ORIS Tandlægerne - Thisted Anmeldelser 406

4,6

Tigervej 1, 7700 Thisted, DK

God og grundig tandlæge - der hjælper patienten. En tandlæge der kan sætte sig ind i og forstå situationen fra patientens side og som også har alternative behandlingsmuligheder på hånden - altså en p... Se mere

En sød, rar og meget kompetent tandplejer som tålmodigt forklarede, hvad hun foretog sig. Dette gjorde besøget til en god oplevelse. Jeg kan desværre ikke huske hendes navn men jeg håber hun via de... Se mere

Der er en god stemning allerede når man kommer ind af døren. Personalet er venlige og imødekommende, det føles som om der er et godt interne samarbejde. Min faste tandplejer er imødekommende, fagl... Se mere

Godt håndværk. Stor faglig dygtighed. God organisering i de nye lokaler på Tigervej i Thisted. Min rodbehandling var på høje tid- jeg nåede at udvikle et skævt bid hvor jeg bed mig i kinden- men det v... Se mere

1. nr. 4 af de 8 bedste virksomheder i Tandlæge
  2. nr. 4 af de 7 bedste virksomheder i Kosmetisk tandlæge
  3. nr. 4 af de 10 bedste virksomheder i Tandklinik
  4. nr. 3 af de 7 bedste virksomheder i Tandplejer
  5. nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Tandlæge med speciale i tandimplantater
  6. nr. 4 af de 9 bedste virksomheder i Tandblegning

Om ORIS Tandlægerne - Thisted

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 17 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

• Tigervej 1, 7700, Thisted, Danmark

• 97921392
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Thisted

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4,6

Svarer typisk inden for 48 timer

God service og sød personale

God service og sød personale

31. oktober 2025

Hej Sara,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores service og personale. Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner!

Behagelig tandplejer

Behagelig tandplejer.
Forstår bare hvorfor det skal være så dyrt. Det er pænt træls.
Heldigt jeg har gode tænder. Men over 600kr for lige og kigge forbi. Tænker jeg skal arbejde en hel dag for og være til tandlæge 20-30 min. Når skatten er trukket. 😔

22. oktober 2025

Hej Morten,
Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos tandplejeren 😊

Vi forstår godt, det kan være svært at finde rundt i tandlægepriserne. En stor del af ydelserne ved tandlægen er fastsat af overenskomst mellem Danske Regioner og Tandlægeforeningen - det betyder, at priserne på en stor del af ydelserne er ens i hele landet. Du er altid velkommen til at ringe til os på klinikken, hvis du har spørgsmål til ydelserne på din regning.

Grundig og søde

Grundig og søde

22. oktober 2025

Hej Mie,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse. Tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os.

Ingenting at klage over pånær prisen

Ingenting at klage over pånær prisen
Men sådan er det vel hos alle danske tandlæger

16. oktober 2025

Hej Benny,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Vi beklager dog, at du oplevede prisen høj. Tusind tak for din feedback!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Helt igennem fantastisk oplevelse(igen…

Helt igennem fantastisk oplevelse(igen og igen).
Alt der blev lavet fik jeg forklaring på samt spejl så jeg kunne følge med 😊.
Jeg blev rolig og tryg og det sætter jeg kæmpe pris på som person med angst og tandlæge skræk 🙈
Glæder mig til næste gang faktisk 😊

1. oktober 2025

Hej Michelle,

Hvor er vi glade for, at høre om din fantastiske oplevelse! Vi er taknemmelige for, at du følte dig rolig og tryg hos os, især med din tandlægeskræk. Det betyder meget for os, at du værdsætter vores forklaringer. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Efter min første besøg hos jer

Efter min første besøg hos jer, var jeg meget positiv flink tandpleje så har kun godt at siger om jer 👍

9. oktober 2025

Hej Alice,

Vi er glade for at høre, at du havde en god første oplevelse hos os! Vi sætter stor pris på din positive anmeldelse og er taknemmelige for, at du delte den med os.

God dag til dig,

en sød tandplejer

23. september 2025

Hej Knud Erik,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos vores tandplejer. Tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os.

God dag til dig,
Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Behandlingen var helt sikkert ok.

Behandlingen var helt sikkert ok.
men kontakten var meget upersonligt, snakken foregik livligt mellem tandlægen og tandteknikeren.
Tandlægen har åbenbart arbejdet i USA, for det var da virkelig imponerende, hvad han kunne fortælle, som viste medhjælperen, at han var helt speciel.
men som sagt, selve behandlingen er sikkert ok.17

23. september 2025

Hej Tine,
Tusinde tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Vi er glade for, at behandlingen var ok - men vi er selvfølgelig kede af, hvis du oplevede, at dialogen mellem personalet fyldte for meget. Vi sætter pris på din tilbagemelding.

Mvh. Kathrine/ORIS Tandlægerne

Suveræn tandlæge => Peter Kloster

Jeg har fortsat og har haft den suverænt dygtigste og bedste tandlæge siden ca. 1987 ( Peter Kloster ) - og har kun ROS og stor tillid til faglighed, vejledning og behandlinger foretaget gennem årene - oplever altid at blive set - mødt og hørt og behandlet med stor omsorg og faglighed...
----------------------------------------------------------

Havde en tid kl. 8.40 - og blev " kaldt ind " godt kl. 9.05 ca.

Her kunne jeg især ønske at personale ved skranken / ude i vente arealet - lige fik orienteret om at der er opstået lidt ventetid pga. af en måske " akut situation " eller andet......

26. september 2025

Hej Anne,
Tak for din søde anmeldelse til Peter. Det er dejligt at høre, at du føler dig i gode og trygge hænder hos ham. Vi er kede af, at du oplevede ventetid, det er bestemt ikke hensigten. Vi tager naturligvis din feedback til os.

Meget dyrt for behandling

Det skal ikke være so dyrt

22. september 2025

Hej Eric,
Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Det sætter vi pris på.

En stor del af ydelserne ved tandlægen er fastsat af overenskomst mellem Danske Regioner og Tandlægeforeningen - det betyder, at priserne på en stor del af ydelserne er ens i hele landet. Det er vigtigt for os, at alle vores patienter føler sig trygge og godt informerede – også når det gælder økonomi. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til ydelserne på din regning.

De har styr på tingene

God behandling

22. september 2025

Hej Flemming,

Vi er glade for, at du er tilfreds med behandlingen.
Mange tak for at skrive os en anmeldelse!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Et regelmæssigt tandeftersyn hvor jeg…

Et regelmæssigt tandeftersyn hvor jeg følte mig kompetent behandlet og fik god besked om status og hvad jeg skulle være opmærksom på. Den positive oplevelse skyldes utvivlsomt også, at det var den samme klinikmedarbejder som tidligere.

18. september 2025

Hej Jens,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med dit tandeftersyn. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores kompetente behandling og klare kommunikation. Tak for din positive anmeldelse!

Omhyggelig, men ventetid..

Omhyggelig behandling, men ventede 30 minutter for at komme til

9. september 2025

Hej Henrik,
Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Vi er glade for, at du oplevede en grundig behandling, men vi beklager naturligvis ventetiden - vi bestræber os altid på at overholde tiderne, men der kan opstå akutte situationer, som skaber forsinkelser. Vi tager din feedback til os.

God vejledning og behandling

Man får en god vejledning og behandling

11. september 2025

Hej Cillie,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vejledning og behandling. Tak for din positive feedback!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Super fin og smertefri behandling

Fine og gode rammer fik lavet en rodbehandling og den blev udført stort set smertefrit kan sagtens anbefale dem

30. september 2025

Hej Ivan,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din rodbehandling. Vi er taknemmelige for din anbefaling og din positive feedback betyder meget for os.

Fine omgivelser

Fine omgivelser, sødt personale

30. september 2025

Hej Sigurd,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du kunne lide omgivelserne og personalet.

Første behandling

Første gang hos hos oris, var skønt. Sødeste mennesker, dog lidt lang vente tid.

18. september 2025

Hej Martha,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os! Vi beklager dog ventetiden. Tak for din feedback og for rosen til personalet.

Venlig tandlæge og ass.

Venlig tandlæge og ass.

15. september 2025

Hej Lene,

Vi er glade for, at du oplevede et venligt personale.
Tak for rosen til dem!

Min egen tandlæge

Min egen tandlæge i nye omgivelser

10. september 2025

Hej Anne Grethe,

Vi er glade for, at du er tilfreds med oplevelsen i vores nye klinik. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.