Ouxiparts Anmeldelser 35

2,7

na 2 week nogseets geen contact kan hun niet tepakken krijgen met bellen of mail whatsepp ook niet weet niet wat ik moet doen

Ouxiparts levert bijzonder snel vergelijken met de concurrent, Geen producten uit rechtstreeks uit China maar echt uit eigen voorraad verzonden. Remmen set besteld en natuurlijk hun top product Wave... Se mere

Gevraagd naar info over het contactslot voor de fatbike, super te woord gestaan ,daarna deze besteld 22/7/2025 ,levertijd 7 werkdagen. Na 2 weken gemailed en deze week ook weer gemailed maar o reacti... Se mere

Een week geleden iets besteld en een bevestigingsmail gekregen maar daarna stil. Versturen binnen 48 uur zoals hier staat klopt volgens mij niet. Inmiddels 2 mails gestuurd maar krijg geen reactie. Be... Se mere

2,7

Under middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Bijna 2 weken geleden een M5 schermpje…

Bijna 2 weken geleden een M5 schermpje besteld. Nog steeds niets ontvangen. Er wordt niet gereageerd op email, niet op telefoon, niet op whatsapp. Ik probeer al dagen contact te leggen. Maar krijg niets of niemand te pakken. Heel erg jammer. Dag 60 euro! Ik zou willen zeggen, koop hier niets. Ik begrijp ook niet hoe hier goede reviews kunnen staan. Ik heb geen goede ervaring met Ouxiparts

24. november 2025

They don’t reply and when they reply the reply once and then not anymore for a couple of days. It feels like they disappear

3. november 2025

Hier een opvoerkit besteld van 150 euro…

Hier een opvoerkit besteld van 150 euro achter 4weken enkel controller ontvangen mijn scherm ontbreekt controller terug gestuurd nooit afgehaald het afzender adres is niet het retouradres zeggen ze dan gevraagd voor het juiste retouradres en dan zeggen dat ze faillissement aangevraagd hebben

1. august 2025

Levering contactslot…

Gevraagd naar info over het contactslot voor de fatbike, super te woord gestaan ,daarna deze besteld 22/7/2025 ,levertijd 7 werkdagen. Na 2 weken gemailed en deze week ook weer gemailed maar o reactie ??
Hoop toch nog iets te vernemen

22. juli 2025

Ik heb een display M5 besteld en nog…

Ik heb een display M5 besteld en nog steeds niet ontvangen!
Een mail gestuurd maar geen reactie!
Waar blijft mijn bestelling #1275
Graag een reactie of graag mijn geld terug
Je geraakt ook niet meer op de website!
Ik heb hier een slecht gevoel bij!
Mvg hopelijk gaat er iemand reageren

26. juli 2025

Hi,

U heeft de mail vanochtend gestuurd en we hebben de zelfde dag nog gereageerd dus dan gelijk zeggen dat we niet reageren is een beetje raar. Onze website is momenteel in spoed onderhoud, dit zal binnen enkele dagen opgelost zijn. Verder hebben we u een leverdatum en meer info gemailed.

Zeer slecht

Ipv de 1-2 dagen verzending bijna een maand gewacht op mijn onderdelen. Dan pak je het uit en zie je waarom de wachttijd zo lang is: ze bestellen bij Temu en sturen dat door. Maar wel de volle mep in rekening brengen.

Kortom, slechtste ervaring die ik ooit heb gehad met een online bedrijf.

19. juli 2025

Top bedrijf - Aanrader

Top bedrijf, me display op 13 Juli aangeschaft en ik kreeg hem letterlijk de Volgende dag al binnen! Het ging om het m5 display werkt top code werkt killswitch werkt super snel. Nu kan ik eindelijk 50km/u rijden! Ga zeker nog een Bestelling doen. - en overigens reageert super snel vriendelijk en Beantwoord al je vragen dezelfde dag nog! Aanrader -

14. juli 2025

Koopt hier niet!!!!!

Koop hier niet!! Dit is geen echt bedrijf. Ik heb 2 maand geleden hoor 150€ gekocht nog steeds niks gekregen!!! Verschrikkelijk

7. juli 2025

Hi,

Het product wat u besteld had was een pre-order, dit stond ook aangegeven in de product beschrijving. De algemene voorwaarden geven aan dat de levertijd op pre orders kan liggen tussen de 4 tot 10 weken. We hebben inmiddels op uw verzoek uw bestelling geanuleerd en het volledige aankoop bedrag gerestitueerd. Helaas weigert u uw review naar waarheid aan te passen.

- Ouxiparts Team

Been waiting for my product for nearly…

It got here eventually.

20. april 2025

Hi,

After having contact with you we figured out the delivery service caused a problem with where the package should have been delivered. Luckily all was resolved.

M5 Scherm

Anderhalve week geleden een M5 scherm besteld, maar tot op heden niets binnen gehad. Een mailtje gestuurd, maar daar wordt ook niet op gereageerd. Hoop dat ik het M5 scherm nog binnen krijg. Bestellen doe ik sowieso niet meer.

20. marts 2025

Slechte klanten service.

Scherm besteld, binnen 3 dagen een 3 cijfer code slot ineens. Gevraagd via chat wat ik kan doen, pas heel laat reageren ze en ze zeggen dat ze een oplossing gaan zoeken, vervolgens hoor je niks meer van dit bedrijf. 1e en laatste keer dat ik er wat bestel..

10. marts 2025

Hi,

Na contact met u gehad te hebben hebben we aangegeven dat u dat code slot er zelf heeft opgezet aangezien de displays zonder worden geleverd. Het is helaas onmogelijk voor ons om de code die u er (perongeluk) op heeft gezet te raden en is het onmogelijk deze te verwijderen.

top service

super goede service ik had een vraag over de m5 display en kreeg super snel antwoord super vriendelijk

10. februar 2025

Laat maar ze zijn strijders man

Whode wnr k jou zeg he, k contact deze klantenservice en t is een strijder, hij hielp me gelijk met alles en zei wat k moest doen, zei ook dat de leverancier gelijk gecontacteerd was en dat hij me zou helpen, is wel faya dat er een misverstand was mr deze g helpte me gelijk met alles love nr hem als hij dit ziet

14. januar 2025