Blev mistænkelig og stoppede mit køb efter jeg havde trykket min kort info ind, men inden MitIde godkendelse. Alligevel kørte siden min ordre igennem og uden MitIde godkendelse trak de beløbet... Se mere
Polsk svindler firma. De lægger bare lige 167 kr oveni din regning for det de kalder tjenester.... Forsøgte at annullere handlen omgående, men nej beløbet var allerede trukket selvom varen ikke var... Se mere
Efter betalingen kunne jeg se på ordrebekræftelsen at de havde lagt kr. 119 oven i mrk. tjeneste… (hvordan kan det lade sig gøre efter tjek ud?). 3 minutter efter gør jeg indsigelse og forsøger at ann... Se mere
Kan kun tage del i alle andre reviews her. Jeg gik ind på siden fordi et familiemedlem havde linket dertil i Ønskeskyen - indtaster betalingsoplysninger og vil gå videre til godkendelse, men da jeg sy... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg har købt for 299
Jeg har købt for 299. Har ikke modtaget varen, det endte med at betale 780kr. Og skriver op til flere gange at jeg ikke har tømt kurven. Nu har jeg i tænkt på at politianmelde dem som jeg alle omstændig vil gøre. Desvær skulle jeg havede læst trostpilot først. Svindler
Ren svindel (Bestilt til Kirsten Lyderik)
Har i dag bestilt et bælte til min moster, bæltet kostede 145 kr. og når man har bestilt forsøger de at sælge forsikring på vare, forsøger at få en til at betale for levering, selv om man har valgt gratis levering, forsøger at sælge abbonement m.v. Til trods for at jeg har sagt nej til det hele trækker de 264 kr på mit kort i stedet for 145. Jeg har skrevet til dem at er de for meget trukne penge ikke ført tilbage på mit kort inden 3 hverdage bliver der indgivet politianmeldese.
Hold jer langt væk fra dette firma.
Jeg købte en buket tørrede blomster til…
Jeg købte en buket tørrede blomster til 85 kr ..det blev til 750 kroner
Da hjemmesiden var svær for mig at gennemskue.
Jeg havde kun købt en, men de mente jeg havde købt 2 , selvom jeg kun havde købt en...udover det var der et slags abonnement, som man åbenbart blev medlem af, hvis man ikke fik taget et flueben væk i en rubrik
Jeg havde mange snak gennem Mail med firmaet , som til sidst var meget forstående og hjælpsomme
JEG RØG OGSÅ I FÆLDEN 😬
JEG RØG OGSÅ I FÆLDEN😬
OG BLEV TIL GRIN.
Køb ikke noget der.
Pengene er trukket fra min konto og jeg har endnu ikke fået varen.
På ingen måde i orden!
Jeg bestilte en fin sæbeskål, men der blev trukket 100 kr. mere fra mit kort end det, der blev vist på hjemmesiden efter betaling. I ordrebekræftelsen fremgik helt andre tal og jeg havde brugt 160 kr. på "Tjenester", hvilket jeg på intet tidspunkt havde godkendt.
Udspekuleret og lusket!
Jeg har bedt om at få min ordre annulleret omgående, så nu må vi se, hvad der sker.
Æv blev snydt
Æv - havde desværre ikke læst hvor dårlig et ry firmaet har! Købte 2 pulsure til 125kr pr. Stk derudover er det 234kr på som hedder tjenester. I dag har jeg modtaget varen og modtaget en regning på 299 kr
Køb ikke noget ved dem det er svindel !
SVINDLERE!!!!
Pas på!!!! Hold dig væk fra denne side, fordi de vil stjæle dine penge fra din bankkonto, når du køber en vare hos dem!!!
Køb ikke noget på deres hjemmeside
Køb ikke noget på deres hjemmeside. Jeg købte en vare og fik tilbudt en tilsvarende gratis. Den var så ikke lige helt gratis, fordi jeg skulle betale for håndtering. 14 dage efter købet hævede de et rabat abonnement på min konto, fordi de som default Har slået en tjek boks til, når du handler hos dem. Bondefangeri af værste art.
Hold dig langt væk fra denne side
Nul stjerner!
Fik desværre ikke læst her på Trustpilot inden jeg købte et lille smartwatch til 125 kr - fri fragt!. I den 1. mail jeg fik ,var der - trods afvisning heraf ved køb - tilføjet "transportforsikring" !!??. Den næste mail indeholdt et tillæg for "tjenester" for 118 kr. Der blev således i alt trukket 243 kr for - viste det sig naturligvis - et udueligt ur. Anullerede straks ordren efter de besynderlige mails, men fik svaret at den var afsendt, så det var ikke muligt!
Toppen af frækhed var en afsluttende mail om, at jeg kan få 40 kr af mit køb refunderet, hvis jeg giver en anmeldelse her. Ti hi, kravet er dog, at det skal være en anmeldelse med 5 stjerner!
Kan kun gentage hvad andre skriver
Kan kun gentage hvad andre skriver - siden snyder dig, så du før du kan stoppe det har bestilt mere end du ved og til omkostninger du først kender bagefter… lad være at handle der - det er for dumt
Den værste nethandel jeg nogensinde har…
Den værste nethandel jeg nogensinde har lavet. Købte for 100kr og blev rippet for 600kr i diverse mærkelige tjenester og abonnement jeg ikke har bestilt. Har måttet lukke min bankkonto for, at de ikke skulle trække flere penge, og tro mig, de er helt iskolde. Handel aldrig der. Rædselsfuldt
RENT BONDEFANGERI
så dårligt,der ikke til beskrive. BLIV LAAAAGT VÆK
Jeg har ikke købt noget endnu
Jeg har ikke købt noget endnu, men kom til at putte en vare i indkøbsvognen, men så at der kom ekstra gebyrer på leveringen, selvom de lover fri fragt, fik så ikke tømt kurven, der efter skriver de igen og igen, det er et l—— firma 😡
Mads
Skjult abonnement
Når du køber fra siden bliver du automatisk tilmeldt et abonnement, som man ikke kan afmelde. De svarer ikke hos kundeservicce, så endte med at spærre mit kort for at stoppe betalingen til abonnementet. Produktet blev leveret markant senere end lovet. Vil absolut ikke anbefale nogen at handle her.
Hold jer langt væk fra dette svindlerfirma
Kære alle.
Hold jer langt væk fra dette firma. De er lusket, og stjæler med arme og ben.
Den 5. august 2024 købte jeg 6 stk. lynlåse til at skifte.
Varens pris 75,00 kr., plus ekspeditionsgebyr i alt 106,00 kr., oven i kom et beløb på 253,00 kr. som havde titlen: Tjenester.
I alt lød fakturaen på 328,00 kr..
Den 13. august 2024 blev der pludselig trukket 299,00 kr..
Ingen meddelelse, ej heller hvad de havde trukket beløbet for.
6 lynlåse kom til at koste mig 627,00 kr..
Jeg har slettet mit VisaDankort, og har banken med ind over.
De penge de har tyvstjålet skal tilbage igen på min konto, da det er mine penge og ikke deres.
Jeg har modtaget varen.
Bevidst vildledning
Helt bevidst opbygget website med uigennemsigtige processer, skjulte betalings gebyrer, standard autosvar og umulige betingelser for annullering
Firmaet står for alt hvad der er modsat af etik og service,men tror desværre det ikke er ulovligt.
Vil aldrig handle der igen og vil opfordre alle andre til at holde sig væk. Nul stjerner hvis det var muligt
Svindlere !
Svindlere !
Køb endelig ikke noget.
Jeg har annulleret min ordre 1time efter køb. Jeg fik ikke de 15% jeg blev lovet som førstegangskøber.
Jeg har nu annulleret ordren 4 gange uden held. Nu har jeg truet med politianmeldelse .
Det er dog et helt "utroligt" firma
Det er dog et helt "utroligt" firma: jeg bestilte 1 ur, men fik 4, som jeg så alle må betale. Og ordren kan man ikke annullere. I betalingen indgik så 180 kr for "tjenester" jeg hverken forstår eller har bestilt. De skriver, at man altid kan returnere varen, men det tør jeg næsten ikke indlade mig på.
Svindlere
Svindlere!
Jeg købte et produkt, men fordi de havde indsat en knap som gjorde man fik to uden videre information, blev beløbet det dobbelte!
Herudover har jeg ikke modtaget mine varer endnu. De bruger alle slags tricks for at tage penge fra kunderne.
Har bestilst en vvs prop til min…
Har bestilst en vvs prop til min håndvask. Så ser jeg til min skræk at de har trukket yderligere 299,00 kr på min konto udover det den kostede. Kan se at det er abonnement for 4 mdr. Mener nu ikke jeg har valgt at abonnere. Jeg syntes det er direkte svindel fra deres side. Desuden er min pakke slet ikke ankommet endnu.
Vil ALDRIG anbefale denne hjemmeside til nogen.