Glem alt om service
Hurtig levering af reservedel til slowjuicer, men tilrige henvendelser da det viste sig, at den ikke fungerede, var resultatløse. Mine mails forblev ganske enkelt ubesvarede. Så glem alt om service. Det er “take it or leave it”.
Gå på opdagelse og lad dig inspirere af vores funktionelle designs og produkter til alt inden for køkken, bolig og bord.
Min ordre blev leveret på den forkerte adresse og så manglede jeg halvdelen af den, da jeg hentede pakken på posthuset. Efter jeg havde ringet til kundeservice, sagde de, at min vare ikke var på lager og den slet ikke ville komme tilbage. Hvorfor fik jeg ingen besked om det? Jeg havde en bekræftelse på den. Dårlig service!
Hurtig levering og i en indpakning der kan holde til selv den værste pakkeleverandør. Og så er det muligt, at ringe til dem. God service.
Super hurtig levering og professionel indpakning af mine vare.
Skeptisk i starten da der ikke er lavet mange anmeldelser, men tog chancen alligevel. Købte badeserien “clean” fra Södahl til 100kr. Der medfulgte sæbedispenser, tandbørste krus samt krukke med låg. Har næsten sparet 80%, det er jo helt vanvittigt. 😍 Pakken modtog jeg næste dag og det var super godt pakket ind og selvfølgelig i originale æsker. Kan bestemt anbefale at handle her!!
Jeg var usikker på at bestille herfra da varene er MEGET billige, og der ingen anmeldelser er på dem. Jeg tog dog chancen med kalkuleret risiko for tab af pengene. Jeg bestilte 5 Mads Stage porcelæns ting til den rørende sum af 169kr inklusive porto. De har E-mærke
Pakken blev leveret 2 arbejdsdage senere. Omhyggeligt indpakket og uden så meget som en skramme.
De har ikke et stort udvalg, men jeg kan kun anbefale andre at købe derfra, hvis de finder noget de kan bruge. Jeg har i hvert tilfælde selv tænkt mig at tjekke ind med hjævne mellemrum for, at se om de har fået andet jeg vil have.