OUTLAWS. Amsterdam Anmeldelser 2.677

4,6

1. Smykkeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

OUTLAWS. Amsterdam, is an Amsterdam based webshop, established in 2018 by two young entrepreneurs from Amsterdam. Thinking about life and bringing value to people, we realized that nowadays it’s all about exclusive brands. However, we think different. We believe you don't need expensive brands to express who you are. You express yourself by your style and the person behind that style. “If evolution is outlawed, only outlaws will evolve.”

4,6

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

jeg har købt 2 ringe den 28/12-2022…

jeg har købt 2 ringe den 28/12-2022 hvoraf vi har modtaget den ene ring den anden er ikke kommet og jeg har betalt begge ringe
håber i kan hjælpe os da jeg ikke kan se et nummer nogen steder for at spore ringen kan jeg ikke finde den i systemet hvordan gør jeg hvis ringen ikke dukker op det er en ring med et hjerte se min bestilling

27. november 2022

Besvarelse fra OUTLAWS. Amsterdam

Hi Tina, thank you for posting a review and we’re sorry to hear that your experience was not up to standards. We would like the opportunity to talk and investigate your feedback further. Please send us an email at info@outlaws.amsterdam so we can assist you better. Thanks!

Rigtigt fint firma, god kundeservice

Jeg har bestilt 2 ringe fra dem af. Leveringstid var okay, og priserne er også rigtig fine i forhold til kvalitet.

En af ringene skulle dog byttes, og dette var de meget behjælpelige med. Super dejlig kundeservice, og de er hurtige til at svare. Jeg blev betjent af marcela, og han gav en super oplevelse.

22. marts 2022

Besvarelse fra OUTLAWS. Amsterdam

Hi Casper, we’d just like to thank you for taking the time to write this review.💋💋 We’re a small, growing business here and every bit of feedback like this does so much to help us out!🤞

-Outlaws 💍

Fantastiske produkter

Jeg er helt vild med deres produkter, de vr lidt ti som at komme, men vis man har lidt tålmodig er det ikke noget problem. Kan helt klart anbefalde dem🥳

19. marts 2021

Besvarelse fra OUTLAWS. Amsterdam

Thank you so much Maja for showing us your kindness and patience. We will keep on making quality and satisfactory items moving forward. 🖤🙌

Cheers,
Catrina

Rigtig god kvalitet, meeeen...

Rigtig god kvalitet
Hvis man bestiller flere vare på en gang, bliver de sendt hver for sig, og varerne sendes fra Kina. Modtog to ringe med over en uges mellemrum

4. april 2019

Besvarelse fra OUTLAWS. Amsterdam

Thank you for the honest review! We've updated our delivery service, they won't arrive separate anymore.

Vis anmeldelser på alle sprog. (2.677 anmeldelser)