Super kundeservice
Super kundeservice. I forbindelse med opgradering af eksisterende vildmarksbad var sælger kompetent til at rådgive og fik bestilt passende reservedel hjem hurtigt og til en konkurrencedygtig pris.
Hos Outdoortrend har vi specialiseret os i saunaer og vildmarksbade af høj kvalitet, skabt til at bringe ægte wellness og afslapning ind i den travle hverdag. Vi forstår, at et vildmarksbad eller en sauna er en langsigtet investering i dit hjem og dit velvære, og derfor går vi aldrig på kompromis med hverken materialer eller håndværk. For os er gennemskuelighed og tryghed altafgørende. Vi lægger stor vægt på at yde en ærlig og professionel rådgivning, så du får præcis den løsning, der passer til dine ønsker og din have. Vi følger vores kunder tæt gennem hele forløbet – lige fra den indledende dialog til sikker levering. Vi opbygger vores forretning på tillid, og derfor betyder vores kunders ærlige feedback på Trustpilot utrolig meget for os. Det er din garanti for en ordentlig handel og vores motivation for hele tiden at levere den bedst mulige service. Har du spørgsmål til vores produkter, materialevalg eller opsætning, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.
Munkbrovej 4, 7500, Holstebro, Danmark
Super god service og sparring ift. hvilken sauna der passede til mit behov. Levering af sauna foregik nemt - jeg var rigtig glad for koordinering med Outdoortrend.