Orthovet Anmeldelser 84

4,4

Var i dag med min hun som skulle have undersøgt sit bagbenet. Dyrlægen der tog imod os, gad knapt hilse på min hund og præsenterede sig heller ikke for mig. Min hun var tydelig ikke tryg i at være... Se mere

Vores Cody Lab på 8 år fik konstateret korsbåndsskade i begge bagben i december 2025 og har nu været igennem begge operationer. Alt er forløbet godt og vi har fået en rigtig god og tryg behandling h... Se mere

KÆMPE anbefaling herfra 🥰 Jeg blev anbefalet OrthoVet af min dyrlæge, for at undersøge min kats knæ pga en knæskade og operation. Simon undersøgte min kat og jeg vil komme med de varmeste anbef... Se mere

Kan varmt anbefale Orthovet! Vi har haft et supergodt og trygt forløb, da vores hundehvalp havde brækket sit ben i en ulykke. Professionelt, omsorgsfuldt og med god kommunikation under hele perioden f... Se mere

4,4

Svarer typisk inden for 1 uge

I trygge hænder

Min hund Happy er lige blevet opereret for løs knæskal og sprunget korsbånd, og alt er gået så fint. Søde, rare og kompetente dyrlæger og sygeplejersker. God forklaring under forundersøgelse, operation og kontrol, og jeg har følt mig i trygge hænder lige fra start. Stor forståelse for, at man er knust over sin hunds situation ❤️

12. november 2024

Kompetence og empati

Min hund er blevet opereret for to sprungne korsbånd i bagbenene med tre ugers mellemrum.
Ved begge operationer, og efterfølgende konsultationer har jeg udelukkende mødt utrolig kompetent og empatisk personale. Jeg har været velinformeret og følt mig meget tryg.
Dialogen har været meget ærlig og med respekt for både hund og menneske.
Jeg kan varmt anbefale Ortovet.

7. oktober 2024

Empati og professionalitet i højsæde

For det første fik jeg en akut tid samme dag, og ja der var noget ventetid, men min tid var jo heller ikke planlagt.
Min hund blev udredt samme dag, og jeg fik forklaret grundigt, hvordan de var kommet frem til diagnosen.
Dagen efter fik jeg tid til kontrol, og kunne tage derfra med ro i sindet.
Jeg vil udbrede om god og professionel behandling og faglighed.

15. oktober 2024

Super behandling

Vi fik rigtig god behandling, både hund og mennesker.
Vi kom med en hvalp på 3½ måned som havde brækket albuen. Der blev taget røntgen, og CT efterfølgende for bedre overblik over skaden. Han blev opereret samme dag, med opkald dagen efter for at høre om alt var ok med ham. Efter udtagning af skrue fik vi opkald dagen efter igen for at høre om alt var ok. Vi har fået gode råd og pasningsvejledning derfra, og vil ikke tøve med at bruge dem igen, skulle det blive nødvendigt. Super kompetente folk der arbejder der.

1. oktober 2024

Fantastiske mennesker, der møder jer i øjenhøjde

Super god oplevelse med Orthovet. Vi blev mødt og set og der blev taget virkelig god hånd om vores hund med korsbånd- og meniskskade. Fin, fin service. Opringning fra klinikken dagen efter operation for at høre, hvordan patienten havde det. To opfølgende konsultationer med rigtig god guidance. Al personalet har godt omdømme blandt kolleger i branchen. En femstjernet oplevelse!

13. september 2024

Super flinke og kompetente

Super flinke og kompetente. De fik tjekket hunden grundigt igennem, og den mindste tvivl blev en anden dyrlæge hentet ind til en second opinion. Det endte heldigvis med, at det ikke var en alvorlig skade, men noget vi kunne behandle hjemme.

26. august 2024

Vi har kun gode ting og sige omkring…

Vi har kun gode ting og sige omkring klinken og især dyrlæge Simon. Vi har på intet tidspunkt følt os overladt til os selv. Vi undersøgte priserne på korsbånd operationer, og kunne godt se orthovet var dyre end andre. Men vi føler klart at det har været alle pengene værd og tager til en hver tid tilbage der til hos Simon hvis det bliver nødvendigt. Det betød meget for os helt i starten at vi fik afvide der kun blev opereret hvis Batmans hofter, ben osv kunne klare det det.

Vi er nu her efter 6 måneder da pladen/skurer skulle fjernes da vores hund krop ikke ville accepter det fået vores dejlige glade legesyg hund retur.

Vores hund er ikke den nemmeste at komme til dyrlægen med da han er 42 kg tung basse der bliver meget overglad, men vi har altid følt os velkommen og Simon har taklet Batman så godt.

21. august 2024

Kompetent og imødekommen

Har fra første kontakt til Orthovet oplevede imødekommenhed, ærlighed og høj faglighed. Det har været trygt for både hund og ejere. Vores hund fik en TPLO efter en korsbåndskade. Kan kun give vores bedste anbefalinger

23. maj 2024

Kompetente & medmenneskelige

Orthovet er pi**e dygtige til det de laver og er meget profesionelle.
De er medmenneskelige og går gerne på kompromis med ejerens ønsker så vidt det er muligt i forhold til narkose og opvågning.

Deres kompetence betaler man så også i den grad for… MEN vigtigst af alt får man sin bedste ven glad og i godt behold med hjem <3

Min elskede labrador Luna skulle opereres i begge albuer og det hele gik så godt. Vi siger et STORT tak til Orthovet/dyrelæge Ken, fra både hund og ejer<3

17. juni 2024

Min lille Ellie er blevet opereret for…

Min lille Ellie er blevet opereret for pattela lukration på begge bagben, Lars som opereret Ellie er en super dygtig dyrelæge. Meget professionelt og dygtigt personale. Har følt mig så godt behandlet . Idag var sidste kontrol efter operationen. Jeg kan varmt anbefale at bruge ortovet ❤️

17. juni 2024

Balou siger tak

Super kompetent dyrlæge
Lars og super søde sygeplejersker.
Saglig og proff rådgivning, om hvad der kan gøres, omkostningern osv.
Balou fik opereret sit korsbånd for 2 uger siden, og er allerede så god som ny, trods sine 11 år .
Har følt mig i trygge hænder fra første besøg ..
Meget behagelig atmosphere i klinikken og alle man møder der, er super søder .

Min varmeste anbefalinger.

22. maj 2024

Vores lille hund har fået en knæ…

Vores lille hund har fået en knæ operation, og vi kunne ikke være mere tilfreds med den god servicen vi fik hos Orthovet, og personalet er så venlige og imødekommende. Vi har følt os tryg i gennem hele forløbet.

29. maj 2024

Fagligt helt i top med stor omsorg for…

Fagligt helt i top med stor omsorg for to- og firbenede. De bruger god tid til at forklare, hvad der skal ske, altid mulighed for at sidde med hunden indtil bedøvelsen virker. Efter operation mulighed for at se røntgenbilleder og måske videoklip af kikkertoperation. Bagefter god tid til opvågning og altid en skriftlig instruktion, medicin og skånekost pakket i en pose til hjemturen. Altid god tid til efterfølgende telefonrådgivning efter operation. Har været 'kernekunde' i 5 måneder da min hund dels skulle have kikkertoperation i skulderled og efterfølgende ved en ulykke brækkede bagbenet, så har en del erfaring med stedet. Det er ikke bare 'på en god dag'. Alle dage og for alle dyrlæger og veterinærsygeplejesker
er faglighed og omsorg i særklasse.

10. april 2024

Professionelt på alle måder

Vi har en ruhåret dværggravhund, som gennem nogen tid havde trukket venstre ben op ved gang og løb.
Vi henvendte os til klinikken uden henvisning og fik en konsultation. Hunden blev grundig undersøgt og vi fik på den bedste måde forklaret om lidelsen patella luksation - løs knæskal.
Vi blev klart anbefalet operation og vi fulgte anbefalingen. Operationen forløb ukompliceret og vi fik grundig vejledning om medicinering, særlige hensyn og genoptræning. Dagen efter operationen blev vi kontaktet af klinikken, der lige ville sikre sig, at alt var godt. En meget fin service! Efterfølgende var vi til en afsluttende konsultation. Hunden har det fint nu.
Vi har i hele forløbet været trygge og yderst tilfredse. Vi har været i kontakt med to meget kompetente og veluddannede dyrlæger og klinikkens øvrige medarbejdere var venlige og imødekommende.
Vi vil helt sikkert henvende os igen, hvis vores gravhund skulle få ryg- eller knæproblemer.

12. januar 2024

Har i dag været til kontrol med vores…

Har i dag været til kontrol med vores 14 år gammel senior hund, efter en vellykket operation den 20/2-24 af en diskusprolaps i ryggen. Blev henvist akut af egen dyrlæge, fik tid samme dag. Ærlig, oprigtig og saglig rådgivning af Lars om hele forløbet samt fremtidsudsigter. Venligt, kompentent og omsorgsfuldt personale med fokus på dyret. Blev altid mødt med venlig og omsorgsfuldhed uanset om det var store eller små bekymringer vi henvendte os med. Der blev altid spurgt indtil hvordan bassemanden havde det. Vi kommer helt sikkert igen hvis behovet skulle opstå. Kan bestemt kun varmt anbefale OrthoVet

6. marts 2024

Dygtig kirurgisk behandling og god service.

Dyrlægene bag OrthoVet har hjulpet mig flere gange de sidste 13 år. I august 2023 blev min toptrænede hund delvist lammet i bagparten. Hun blev opereret i september, og jeg har i dag min glade hund lige så sprudlende, som før sygdommen ramte. En stor tak for en dygtig udført operation og efterfølgende kontroller. Klinikken yder en høj faglig dygtighed både kirurgisk og etisk. Jeg kan varmt anbefale OrthoVet.

18. september 2023

Vores Coton på 5år blev diagnosticeret…

Vores Coton på 5år blev diagnosticeret med en diskusprolaps - meget fin vejledning inden operationen og i det hele taget under hele forløbet. Vi var i telefonisk kontakt flere gange i de første bekymrende dage efter indgrebet. Var til kontrol i går og alt forløber efter planen. Bedste anbefalinger herfra.
Christa & Peter

6. februar 2024