iscritta da una settimana e pur facendo l'accesso tutti i giorni i box sono sempre gli stessi e sempre esauriti! In più nella descrizione dell'utilizzo del sito dice che si possono creare box selezion... Se mere
Kolejna dostawa i kolejne zadowolenie , ciuszki są bardzo ładne , firma rzetelna fajne są filmy poglądowe bardzo pomocne i subskrybcja działa super , otrzymuje powiadomienia jak jest nowa dostawa tego... Se mere
Nagyon elégedett vagyok! Hipergyorsan megkaptam a rendelésem, pontosan, szépen csomagolva. Meglepően iszonyat jó minőséget kaptam, remek márkákat. Változatos méreteket, színeket kaptam. Imádom!
Outletboxx is an online wholesale clothing outlet – we're #1 of clothing wholesale in Europe and the biggest clothing distributor. As an online clothing wholesale outlet, we present the freshest trends from top brands, best prices and convenient orders in boxxes. Branded clothes sold in bulk in boxxes – it's our signature and passion!
Gromadzka 5, 05-806, Sokołów, Polen
- (+48) 22 274-21-67
- info@outletboxx.com
- outletboxx.com
Много благодаря,дрехите ми харесаха
Много благодаря,дрехите ми харесаха. Очаквах да дойде нещо,което е много зле и че съм дала парите си напразно,но не!
Благодаря,много съм доволна

Świetny kontakt z hurtownią
Świetny kontakt z hurtownią, towar zgodny z informacjami na stronie i naprawdę modny.

Besvarelse fra outletboxx.com
Ich war wirklich sehr positiv…
Ich war wirklich sehr positiv überrascht. Nicht nur die Ware war hervorragend sondern auch die ganze Abwicklung.
Vielen Dank 😊

Reclamação
Ola eu recebi a encomenda, mas estou um pouco desiludida as havaianas praticamente e para criança nao ha numeros a partir do 36. Em relacao as caixas veem praticamente todas rasgadas e chato este tipo de situações, e deixa um pouco a desejar ..

Bardzo słaby kontakt
Proszę już od kilku tygodni o fakturę, nadal jej nie mam. Nie dostałam żadnego potwierdzenia kupna. Kontakt bardzo słaby. Nie polecam.

Besvarelse fra outletboxx.com
Objednávám zde dětské oblečení a zatím…
Objednávám zde dětské oblečení a zatím jsem a byla vždy spokojená, zboží odpovídá popisu, rychlé doručení, skvělá komunikace.

Très déçu
Très déçu, un carton 10kg vêtements neufs étiquetés, reçu des artickes en doublons,des collants en lainepour un carton été ça fais mzl, un article carrément souillé, des articles étiqueté à 4$, franchement première est dernière commande je recommande pas du tout.ne vous fiez pas au photos et vidéo trompeuse de ka marchandise.

Besvarelse fra outletboxx.com
Am comandat Primark kids box si multe…
Am comandat Primark kids box si multe haine nu aveau etichete, deci erau din Primark kids box no tags.