Jeg har haft tandlægeskræk siden jeg var barn. Efter nogle dårlige oplevelser ved tandlæger som voksen resulterede det i, at jeg ikke kom til tandlæge i mange år. Inden opstart ved Oris tandlægen i... Se mere
Jeg har kæmpet med tandlægeskræk i mange år, hvilket har afholdt mig helt fra at komme til tandlæge. Jeg fandt Oris på nettet og læste, at de havde meget fokus på tandlægeskræk. Min oplevelse var over... Se mere
Kunne jeg give dem flere stjerner, så havde jeg gjort det! Absolut behandling bedre end jeg nogensinde har oplevet før. Har tandlæge der til daglig, hvor der altid er god stemning og man bliver modtag... Se mere
Jeg har tandlægeskræk, men selv om jeg lige er startet på Oris har de kunnet håndtere det så flot. De har derudover virkelig fokus på at bevare dine tænder bedst muligt, frem for bare at eks bore i... Se mere
Nytorv 7, 9000, Aalborg, Danmark

Svarer typisk inden for 48 timer

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nytorv
At blive taget godt i mod…… at blive lyttet til i forhold tand behandling

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nytorv
Jeg fik blandt andet at vide, at jeg var god til at passe på mine tænder, det er da en god meddelelse.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nytorv
Dygtige og behagelige, gode til at håndtere dem der hat det lidt svært med tandlæger.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nytorv
Man bliver altid taget godt imod,
Jeg har stine som tandlæge og hun er virkelig rar og dygtig

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nytorv
Det var god oplevelse at skifte til ORIS Nytorv, hvor jeg blev mødt af søde og kompetente medarbejdere.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nytorv
Jeg har fået en utrolig kompetent, venlig og imødekommende konsultation hos Oris Tandlægerne.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nytorv
Inden opstart ved Oris tandlægen i Aalborg forberedte jeg dem på min “historie”. De var klar med omsorg og erfaring i at takle min situation. Jeg følte mig hurtig tryg og taget alvorligt. Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nytorv
Endelig fundet en klinik, som forstår mig og tager sig tid til mig.
Alle er søde og imødekommende.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nytorv
Jeg havde fået et hul i kanten af en bro , og den blev klaret fint i løbet af 30 min og uden bedøvelse . Der var trukket lidt caries ind under og man kunne ikke fjerne det hele og jeg blev godt informeret. Min egentlige smerte kom efter at jeg fik prisen 😱 jeg var der sammenlagt 30 min og uden bedøvelse , og uden garanti for at det ikke senere blev en rodbehandling . Pris 1889,48 altså kan man tillade sig at tage 3 gange prisen bare man kalder det kompleks . Hvis det så bliver en rodbehandling kan jeg jo så lægge ca. 6000 oveni. Sød og dygtig betjening, men deres priser er ublu 😩