Coach Oscar Johansen Anmeldelser 57

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eg har trent mye i mi tid og alltid vært ei sterk jente men aldrig nådd mine mål akkurat slikt eg ønsker det. Har også slitt mye me jojo slanking. Oscar har klart på 3 mnd’er det eg har prøvd i alle... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har nå hatt Oscar som coach i ett år, å er så himmla fornøyd! Selv når man føler seg nede å at motivasjon og dedikasjon ikke finnes er han dær for å hjelpe deg opp igjen. Han er forståelsesfull og... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Oscar har hjulpet meg gå ned over 30kg nå, han fikser virkelig en matplan og treningsplan som passa akkurat meg og min hverdag! Han har hjulpet meg og pushet meg til å faktisk pushe meg selv til å s... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jeg har opplevd masse fremgang i form av mer overskudd, motivasjon og blitt sterkere fysisk med hjelp av treningsprogrammet til Oscar💪 Han tilpasser alltid etter behovene mine, og han er enkel å kom... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Personlig træner

Skrevet af virksomheden

Coachen som hjelper deg å miste 10+ kilo, bygge muskler - og nå ditt potensiale🔥

Kontaktoplysninger

4,7

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Helt nydelig

Helt nydelig coach! Har hjulpet meg med å nå målene mine og vell så det. Jeg er stor fornøyd. Han svarer fort på melding om det er noe. Svarer godt og motiverende. Han har laget utrolig bra treningsplan som han er flink til å tilpasse etterhvert også. Matplanen har gjort at jeg har fått et nytt syn på mat. Anbefaler Oscar på det sterkeste! Verdt det!

9. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Oscar har vært en helt fantastisk coach

Oscar har vært en helt fantastisk coach anbefaler han på det sterkeste. Hjalp meg med å sette opp en treningsplan jeg liker. Når jeg skadet meg under trening så hjalp Oscar meg med å jobbe rundt de skadene med andre øvelser så jeg fortsatt fikk trent. Anbefales å bruke Oscar som coach.

9. december 2023

God opplevelse!r

Trenger du en coach som lager GODE og tilrettelagte matplaner, som legger opp program etter dine ønsker og mål, - ja da er Oscar riktig mann 😍 han støtter, endrer, hyper og hjelper der det trengs. Ekstra pluss for å alltid svare raskt, om så man bare ønsker å skryte eller klage litt. Anbefaler!🥰

1. november 2023

Super coaching

Har slitt med å se resultater av treningen, så jeg bestemte meg for at jeg ønsket litt hjelp på veien. Oscar dukket opp på sosiale medier, og jeg så resultater fra tidligere «kunder» - dermed var det bestemt, og jeg angrer ikke ett sekund.
Oscar har hjulpet meg med å få resultater av treningen og nye rutiner i hverdagen. Samtidig har jeg fått mye kunnskap om nettopp mat og trening.
Oscar er alltid tilgjengelig om man trenger motivasjon, hjelp eller bare noen å snakke med. Han er helt super! Han viser at han genuint vil sine kunder det beste.

23. oktober 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En mann som brenner for at kundene skal lykkes

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte når det kommer til hvor fornøyd jeg er med dette opplegget, og hvilken person Oscar er. Et program som er lett og følge, og som gjør at du slipper å tenke på «hva skjer dersom at». Oscar er en veldig flink coach som støtter deg og holder deg oppe uansett hvor i løpet du er💪🏼 Han lager simple og veldig gode mat og treningsplaner som kan endres på, dersom det er noe man ikke foretrekker, og det finnes alltid en løsning på ting. Jeg har prøvd veldig lenge å gå ned i vekt, men har aldri klart det skikkelig. Nå som jeg har brukt muligheten til å få en dyktig coach, har jeg hatt en solid vektreduksjon og er veldig fornøyd med det jeg har fått til, takket være Oscar😁 Hvis jeg noen gang kommer til å møte på noen som sliter, eller trenger hjelp med sin egen helse, og som vil gjøre en endring, så nøler jeg ikke et sekund med å nevne Oscar🤩 10/10
Anbefales veldig

15. oktober 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prøvd å gå ned i vekt i flere år..

Jeg har prøvd å gå ned i vekt i flere år nå, har alltid syntes trening er kjedelig og mat er vanskelig.. men her har jeg fått se at man kan gå ned i vekt ved å spise det man liker (pizza, fine rundstykker, digg indisk osv) bare man endrer litt på det å kjøpe ferdig sauser til å kanskje lage litt mer fra bunn og minske mengden mat pr måltid og heller ha flere måltider !
Klarer man det og i tillegg beveger seg litt hver dag så skjedde det fort ting! Jeg er så fornøyd med mengden hjelp jeg har fått, om det er noe jeg lurer på eller er misfornøyd med så har han alltid hjulpet meg☺️ikke minst så er jeg mer glad, har mer selvtillit og føler meg rett og slett fresh i hverdagen😍
jeg vet endelig hva som fungerer for meg og kan nå klare å kontrollere dette på egenhånd, hadde aldri klart dette uten hjelp av dette fine programmet❤️ anbefaler!

14. september 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Her har man altså ingenting å klage på

Her har man altså ingenting å klage på! Fantastisk flott mann som brenner for at du skal nå dine mål. Jeg var selv skeptisk til å skulle overlate "min kropp" til noen andre. Men resultatene er over all forventing. Vil anbefale Oscar på det sterkeste!

13. september 2023

Motiverende og flink coach

Fikk god hjelp og raske svar. Jeg lærte mer om kosthold og trening. Morsomt med videoer man får tilsendt i starten. Fint at jeg kunne endre på ting om jeg ville.
Ble motivert til å se endringer på meg selv, der jeg hadde innsjekk hver uke😊

24. august 2023

Kjempe dyktig coach!

Kjempe dyktig coach!
Oscar har hjulpet meg kjempe masse gjennom min progresjon. Han er veldig positiv og omsorgsfull person som virkelig bryr seg om hvordan man har det og opplever det, både fysisk med også psykisk gjennom heile prosessen. Ja har fått kjempe stor forandring i mitt liv og det er kun Osvar jeg kan takker for. I tillegg til sykt progresjon får man også nydelig matplan og treningsprogram som passer meg og mine ønsker, så han er kjempe flink til å tilpasse hver enkelt person. Anbefaler Oscar på det sterkeste❤️

30. juli 2023

Super coach

Super fornøyd med all hjelpen Oscar har gitt meg!! Med god mat- og treningsplan som gjør det enklere å holde seg til planen, samt innsjekk hver uke og meldinger har hjulpet å pushe videre!! Absolutt verdt pengene!! Anbefaler Oscar på det sterkeste!! 💗

25. juli 2023

LEGENDE

Eg var skeptisk til dette i starten, da eg visst så lite om de å ha coach. Eg har ikkje angra et sekund på at eg valgte Oscar som coach! Han er forståelig, kunnskapsrik og høre på det eg seie og han legge tilrette for mine ønsker. Han ser nøye på treningsplanen og matplanen, der han tilrettelegge gode øvelser som er tilrettelagt for mitt treningssenter og mat som eg liker. Han er bare en super flink og dyktig coach, som bryr seg om kordan eg har det! HAN ER EIN EKTA LEGENDE

23. juli 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bedre livsstil

Takket være Oscar har jeg fått en god struktur i treningen og har gått mye ned i vekt. Mye motivasjon å hente, og lenus-appen fungerer veldig bra. Eneste er at det ble ikke like personlig som jeg trodde det kom til å bli.

7. juni 2023

Veldig flink coach!!

Veldig flink coach som hjelper etter dine behov og ønsker!
Treningsplan som passer deg å god matplan som er lett å følge.
Har selv trent i mange år men så stagnerte treningen, med hjelp fra oscar har treningen gitt så mye gode resultater!

6. juni 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Superdyktig coach som er verdt å sjekke ut

Superdyktig coach som ønsker deg kun det beste. En jovial og fin fyr som tilrettelegger både en bra og variert matplan, men også en treningsplan etter dine ønsker og behov. Han svarer raskt på spørsmål du lurer på, og er der alltid for å støtte deg på veien mot dine mål<3 Oscar er virkelig en coach som er verdt å sjekke ut, enten om det er for å gå ned i vekt eller for å bygge muskler<3

29. maj 2023

Veldig veldig fornøyd!

Veldig veldig fornøyd med Oscar som coach!👏🏻 Følger opp meg som kunde tett, svarer på meldinger iløpet av kort tid, ordner matplan om jeg ønsker endringer, ordner treningsplan om det er noe jeg ikke mestrer eller om jeg har innvendinger. Ekstremt positiv, og vil kun det beste for kundene sine! Veldig jovial fyr, som det er enkelt å henvende seg til. Anbefales sterkt som coach!🙌🏻

29. maj 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helt fantastisk coatch som gir god…

Helt fantastisk coatch som gir god oppfølging og støtte hele veien! Super bra treningsprogram og matplan som gjør at man klarer å holde seg til planen og når målene sine 💪🏽 kan virkelig anbefale Oscar som coatch!!

28. maj 2023

Super fornøyd!

Super fornøyd med Oscar som coach! Fått et treningsprogram som virkelig legger til rette for muskelvekst! En matplan der men super enkle oppskrifter som smaker så digg! Han er også veldig tilstede i jobben, svarer raskt å tilrettelegger, motiverer og hyper deg opp når det trengs! Virkelig og anbefale🤩

28. maj 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alltså så utrolig fornøyd me å funnet…

Alltså så utrolig fornøyd me å funnet en så bra og ærlig coach! Hele programmet med både mat og trening er så bra, å du føler på en skikkelig mestringsfølelse!
Jeg kan anbefale ALLE å ha Oscar som coach for fysøren så bra!

21. maj 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Oscar er en fantastisk støttespiller

Oscar er en fantastisk støttespiller! Har prøvd flere coach, men det har aldri funket. Nå derimot en fantastisk resultat på bare 6 uker! Oscar gjør ting enkelt og det er mye letter å være ærlig om ting. Si det som det er. Han er også trygg og ved en dårlig dag så sender jeg han meld. Han forklarer hvorfor kroppen/ hode reager som fet gjør og motiverer deg videre! Jeg gleder meg til reisen videre med han i ryggen🙌🏻

15. maj 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.