product voldoet helemaal aan de verwachtingen kwa kwaliteit, uiterlijk hoe die aanvoelt ect.....Ik zag hetzelfde tapijt in een wat luxere winkel maar daar was die 500 euro geprijst...hier vond ik prec... Se mere
Een dure salontafel gekocht aangegeven dat de bezorger deze heeft laten vallen voor mijn neus. De bezorger was ook alleen met een enorme zware salontafel Salontafel messina. Tot op heden heb ik geen... Se mere
Ze hebben me meteen gemaild dat het artikel was uitverkocht en dat ik het betaalde bedrag zsm op mijn rekening teruggestort zou krijgen. Binnen twee dagen stond her op mijn rekening! Oerfecte service!... Se mere
Brederodestraat 66, 2018, Antwerpen, Belgien
- info@osmanhomestore.com
- osmanhomestore.com
wally punched his 16 yr old sister in the face left a black eye on the little girl
wally ( walid osman ) is 250 lbs and punched a little girl his 16 yr old sister hala othman in the face and gave her a black eye!! walid is a woman beater!! he also hit hanan othman his sister and left bruises . go ask his entire family.
Klantvriendelijkheid 10/10
Zeer klantvriendelijk geen vraag is teveel...hier kunnen veel winkels van leren.
Hier kom ik graag terug alleen voor de goede service.
Doe zo voort!!!!
Mvg,Karima
Top!
Goede leveringstijd (naar NL), tapijt netjes aangekomen, erg mooi tapijt, kwaliteit goed en was zoals op de foto's (zelfs mooier).
Zeer tevreden goede kwaliteit.
Vloermat heel netjes en snel geleverd, 2de mat bestellen lukte niet!
Vloermat heel netjes en snel geleverd.
Goede kwaliteit!
Reden slechte beoordeling: wilde een 2de mat bestellen, kwam niet op site!
Kreeg steeds melding gevaarlijke website, dit wegklikken lukte niet, helaas geen 2 de vloermat kunnen bestellen.
Alles piekfijn in orde !
Erg snelle levering!helemaal top!
Snelle levering en prachtig kleed
Snelle levering en prachtig kleed! Wel een beetje glad😉
Ik ben heel tevteden met mijn tapijt en…
Ik ben heel tevteden met mijn tapijt en ik adviseer het edereen,prijs is echt top
Perfect👍👍👍👌👌👌
Super snelle levering en prachtig kleed
Snel en betrouwbaar
Fijne zaak
Fijne zaak, had online besteld
Ontving mijn bestelling vrij snel
Ben naar de winkel gegaan om te ruilen voor een maat groter.
Vriendelijk personeel
Heel mooie kwaliteit en perfecte…
Heel mooie kwaliteit en perfecte service. Had niet verwacht dat het aan huis werd geleverd. Super blij en trots. Hartrlijk bedankt !!
Ik ben super kontent van mij sallontafel
Ik ben super kontent van mij sallontafel bej julli kopen is super moie ! Bedankt
Als ziet er netjes uit
Als ziet er netjes uit. Ook heel goed verpakt en snel geleverd!