2,1

Under middel

FUP FIRMA

Burde faktisk overhovedet ikke have en eneste stjerne. Total fup firma, umuligt at returnere sin varer, emailkorrespondance der bliver trukket i langdrag i håb om at man som kunde giver op.
Derudover forfærdelig kvalitet på varerne.
KØB ALDRIG fra dette "firma"

3. juli 2024

Tyveri

Jeg dummede mig, og tjekkede ikke op på deres hjemmeside, hvilket jeg normalt gør… De stjæler jeres penge på en sofistikeret måde. De tilbyder ekstra rabat på næste køb, som undskyld for forsinkelsen. Altså på de produkter der aldrig kommer frem… Der i bund og grund ikke er tale om et egentligt tøjmærke med en produktion…
Normalt tjekker jeg altid hjemmesider, men den glippede en enkelt gang… Aldrig mer!

17. juni 2024

Dont!

Ren svindel og som en skriver, det burde simpelthen ikke være lovligt!? Ser aldrig mine 550 kr. igen.

24. marts 2024

Endelig modtog jeg mine sko

Endelig modtog jeg mine sko, rent plastik. Farlige at gå med , størrelse 39, svarer til str. 37, man kan ikke sende dem retur, hold jer langt væk fra dette firma, man tror jo det er et dansk firma , men nej, made i ?????

8. marts 2024

FUP FIRMA - PAS PÅ !!!

FUP.....
Ja, de trækker pengene, og sender ikke ALT jeg har betalt for.
OXYA Copenhagen, kommer fra HONG KONG ?
så en str. XL - passer til en str. M
Man kan ikke sende RETUR
Men får lov til at få 30% rabat på næste køb.

De skriver at jeg kan overveje at tilbyde nogle i nød, tøjet i gave. det kan være en givende oplevelse.

DET ER SGU TIL GRIN !!!!

Og burde være ulovligt.

15. marts 2024

DET ER SCAM

DET ER SCAM,
pengene er trukket men man modtager ikke noget hverken email eller sms, kontaktformularen på deres hjemmeside virker ikke og de svare ikke på mails.
fup og fidus.

5. marts 2024