Absolutely thrilled with the service. The laces are great quality and arrived in under 24 hours. The team were super helpful and quick to answer my questions about other colours. Thank you so much.

What a great experience!! recently bought a very rare pair Clear Emerald, some laces and Im could not be happier, very good conditions exaclty as shown and a great price for sure! Overall super happ... Se mere

1. Skobutik

Ben jij op zoek naar de meest exclusieve Nike Air Max 1’s? Dan ben je bij Outsole aan het juiste adres. Daarnaast vind je bij ons álles wat je als sneakerhead nodig hebt. Veters, binnenzolen, schoonmaakartikelen, schoenspanners en nog veel meer. Wij zijn hierbij kieskeurig in wat we je bieden en bieden je enkel en alleen het beste van het beste. Wil je bij ons in Apeldoorn shoppen, dan kan dit op afspraak. Waarom Outsole? • Persoonlijk contact: Je weet met wie je te maken hebt. We hebben een klein en vertrouwd team, waarmee we je persoonlijk en snel kunnen helpen. Ook in het weekend, ook ’s avonds laat. Outsole blijft voor ons een hobby. • Betrouwbaar: Een score van 9.8/10. Onze sneakers zijn 100% authentiek. We vragen actief om reviews en zijn er trots op dat we worden gewaardeerd. De media weet ons dan ook vaak te vinden voor sneaker knowledge. • Liefde voor sneakers: Outsole wordt gerund door echte sneakerliefhebbers. Sinds 2007 hebben we de grootste Air Max 1 collectie van Nederland. We weten precies wat je nodig hebt. Door sneakerheads, voor sneakerheads. • Snelle levering: PostNL helpt ons om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Meestal is dit de volgende werkdag in Nederland. In het buitenland duurt dit een aantal dagen. Uitzonderingen vermelden we bij het product.. • Marktleider: Je vindt bij Outsole alles wat je nodig hebt. We zijn niet alleen marktleider met onze 2.000 paar Nike Air Max 1 sneakers, maar ook met ons aanbod van meer dan 500 verschillende veters en álles wat je nodig hebt om je sneakers te onderhouden. Wat is Outsole? Outsole is in 2015 gestart door Frank en Bas. Een sneakerplatform met wereldwijd het grootste aanbod Nike AIr Max 1's. Op dat moment waren Frank en Bas een van de grootste sneakerverzamelaars van Nederland. Toen al met jarenlange ervaring in het ruilen, kopen en verkopen van de meest exclusieve Nike Air Max 1’s. Dennis (we noemen hem Frits) hielp als grafisch ontwerper met de webshop en Tom voegde zich in 2020 toe aan ons team. Met het inmiddels flink gegroeide Team Outsole runnen we onze winkel in Apeldoorn en bezoeken we de grootste sneakerbeurzen. Met nog steeds dezelfde passie als vroeger hebben we van onze hobby ons werk kunnen maken. Zo zorgen we er dagelijks voor dat jij blij bent met je bestelling van een volgend paar sneakers en accessoires. Scoor nu je nieuwe paartje Nike Air Max 1’s of collectible vintage sneakers voor je verzameling en wij beloven dat het uitpakken van jouw pakket een feest is!

4,9

Absolutely thrilled with the service

3. marts 2026

Erg goed geholpen super bedankt!!

Erg goed geholpen. Ben slechtziend met ook nog eens lastige voeten, maar niets was te veel gevraagd. Ik kon een afspraak maken in het weekend en heel goed geholpen door deze super aardige mensen. Dank je wel nogmaals!!

3. januar 2026

Topservice en snelle oplossing!

Erg tevreden over Outsole. Er was per ongeluk een verkeerde kleur veters geleverd, maar na één berichtje werd dit direct opgepakt. Ze handelden ontzettend snel en ik had de juiste veters binnen no-time in huis. Zo hoort service te zijn!

10. juli 2025

Outsole = aanrader!!!

Outsole heeft een goede service, en goede/fijne manieren om contact met hen op te nemen. Ik had mijn bestellingen altijd op tijd, soms met extra kleine dingen zoals een pen met wat air max 1's erop, of stickers om het pakket een extra persoonlijk tintje te geven.

24. januar 2026

Fantastische website voor…

Fantastische website voor sneakerliefhebbers en wat mij betreft de plek om unieke Air Max 1 paartjes te scoren. Sowieso de website waar je veters kan bestellen om de schoenen een eigen touch te geven. Snelle service en altijd naar verwachting.

1. november 2025

Blije dochter en schoenen die langer meegaan.

Heel blij met de zooltjes voor mijn dochter haar voetbalschoenen. De duurdere zijn wel te breed voor voetbalschoenen S voor maat 38, maar ze passen wel beter op reguliere sneakers. De doorzichtige zijn perfect. In eerste instantie ging de verzending niet goed, maar ze bieden super service en zijn uitstekend in contact. Alles is uiteindelijk goed gekomen. Daarmee zijn ze dus betrouwbaar. 5 sterren!!

5. januar 2026

Top service en ruime keus

Eindelijk een website met ruime keus! Levering was snel en heel netjes. Kwaliteit ook top, precies wat je mag verwachten. Heel blij met deze sneakers! Ik ga hier zeker meer bestellen.

25. februar 2025

Nr.1 wenn es um Nike Air Max 1 geht

Eine riesige und Tolle Auswahl an Sneaker und Schnürsenkel. Der Versand nach Deutschland lief problemlos. Auch bei Anmerkungen zur Bestellung kam promt eine Antwort und ein fairer Lösungsvorschlag. Klasse!!!

7. januar 2026