2,5

Under middel

Hvis du vil være sikker på overpris

Hvis du vil være sikker på overpris, så har du fat i de helt rigtige.
Blev faktureret 2 timer hvor en opgave der tog MAX 30 minutter. Et nyt gaskomfur der skulle tilsluttes i nyt køkken, da jeg spurgte til prisen på forhånd, fik jeg at vide at det var en nem opgave og det ville blive billigt - dumt af mig ikke at høre hvad 'billigt' betød. Jeg fik en faktura på 3936,25 kr.... Prisen skyldes den 1,5 time det åbenbart har taget dem at handle inden de kom, samt en neoperl hydroslange, hvor prisen røg op i 1593,75kr - lige meget hvor meget jeg søger på nettet, kan jeg ikke finde en der koster mere end 550 kr - altså næste 3 gange mindre end de tager. Jøsses.. Jeg føler mig sgu taget i bagi. Manden de havde sendt var til gengæld venlig - ikke ikke noget på den service. Da jeg brokkede mig over prisen fik jeg at vide at de havde fravalgt at have et opstartsgebyr på 1395kr som deres kollegaer... Ha! Tak for det.

14. april 2023

Stol ikke på det her firma. De snyder dig

Stol ikke på det her firma.
De snyder dig på alt mulige måde. Vi har haft en gaskomfur opgave, hvor reparationen varede 35min, men vi blev faktureret 1,5timer altså med samme tid for servicevogn og parkering oven i købet. Det skamfuld var at vi også skal betale affaldshåndtering, selvom affaldet var efterladt på stedet...
Heldigvis samlede vi video overvågning fra stedet og har sendt dem for at høre deres kommentar vedr deres tilsendt faktura.
Vi havde fast besluttet og køre en civil-sag på dem, men firmaet ændrede sin faktura med ca. 50% reduceret beløb...
Stol aldrig på dem.

30. december 2022

Fuldstændig uacceptabel og hasaderet…

Fuldstændig uacceptabel og hasaderet kørsel til fare for medtrafikanter. Jeg har sjældent oplevet magen til vanvittig kørsel, hvilket resulterede i at jeg to gange var helt oppe at stå på bremsen. Voldsomt uheldigt at repræsentere sin virksomhed så uhensigtsmæssigt.

8. september 2021

Reperation af gaskoger

Da min gaskoger sodede, ville jeg have kontakt med en gas tekniker, jeg kontaktede Klaus Overskov for at høre hvad årsagen var til det, hvorefter de vil ringe mig op med besøg, men i stedet dukkede der en tekniker op, uden aftale og kigge på min gaskoger, og konstaterede at den ikke var godkendt i Danmark, hvor efter de sender mig en faktura på 912,50 kr. det er under al kritik, at få sådan en behandling af sådan et stort firma.

Michall Lentz

18. maj 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (6 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto