outlet.bedrenaetter.dk Anmeldelser 3

3,2

Middel

Laaang ventetid på levering af ny seng

Laaang ventetid på levering af ny seng

Fik leveret en seng i januar, hvor den kom med en ødelagt gavl, jeg fik lovet en anden seng som ville komme…

Men den kommer ikke som de lover og har ventet i snart 3 måneder på den anden skulle komme….

Jeg skal rykke i dem hele tiden og der sker bare ikke noget som helst

Kan klart ikke anbefales dette sted til at købe seng

Dårlig kunde service og når man ringer er de heller ikke så behjælpelige

30. januar 2026

Rigtig god seng, til en god pris

Bestilte en seng, uden af have set den. Den kom helt fejlfri og så god som ny. Dog fik jeg den forkerte topmadras, men den blev byttet samme dag. Det blev leveret indenfor den lovet leveringstid.
Er meget tilfreds, det er en rigtig god seng, til en rigtig god pris!

18. november 2025

Laaaang levering, defekt seng og TUNG kommunikation

HOLD JER VÆK!!
Jeg kontaktede Bedre Nætter Outlet 4/9 for at høre om de havde den seng jeg ledte efter - en Venus 90x200 med opbevaring. Det havde de ikke, men de kunne sagtens sætte et tilbud sammen til mig.
Jeg fik en pris på 5000 kr og besked på at der kunne være transport snavs/støv og kosmetiske fejl på sengen. Det accepterer jeg.
Sengen ankommer viklet i lidt plastik, temmelig beskidt og med et stort fugtskjold i stoffet. Jeg tænkte ok, det er vel betingelserne, og samlede sengen. Første nat synker bunden sammen og ved nærmere eftersyn opdager jeg at sengen er totalt defekt. Hele den ene side er trykket ud, så der er intet til at bære madrassen. Plus bunden i opbevaringsrummet er trykket ud.
Og da jeg skal tage billeder for at reklamere opdager jeg at sengen er 210 cm lang og ikke 200cm som bestilt. (Madrassen er 200cm - I min naivitet troede jeg bare madrassen skulle "sætte sig").
Jeg kontakter kundeservice som efter en del kommunikation beslutter de vil sende mig en ny seng.
Midt i november skal den nye seng ankomme, og jeg beder om bekræftelse på at de vil bære den nye seng ind og fjerne den defekte samtidig. Det vil de ikke... Den nye vil blive leveret ved kantsten (som jeg oprindelig havde bestilt) og den defekte seng må jeg selv sørge for at smide ud.
(Det giver mig så mulighed for at sammenligne de to senge og det viser sig at den første seng, uden tvivl, er et meget ringere produkt end den nye.)
Jeg har ingen mulighed for selv at komme af med den defekte seng, så jeg beder sælger om at bortskaffe den, hvilket de heldigvis indvilger i, også at den afhentes foran min hoveddør, da jeg ikke selv kan bære sengen.
Og her fortsætter så parodien...
Chaufføren der skal afhente giver mig en skideballe, fordi jeg holder på at sengen skal hentes ved døren som aftalt. Det klager jeg til Bedre Nætter Outlet over og de tilbyder mig 2 hovedpuder som kompensation for hele miseren.... Det var d. 22/11 - kan nogen mon gætte om jeg har modtaget puder? ;)
-----
Det bliver bedre og bedre...
1/1 beslutter jeg at skrive en mail til Bedre Nætter igen, blot for at minde dem om de der puder som jeg blev lovet men aldrig modtog.
En sød medarbejder svarer mig at det bestemt ikke er meningen at tage fis på kunderne så hun vil straks sende de lovede puder til mig. Jeg skriver tilbage at det da ville være pænt af dem om de smed lidt ekstra med i pakken, nu da jeg IGEN var blevet syltet, og hun lover mig at sende et lagen med.... Så langt så godt. Jeg modtager en ordrebekræftelse og ser at det lagen de sender er 180 cm og min seng er 90 cm. Jeg kontakter dem og de kan ikke nå at udskifte lagenet i pakken, så de lover at sende et lagen der passer STRAKS.... Nu er der igen gået en måned og det er ikke nået frem.
Jeg opgiver og kan kun opfordre alle til helt at undgå at handle med Bedre Nætter!!!!!!!!

26. september 2024

Er dette din virksomhed?