Benimle iletişime geçenler son derece samimi son derece işlerinde uzmanlar Araba son derece rahattı konuşmuş olduğumuz aracı bana teslim ettiler Bazı araç kiralama şirketleri gibi A araç üzerinden k... Se mere

Otorento ile yaşadığım deneyimden son derece memnun kaldım! Başından sonuna kadar her şey sorunsuz bir şekilde ilerledi. Özellikle müşteri hizmetlerini övmek istiyorum: Düzenli olarak her şeyin yolund... Se mere

Çalışanlar tarafından çok iyi bir şekilde yardımcı olunduk. Bizi aldılar, idari işlemleri bizimle birlikte gözden geçirdiler ve tamamladılar. Bize her şey çok güzel bir şekilde açıklandı. Araba, görün... Se mere

1. Biludlejning

Ucuz ve güvenilir araç kiralama. Türkiye'nin her yerinden en uygun fiyatlı ve full kaskolu ucuz araba kiralama hizmeti al. Ucuz aylık araç kiralama için fiyatları karşılaştır. 71 ilde günlük kiralık araç bul. Ücretsiz değişiklik ve iptal güvencesi ile ...

4,6

Svarer typisk inden for 24 timer

Otoronto ist ein Vermittler zwischen…

Otoronto ist ein Vermittler zwischen mehreren Autovermietern. Alles was versprochen wird stimmt nicht, es kommen weitere Kosten wie extra Vollkasko, zweite Fahrer extra 25% Autobahn Kosten usw.. in Flughafen habe ich c.a 30.min gewartet weil die Autovermietung sind nicht von Flughafen die kommen draußen und halen ab kann bis 1.std dauern.!beim abgeben genau das selber Gehe direkt zu Autovermietung es mach gesamt zwischen 10-20€ unterschied hast nicht den stress, weil du auch direkt mit der Vermieter Vertrag abschließt und Auto direkt da abholst. Wie ein Verleih Firma kassieren Sie extra mit.Wer billig kauft kauft 2x.

18. april 2026

Otoronto ist ein Vermittler …

Otoronto ist ein Vermittler zwischen mehreren Autovermietern. Alles was versprochen wird stimmt nicht, es kommen weitere Kosten wie extra Vollkasko, zweite Fahrer usw.. Gehe direkt zu Autovermietung es mach gesamt zwischen 10-20€ unterschied hast nicht den stress, weil du auch direkt mit der Vermieter Vertrag abschließt und Auto direkt da abholst. Wie ein Verleih Firma kassieren Sie extra mit.

25. marts 2026

Saat fark etmeksizin yardımcı olan…

Saat fark etmeksizin yardımcı olan aracı teslim alırken teslim ederken irtibatı koparmayıp her hangi bir sorun olup olmadığını sorup yardımcı olmaya çalışan müşteri hizmetlerine ayriyetten aracı teslim alırken çalışan arkadaşlarımızın güler yüzleri ve ilgi alakasına çok teşekkür ederim emeği geçen herkesin emeklerine sağlık.Tercihimiz bundan sonra her zaman belli 🙏🤩

27. marts 2026

Personel harika

Benimle iletişime geçenler son derece samimi son derece işlerinde uzmanlar
Araba son derece rahattı konuşmuş olduğumuz aracı bana teslim ettiler Bazı araç kiralama şirketleri gibi A araç üzerinden konuşup gün gelince özür dileriz B araç var elimizde demediler ödemede sıkıntı yok araç almada araç teslimde sıkıntı yok her şey
mükemmeldi

25. december 2025

Rent a Car by Otorento

Ich bin wieder positiv begeistert mit Otorento. Es war die 5-6 Leihe bei der Firma. Immer aktuelle und saubere Auto‘s. Werde immer gefragt ob alles reibungslos verlaufen ist oder ich noch Fragen habe etc. Ich habe seit dem bei keiner anderen Firma Auto‘s ausgeliehen. Werde meine Auto‘s in Zukunft auch bei Otorento leihen.

Otorento'dan bir kez daha son derece etkilendim. Bu, onlarla yaptığım beşinci veya altıncı araç kiralama deneyimimdi. Her zaman modern ve temiz araçlar sağlıyorlar. Her şeyin sorunsuz gidip gitmediğini veya herhangi bir sorum olup olmadığını sürekli soruyorlar. O zamandan beri başka bir şirketten araç kiralamadım. Gelecekte de araçlarımı Otorento'dan kiralayacağım.
Burak B. - Germany

5. december 2025

Perfect

Thank you for your great interest during and after the car rental.Everything went perfectly, I will rent it again soon.

7. november 2025

Je suis vraiment tout content

Je suis vraiment tout content, une équipe agréable On m’a prêté une véhicule agréable et économique, Surtout le retour quand j’ai rendu la voiture, l’équipe Était tout sympa et souriant. Ils ont même pas vérifié la voiture si c’était endommage ou pas. Donc pour moi c’est cinq étoiles.

7. november 2025