1. Elektronikbutik

Outinspire is a provider of premium outdoor gear, to create a better outdoor experience. Our core mission is to eliminate barriers and ensure that everyone can enjoy the beauty of nature. with Danish values of minimalism and simplicity, we are unwavering in our commitment to crafting innovative and user-friendly products. At Outinspire, we prioritize convenience, design, and quality in all our offerings. By doing so, we are revolutionizing the way individuals engage with the natural world. Our passion for outdoor experiences is translated into a range of meticulously designed products that enhance and simplify the connection between people and nature.

3,6

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Spørger efter stjerner før modtagelse af produkt...

Spørger efter stjerner før jeg har modtaget tracking eller produkt som jeg havde købt.
Dette trækker altså en stjerne.
Jeg havde jo ikke modtaget hvad jeg havde bestilt endnu.

Nu da jeg har modtaget varen ser varen umiddelbart fint nok ud. Dog lidt underlight hvorfor kassen var fyldt med en masse små sorte skruer.

Men modtog varen efter rimeligt lang tid.
Så man modtager ikke produktet særlig hurtigt efter bestilling og der er ingen kommunikation omkring det.
Dette trækker også en stjerne.

1. oktober 2025

Min veninde og jeg er begejstrede.

Min veninde og jeg er begejstrede for The Cooker XA. Vi bruger den flittigt på vandre- og cykelture, til camping og dagsture i bil. Hjemme bruger vi den til opvarmning af f.eks. kakao og Gløgg, som opnår perfekt temperatur.
Varmer hurtigt op, og er nem at rengøre. Alt sammen i et dejligt kompakt design. Lige til at tage med. Virkelig gennemført. Med gode materialer som er behagelige at røre ved og have i hånden.
Vi bruger en lille grydeske i træ til omrøring i gryderetter, supper m.v.

30. oktober 2024

Genial nytænkning til friluftslivet.

Tha Cooker XA er genial og innovativ nytænkning indenfor bl.a. friluftsliv og passer perfekt til madlavning for 1-2 personer på kortere ture. Kan bruges overalt, da den er flammeløs og batteridrevet.
Jeg havde en god købsoplevelse hos Outinspire, med fin kommunikation og en udstrakt service. Tak for det.

19. september 2024

Jeg bruger aldrig gas igen!

Jeg er blevet virkelig glad for min cooker. Den er mega nem at bruge, og så er den vildt flot! Jeg synes stadig det fx kan være hyggeligt at lave bål om aftenen, når man er på shelter tur, men cookeren er seriøst genial når man gerne vil have en hurtigt og nem kop kaffe om morgenen - også fordi man kan bruge den inden i shelteret, mens man stadig er i soveposen. En ting er sikkert, jeg gider i hvert fald aldrig at bøvle med gas eller sprit igen. Men kombinationen af bål og en cooker, det er altså virkelig genialt.

4. juli 2024

Sindssyg lækker kvalitet og virkelig…

Sindssyg lækker kvalitet og virkelig genialt produkt. Er den for dyr?.. Tja.. Det er den måske, men omvendt så vil jeg gerne betale for og støtte dansk nytænkning. Er super glad for min Cooker og glæder mig til, at følge rejsen for outinspire 💪🔥

23. juni 2024

Genialt produkt!

Genialt produkt!
Vi er nu begyndt at tage på flere ture, da det er så meget nemmere at planlægge uden at skulle forholde sig til om man har gas nok.

30. juni 2024

Vi havde planlagt at købe denne til…

Vi havde planlagt at købe denne til vores små weekend getaways, men er endt med at bruge den hver dag derhjemme, både i haven og indenfor. Den er super nem at bruge og varmer maden virkelig godt op. Perfekt til daglig brug og fylder ingenting i rygsækken

19. juni 2024

Perfekt at have med på tur

Jeg stødte på The Cooker på Danish Outdoor Festival, efter at have læst om den online. Jeg var nysgerrig på, om el kunne erstatte gas, eller i det mindste være et godt alternativ. Efter at have set den og prøvet den selv, blev jeg imponeret over, hvor hurtigt den varmede maden op. Den er lidt tungere, end jeg havde forventet, men vægten har ikke været et problem på mine ture. Jeg endte med at købe den lidt tid efter jeg havde set den på festivalen, og jeg har ikke fortrudt mit køb et sekund. Den er virkelig nem at bruge og er utrolig flot designet.

18. juni 2024

Jeg synes jeres nye cooker er genial

Jeg synes jeres nye cooker er genial! Selv en meget ikke-outdoor pige som mig synes den er fantastisk at fx have med til picnic dates og koge vand til kaffe m.m. i. Nem at bruge, flot design og pæn og overskuelig hjemmeside. Synes bestemt den er pengene værd!

1. juni 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)