Bonjour, J’ai commandé des chemises olymp sur le site overhemden et je dois dire que tout s’est bien passé. Les chemises sont arrivées dans les temps et en parfait état, impeccable ! Les correspon... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Afgelopen week heb ik de door overhemden.com opgestuurde overhemd in ontvangst mogen nemen. Bij deze wil ik dit bedrijf complimenteren met het geleverde product! Om eerlijk te zijn kan ik de prijs... Se mere
Breed aanbod en goede kwaliteit kleding. Helaas bleek levertijd niet 1 tot 3 werkdagen maar 10 dagen. De communicatie hierover was slecht (vage redenen, zoals: betaalstatus betaald na vijf dagen, terw... Se mere
Kwaliteit is prima, echter de maten vallen veel te groot uit, typische Duitse maatvoering. Ipv XL ( welke ik altijd voor mijn man koop) moet je nu blijkbaar L bestellen. Overhemd was uitgepakt en alle... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
20.000+ Heren Merk® Overhemden Online Dé overhemden en shirts specialist van Nederland en België. Een vertrouwde online winkel voor het kopen van heren overhemden, herenondergoed, heren poloshirts, heren truien en heren T-shirts online. 100+ Merken, 9.5 Beoordeling, Persoonlijke Service & Gratis Bezorgd. Shop bekende merken, zoals: OLYMP, Circle of Gentlemen, Profuomo, John Miller, Ledub, Desoto, Casa Moda, Eton, Eterna, Alan Red en nog vele andere premium overhemd merken.
Kontaktoplysninger
Amsterdam Arena Boulevard 65-71, 1101 DL, Amsterdam, Holland
- 020 233 1695
- service@overhemden.com
- overhemden.com
Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heel duidelijk en overzichtelijke…
Heel duidelijk en overzichtelijke website.
Heel veel keuze in kleuren.
En in minder dan een week besteld en geleverd.
Wat een goede service.

Ruime sortering
Ruime sortering, goede kwaliteit en snelle service.
Ook bij retour zeer snel mijn geld ontvangen.

Besvarelse fra OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online
Makkelijk, snel en niet duur
Makkelijk, snel en goede prijs / kwaliteitverhouding.

Eerste kwaliteit levering
De geleverde polo's zijn qua materiaal, snit en kleur geheel conform het getoonde in de webshop. Ook de pasvorm is goed; ik ben er blij mee!
Deze koopervaring is een verademing vergeleken bij een eerdere webshop, waarbij ik verzuimd had om eerst even op TrustPilot te controleren.

Besvarelse fra OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online
Mooie overhemden en truien op deze…
Mooie overhemden en truien op deze site, met ruime keuze in aanbod. Het duurt een paar dagen voordat de bestelling binnen is.

Besvarelse fra OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online
Het bedrijf biedt kwalitatief goede…
Het bedrijf biedt kwalitatief goede producten aan, maar de levertijd kan beter. Ik ben minder tevreden over de bezorgservice van DHL. Als je het aan huis wilt laten bezorgen, moet je bijna de gehele dag thuis blijven. Daarom laat ik mijn bestelling meestal bezorgen bij een DHL-servicepunt.

Besvarelse fra OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online
Zoals geadverteerd en snel afgeleverd.
Ik heb al meerder bestellingen gedaan. Voornamelijk overhemden en polo's. De producten zijn zoals geadverteerd. Daarbij worden ze snel en goed afgeleverd. Ik ben 10+ tevreden.

Besvarelse fra OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online
Goede kwaliteit en goede service
Goede kwaliteit en goede service. Alles verloopt snel en correct.

Heel mooi overhemd
Heel mooi overhemd . Ook mooie lengte en pasvorm.

Besvarelse fra OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online
Online bestellen was een makkie
Online bestellen was een makkie. Website is zeer overzichtelijk. Bijna 100% in Nederlandse taal. Levering super snel. Poloshirts en T shirts van goede kwaliteit. Prima gedaan! Bedankt voor de snelle service.

Overhemden
Goede website, snelle levering, kwaliteit van de overhemden is prima. Ben heel tevreden.

Alles correct verlopen.
Alles correct verlopen.
Ruime keuze.
Goed verpakt

Goede omschrijving van het product
Goede omschrijving van het product
Uitstekend verpakt
Blij met mijn aankoop en voor herhaling vatbaar

Mooie shirts
Mooie shirts, makkelijke site en snelle levering. Prijs kwaliteit verhouding is prima

Bert
Super site, eenvoudig te bestellen, snelle levering en goed verpakt. De bestelde goederen zijn van goede kwaliteit.
Kortom zeer tevreden!!

Besvarelse fra OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online
Goed selectie algoritme en service
De beschrijving van de artikelen , de prijs en met name de methode om snel en accuraat een overhemd te selecteren. Daarna was de levering al snel na de bestelling.

Besvarelse fra OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online
1 poloshirt was niet goed en zeer vlot…
1 poloshirt was niet goed en zeer vlot afgehandeld, mocht direkt ander uitzoeken en die werd ook weer zeer vlot geleverd

Goede kwaliteit en prijs
Goede kwaliteit en prijs. Levertijd gewoonlijk een paar dagen daardoor 4 sterren ipv 5.

Besvarelse fra OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online
Prima webshop met goede prijs/kwaliteit
Goede website, makkelijk te bestellen en sneller geleverd dan verwacht. Polo's waren van zeer goede kwaliteit waardoor de prijs/kwaliteit verhouding erg goed was. Helaas was van de in de beschrijving aangegeven licht getaileerde afwerking niet veel te merken. Door mijn postuur was de pasvorm hierdoor niet naar wens. Producten teruggezonden wat overigens ook zeer eenvoudig was.

Besvarelse fra OVERHEMDEN.COM - Overhemden Online
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.