Super nem overskuelig webshop. Skønne varer som lever helt op til mine forventninger. Har handlet hos jer 2 gange og bliver helt sikkert ved! Varerne kommer i løbet af nogle dage. Bedste anbefalinge... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 3 af de 12 bedste virksomheder i Butik med barberudstyr
- nr. 4 af de 13 bedste virksomheder i Engrossalg af skønhedsprodukter
- nr. 15 af de 36 bedste virksomheder i Hårproduktbutik
- nr. 27 af de 63 bedste virksomheder i Helse- og skønhedsbutik
Hos osfrisørartikler.dk har vi valgt at fokusere på god kundekontakt, samt hurtig levering. Vores målsætning er at kunne tilbyde professionelle såvel som private, produkter i professionel kvalitet til overkommelige priser.
Meterbuen 6-12 Byg. 8, 2740, Skovlunde, Danmark
- 2090 5070
- Support@osartikler.dk
- osfrisorartikler.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fede produkter og topklasse service!
Hurtig levering!
Bestilte varene kl. 14, og de var leveret næste morgen kl. 04:33. Nem hjemmeside med gode varebeskrivelser.
Yderst dårlig service
Yderst dårlig service, jeg bestiller en stol som i beskrivelsen indikere at den er grå jeg modtager en grøn og da jeg ikke kan have den opbevaret sender jeg den med fragt til 300kr retur og forventer at de kreditere dette eller tager noget af udgiften da det der deres fejl men får af vide at de ikke kan imødekomme min krav. Derfor køber jeg ikke en anden stol som ku kompensere for denne! Ærgerligt at miste kunder for 300kr
OS Frisør var hurtige og meget hjælpsomme ved en reklamation på en hårtrimmer. Selvom det er online, svarer de på mails og vi fik løst problemet meget tilfredsstillende.
STOP MED AT SPAMME MIG MED MAILS OM AT…
STOP MED AT SPAMME MIG MED MAILS OM AT GIVE JER EN ANMELDELSE!!!! JEG HAR FÅET 7 MAILS PÅ 2 DAGE, F AF!!!!!!!!!!!!!!!!
Lækkert og hurtigt
Meget tilfreds
Rigtig nem hjemmeside. Lynhurtig levering. Gode produkter . Kun anbefaling herfra 👍
Fantastisk produkt,Kvaliteten er helt i…
Fantastisk produkt,Kvaliteten er helt i top, prisen er rigtig god, og leveringen var lynhurtig. Jeg er super tilfreds og har allerede anbefalet det til alle, jeg kender❤️
Ville ændre tonen på mit hår der er…
Ville ændre tonen på mit hår der er lysnet og fik hjælp og vejledning i forhold til forskellige muligheder følte mig i meget trygge hænder og hørt og forstået , har lige brugt produktet og mit hår er blevet præcis som jeg havde håbet på. Så 5 store stjerner herfra og tusind tak for virkelig professionel hjælp.
Der gik fra jeg bestilte til jeg fik…
Der gik fra jeg bestilte til jeg fik klipperen jeg bestilte 1 dag så hurtigere levering kan ikke lade sig gøres, så det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller hos OS frisørartikler
👍🏼🥳