Hold da op hvor er deres personale sur og uopdragen…. Sidste gang jeg sætter mine ben der, men kan se på trustpilot vi ikke er ene om den beslutning
Vi hentede mad i fredags (herregårdsbøf og Øster Højst special kl 18.00) Vi havde glædet os til en Super lækker madoplevelse, da maden herfra plejer at være i top. Men denne fredag var ikke nogen sær... Se mere
På vej hjem fra Rømø besøgte vi Øster Højs kro, hvor vi (5 personer) fik 3 forskellige hovedretter med efterfølgende dessert. Alt veltillavet og smagte dejligt. Maden blev hurtigt serveret af et meg... Se mere
Normalt har vi været ok tilfredse med kroen. Men efter i aften kommer vi ikke tilbage. De havde rimelig travlt, hvorfor vi bad om at få vores hovedretter mens vi lige spiste vores forret færdig, de... Se mere
Hold da op hvor er deres personale sur…
Kan ikke anbefales
Vi var 3 afsted idag , for første gang ( og eneste . 2 dagens ret ( snitzel) og 1 gang bøfsanvits . Snitzel var tør og mindede om en børne anretning ( lille snitzel ) sovs var meget saltet. Vente tid på bord . ..virkelig en dårlig oplevelse .
Vi var på vej hjem fra en ferie i Ribe…
Vi var på vej hjem fra en ferie i Ribe -Rømø og fandt denne kro det var en super oplevelse maden var i top og betjening var hurtig fik et bord uden forud bestilling - der var rigtig mange på kroen så det er nok en god ide at bestille bord næste gang vi er på de kanter
Jeg inviterede min lille familie på…
Jeg inviterede min lille familie på dagens ret onsdag den 23.7.24.. sikke en stor skuffelse.. så ulækker en anretning.. blev flov på deres vegne.. datter og svigersøn fik ondt i maven.. sur betjening
Dårlig service var der i går vente i 20 min og ingen sagde noget til mig 4 person så mig men de ignorere mig virkelig Dårlig behandling????
Dårlig service
Atmosfæren var afslappet og indbydende.
Atmosfæren var afslappet og indbydende.
Lækkert stjerneskud - super godt
Vores guldbryllup blev holdt på Øster…
Vores guldbryllup blev holdt på Øster Højst Kro. En HELT igennem fantastisk dag, med den skønneste mad, servering, borddækning, ja rammerne kunne ikke være bedre. Der manglede intet. TAK for at give os en helt igennem den dejligste dag. Perfekt.
Har været der utallige gange hvor maden…
Har været der utallige gange hvor maden altid har smagt godt men denne gang var det en kedelig oplevelse deres biksemad har altid været lækker men nu ja der skal man da lede efter kødet kartoflerne smagte til gengæld godt vi fandt 7 stk meget meget tynde skiver kød ,det ligner ikke Øster højst at være smålig det er så sidste gang vi bestiller biksemad
Betjeningen
Maden var god. Tre raske gutter der kunne deres kram. Stor ros til dem. Men der er et stort men. Der var en kvindelig tjener ude smil. Jeg kunne se de havde travlt. Så jeg spurgte hende om vi kunne få dessertkortet så hun kunne sparer hendes ben. Hold da op jeg fik læst skriften på væggen. Jeg var færdig med at spise hvor min svigerinde knap var færdig. Vi skulle ikke prøve at bestille før hun var færdig. Der kom mange gloser ud af hendes mund. De tre gutter reddede situationen ved at være meget mere service egnet. Jeg giver kun tre på grund af hende
Faldende kvalitet
Vi er kommet på Øster Højst en del gange efterhånden, og desværre har kvaliteten været faldende de seneste 3 gange. Seneste gang til bespisning af 5 mand, hvoraf der blev bestilt 2 wienerschnitzler, en omgang herregårdsbøf og 2 stjerneskud. De 2 wienerschnitzler var tørre og tynde, det samme var herregårdsbøfferne og ved stjerneskudene havde man valgt at ligge den kogte fisk nederst så man nærmest ikke anede den. Til dessert fik vi bananasplit og is med chokoladeskåle - det var ligeledes en kedelig oplevelse. Portionerne er heller ikke hvad de har været. Flink og venlig betjening.
Fantastisk madoplevelse… kæmpe…
Fantastisk madoplevelse… kæmpe portioner, og utrolig lækker veltilberedt
Været der nogle gange
Været der nogle gange - nærmest som stamkunde - og har ellers oplevet en god service og mad de første gange - men desværre havde jeg en dårlig oplevelse sidst jeg ville bestille bord i god tid på dagen til 15 mennesker. Medmindre samtlige 15 mennesker kunne blive enige om at holde sig indenfor 3 retter mad, (der kunne f.eks. ikke blive tale om én person udover, der kunne tænke sig at bestille en 4. ret 🤨🤔) kunne der ikke blive tale om at bespise os. Kromutter fremstod iøvrigt sur, vrissen og ikke særlig imødekommende i telefonen over at skulle modtage 15 spisende gæster og dermed tjene penge (i min verden er det jo umiddelbart en god ting med flere betalende og glade kunder i butikken - men sådan er vi tilsyneladende ikke ens).
Derfor desværre ikke en særlig god anmeldelse herfra.
Jeg kommer på Øster Højst kro nor der…
Jeg kommer på Øster Højst kro nor der er noget , jeg kan lide. Jeg holdte min 70 års fødselsdag. Maden er fantastisk god og betjeningen er i top. Glade og søde
Medarbejdere. Stedet er og maden er bare super god.
Super lækker mad
Super lækker mad, med gratis genopfyldning, det var dog ikke nødvendigt da der var mere end rigeligt.
Super god, hurtig og venlig betjening.
På vej hjem fra Rømø besøgte vi Øster…
Maden blev hurtigt serveret af et meget venligt personale.
Vi kommer gerne igen😊.
Vi har besøgt øster højst kro rigtig…
Vi har besøgt øster højst kro rigtig mange gange og altid været tilfredse
Men denne gang var det en total skuffelse, bøf sandwich var der næsten ingen sovs , og bøf oversteget det samme gælder dagens middag.
Vi fik 2 store sodavand hvor der knap var brus i.
Et besøg værd på vej hjem fra grænsehandel
God oplevelse dagens middag serveret hurtigt velsmagende. Samt god og venlig service. Vi kommer snart igen.
Stort, lækkert og godt
Har besøgt Østerhøjs kro flere gange og vi har altid fået god og høflig betjening. Portionerne er store(!!) - især deres stjerneskud - appetitlige og velsmagende. Østerhøjst Special var et kæmpe hit hos min +1. Vi kommer med garanti igen.
Super lækkert mad og høflig betjening
Super lækkert mad og høflig betjening, vi var 21 mand, som var godt mætte, og kommer helt sikkert igen.