God og grundig tandlæge - der hjælper patienten. En tandlæge der kan sætte sig ind i og forstå situationen fra patientens side og som også har alternative behandlingsmuligheder på hånden - altså en p... Se mere
En sød, rar og meget kompetent tandplejer som tålmodigt forklarede, hvad hun foretog sig. Dette gjorde besøget til en god oplevelse. Jeg kan desværre ikke huske hendes navn men jeg håber hun via de... Se mere
Der er en god stemning allerede når man kommer ind af døren. Personalet er venlige og imødekommende, det føles som om der er et godt interne samarbejde. Min faste tandplejer er imødekommende, fagl... Se mere
Godt håndværk. Stor faglig dygtighed. God organisering i de nye lokaler på Tigervej i Thisted. Min rodbehandling var på høje tid- jeg nåede at udvikle et skævt bid hvor jeg bed mig i kinden- men det v... Se mere
Tigervej 1, 7700, Thisted, Danmark

Svarer typisk inden for 48 timer
Bare super oplevelse , virkelig god rådgivning og de er meget grundige 😀 dejligt

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Thisted
Marcus er god til at berolige patienten, taler under hele behandlingen og forklarer, hvad der skal ske. Dog ikke så rart at få at vide, at behandlingen bliver godt 5.000kr dyrere end oprindeligt oplyst!

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Thisted
Både modtagelse og behandling var meget tilfredsstillende

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Thisted
Som jeg fortalte receptionisten i Thisted, havde jeg en ret frygtelig oplevelse hos Oris i sidste uge. Jeg beskriver den her:
Jeg retter henvendelse til Oris af to grunde.
- dels fordi jeg har voldsom tandpine og ikke kan være nogen steder. Har ikke sovet om natten osv.
- dels fordi jeg kan læse, at de har åbent for nye patienter
- Jeg får en tid samme dag om eftermiddagen hos Peter Fabian Eriksen
- Han tager to røntgenbilleder
Han fortæller:
- at han ikke vil behandle mig, fordi der er to implantater ved siden af den betændte og smertende visdomstand i venstre side af undermunden.
eller rettere, han vil 'ikke røre ved det overhovedet', fordi det ikke er klinikken, der har lavet de to implantater.
- Han mener i øvrigt, at der er belastningsskader på implantaterne.
- Jeg fortæller igen, at jeg kommer i smerte og beder ham hjælpe
- Han nægter og sender mig hjem med en regning for de to røntgenbilleder og en fuld konsultation.
- Konsultationen tager i alt 5 minutter.
Jeg trækker selvfølgelig min 'indmeldelse' i klinikken tilbage og betaler.
Jeg når at ringe til egen læge inden kl. 16, der ordinerer Ibuprofen og Panodil til dækning af smerter (3 x 600 mg ibuprofen + 4 x 1000 mg paracetamol dagligt)
Det, der gør mig ked af det er flere ting:
- For det første, at alle tandlæger afgiver et 'tandlæge-løfte'. Har selv overværet det, da min datter blev tandlæge i København. De lover at hjælpe patienter i smerte og nød - præcis som læger.
- De er selvfølgelig ikke forpligtede til at tage en patient ind, men mod betaling bør de vel hjælpe, når patienten er smerteplaget.
- Peter Fabian Eriksen kunne strengt taget også have spurgt én af de mange andre tandlæger i huset om deres mening
Og så er det meget træls og nedværdigende, når man bliver smidt ud - og 'bare kan kontakte tandlægen i Skovlunde, der har lavet implantaterne' - uden at få simpel hjælp til visdomstanden, der bare skal hives ud. (Troede dog på det tidspunkt, at implantaterne er lavet hos en anerkendt tandlæge i Tyskland. Har tjekket op på det siden)
Man er prisgivet en træls situation i Thisted, hvor det er svært at komme ind hos en tandlæge.
Jeg er sådan én, der var til tandlæge første gang, da jeg var 12, anden gang, da jeg var 18 og tredje gang, da jeg havde fået 2 børn. Så er det løb kørt.
Ingen kommunal tandpleje i min kommune, da jeg var barn.
Tandlæge Peter Fabian Eriksen kan muligvis have været bekymret for at smadre de øvrige implantater totalt, hvilket han i givet fald kunne have orienteret mig om. Mit valg ville have været det samme: at få fjernet den smertende visdomstand med de risici, der fulgte.
Vigtigst kunne han have været venlig og under alle omstændigheder anvist anden behandling.
Ved ikke, om kommunikation interesserer tandlægerne i Oris Thisted, eller er et krav fra ledelsen ved ansættelse. Men under alle omstændigheder børn man kunne forvente en høflig forklaring og henvisning til anden hjælp for 700 kr og 5 minutters snak.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Thisted
jeg syntes at der er gode tandlæger til de opgaver jeg har fået lavet (tand udtrækning/krone og div småting

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Thisted
Kom ind til tiden, og havde en god samtale inden behandling

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Thisted
Det var en god og lys lokale rum jeg kom ind i og fik nogle gode og nyttige ideer. Jeg syntes jeg fik en god behandling der.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Thisted
Tandlægen fortalte hvad hun gjorde hele vejen igennem.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Thisted
Føle at det var en dygtig og tillidsfuld tandplejer.
Var interesseret i mit problem,behov 👍😊