot efter køb. Købte en given ting for 105.- med gratis forsendelse, netop som jeg betalte fik jeg gave oveni og 266.- i tjenester : miljø opladning og transport forsikring.
Annullerede mit køb med det samme men Sarah påstod den var på vej. Fik den efter 10dag.
Fup og svindel!!!