Uitstekende service, bestelling geplaatst om 15.56 uur en zoals beloofd dezelfde dag nog verzonden en volgende dag bezorgd. Osmo Terras-Olie laat zich makkelijk verwerken maar op nieuwe Bankirai p... Se mere

Ik was mijn oranje-achtige hoogglanzende eikenhouten vloer zat en heb m helemaal kaal geschuurd. Om m zo te houden heb ik deze Osmo 3041 natural erop gezet met een brede kwast, heel dun. Ik schrok wel... Se mere

De belofte van de volgende dag bezorgen is niet zo gegaan als belooft. DhL heeft die dag de levering aangegeven als bezorgd , echter heeft het 's ochtends vroeg voor een gesloten hek neer gezet, waar... Se mere

De bestelling werd super snel geleverd. Volgens het advies de vloer blijven schoonmaken met water totdat deze geen vuil meer afgaf. Volledig laten drogen en na 24 uur een heel dun laagje aangebracht m... Se mere

1. Farvehandel
  2. Butik med snedkeriudstyr

Om Osmoshop

Houtbehandeling begint bij Osmoshop

Ontdek ons uitgebreide assortiment houtafwerkingsproducten voor zowel binnen als buitenshuis. Kies met Osmo voor een natuurlijke bescherming, waarbij de structuur van het hout zichtbaar blijft.

Met een focus op milieuvriendelijke en duurzame oplossingen, garanderen we producten die veilig zijn voor mens, dier en milieu. Bij Osmoshop profiteert u van gratis verzending vanaf €100,-, de laagsteprijsgarantie en de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 16:00 uur worden dezelfde dag verzonden. Ons toegewijde team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw houtbehandelingsprojecten. Bezoek onze website voor meer informatie en om ons volledige productaanbod te ontdekken.

Naar de website >

Naar Osmoshop.nl >

4,7

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Ik ben best tevreden

Bezorging was op de beloofde tijdstip.
De product zelf was makelijk aanbrengen en was snel droog. De finish was redelijk en water afstotend.
Ik heb het gebruikt voor een nieuwe finish op een Ikea aanrechtblad. De oude Danish Oil heb ik met een card scraper grotendeels verwijderd. Er waren nog licht verkleuringen van de oude behandeling nog zichtbaar maar deze verdween na een laad transparant Osmo Hard Wax.

18. november 2025