Ook de derde keer dat we custom team fietstruitjes bestelden is het weer perfect in orde. Gemak van ontwerpen de aangebrachte logo’s en de snelle levertermijn…allemaal top!!
Se, hvad kunderne siger
Wij hebben bij owayo nu voor het 2e jaar op rij een x aantal shirts laten maken voor ons hobbymatige voetbaltoernooi. Het ontwerpen gaat super makkelijk en werkt erg mooi, zowel de kwaliteit als de... Se mere
Het contact met Owayo verliep prettig. Ook erg fijn dat je eerst proefshirts thuis kunt laten komen om te passen zodat je zeker weet dat je de juiste maat bestelt. De configurator werkt eenvoudig e... Se mere
Mooie kwaliteit bedrukking, oneindige ontwerpmogelijkheden vooral. Wel duur tenzij je mega grote oplages doet, maar omdat je bijna nergens anders zo'n goede 3D ontwerper hebt met zo veel vrijheid; toc... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- owayo.nl
Har besvaret 60 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prachtige 3 -Dconfiguratie,om zelf je …
Prachtige 3 -Dconfiguratie,om zelf je design te maken. En word dan geperfectioneerd door medewerker. Vlotte afhandeling, kwaliteit is ook goed
Super kwaliteit product en medewerkers
Het was eerst even puzzelen hoe het ontwerpen van een eigen shirt werkte. Ik had een bestand met een lage kwaliteit en werd geholpen om een betere versie erin te krijgen. De kwaliteit van het shirt is nu heel goed. Ik ben mega trots op het eindresultaat en we gaan er waarschijnlijk meer bestellen voor de andere fietsvrienden!
En ohja, er stond dat ik het pas in februari zou ontvangen, maar het was er nog voor de kerst. Misschien had ik geluk, maar ik was er heel blij mee!
Exact zoals bedacht
Het 3D-shirtontwerp biedt veel mogelijkheden, waarvan ik gebruik heb gemaakt. Hierdoor kun je op een creatieve manier je eigen outfit samenstellen, die ook exact zo is aangeleverd.
goed en betrouwbaar
Goede, snelle en betrouwbare partner als het gaat om het produceren en verzenden van onze tenues. De tenues zijn van zeer goede kwaliteit. Owayo komt na wat ze beloven.
Super service!!!
De mutsen zijn heel mooi geworden.
De mutsen zijn heel mooi geworden.
Alleen jammer dat het logo van owayo precies tussen mijn logo/tekst staat. Dat had ik natuurlijk kunnen zien tijdens het ontwerpen maar was me toen niet opgevallen. Te zeer bezig met mijn eigen maaksel.
Dus mijn tip: even op letten als je iets maakt.
goede kwaliteit en mooie afwerking
goede prijs/kwaliteit
de t-shirts zijn zoals verwacht goede afwerking
1klein min puntje is dat het borstzakje vrij laag hangt
Heel Mooi Hardloopshirt !!
Het Hardloopshirt is Heel Mooi en ik ben Erg Tevreden over het Resultaat !! De Aflevering was ook Goed en Snel !!
Goede hulp
Ze hebben me heel goed geholpen met het verbeteren van mijn ontwerp. Ik had eerst een afbeelding met een achtergrond die niet goed overkwam. Dankzij de hulp van een mederwerker is het een prachtig shirt geworden. Ook de kwaliteit is goed.
Alles wat ik heb ingevuld is goed…
Alles wat ik heb ingevuld is goed gegaan.
Mooi shirts.
Alleen heb ik niet gelezen welke druktechniek jullie doen.
Veel mensen weten dat niet en deze is wel heel mooi en goed.
Vooral voor dartshirts.
Kan zijn dat ik eroverheen heb gelezen.
Mensen kunnen het altijd opzoeken.
Maar echt goed werk en goede shirts.
Goede duidelijke communicatie.
Goede duidelijke communicatie.
Zeer mooi afgewerkt.
Vlotte levering.
Topkwaliteit!
Ik raad jullie heel zeker aan! Supermooie jersey, topkwaliteit en zeer mooie, fijne afwerking! Duidelijke communicatie en netjes verpakt en verzonden! Je hebt er een klant bij!
goede kwaliteit
goede kwaliteit , goede communicatie , redelijke levertijd , kortom een aanrader.
K.U.T bedrijf
In augustus dart shirts besteld, zouden opgestuurd worden maar we hoorden maar niks. Na maanden wachten nog geen shirts. 10-11 geld zou terug gestort worden binnen 1-2 weken. Nu 4 weken verder nog ons geld niet terug, wat een K.U.T bedrijf!!!! Bestelling is geplaatst door Zoë Blikman. Gaat om 6 dart shirts van 72,- per shirt.

Besvarelse fra owayo custom sports NL
Snel en correct
Bestel de laatste jaren altijd bij jullie en altijd snel en fijn verzorgd materiaal geleverd
Mooie kleding super veel mogelijkheden…
Mooie kleding super veel mogelijkheden om iets van te maken online tools
Gepersonaliseerde Ijshockeyshirts
Gepersonaliseerde Ijshockeyshirts
Gepersonaliseerde shirts besteld en ze zijn mooi geworden, het contact met het bedrijf liep ook erg soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.