Jeg har været ved Tandlægerne Oris 3 gange og hvergang er blevet modtaget af der sødeste personal. Jeg er af den generation som kom til Fru Sejersen på Sønderbroskole og sad man ikke roligt fik m... Se mere
Super god oplevelse til trods for tandlægeskræk pga dårlige oplevelser ved andre. Her var de allerede i telefonen super rolige og forstående, fik mig puttet ind akut, selvom de egentligt var booket op... Se mere
Jeg skulle for første gang få fjernet en visdomstand og må indrømme det skræmte mig en del, da jeg har tandlægeskræk. Jeg fik den helt igennem bedste behandling af Diana og Michell ved lille Brogade... Se mere
Jeg er yderst tilfreds med de behandlinger jeg får, ved tandlægen ORIS i Nørresundby. De fortæller mig om de forskellige muligheder, der er, i forhold til behandling og giver mig tid til at vælge... Se mere
Lille Borgergade 33, 1. tv, 9400, Nørresundby, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Forløbet var fint nok. Jeg kan savne, at man kan gå til tandlæge uden at føle, at man skal have voksenskældud, fordi det er for længe siden sidste besøg. Og så ville det være god service, hvis man blev orienteret om ekstra gebyr ved demonstration af fx tandtråd, i så fald havde jeg nemlig sagt nej tak.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nørresundby (Ved Broen)
Rigtig god service og forklaring af tandlæge Diana efter mange operationer af paradentose

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nørresundby (Ved Broen)
Yderst professionelt, venligt og nærværende. Jeg var ikke meget for selve behandlingen eller måske snarere udsigten til den – men resultatet er særdeles tilfredsstillende. Slet ikke småflov over mine fortænder mere. Smiler mere. Tak!

Dejlig Klinik at besøge , med venlig betjening

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nørresundby (Ved Broen)
De behandler deres patienter efter patientens behov, og ser altid mennesket bag. De er meget omsorgsfulde og gode til at håndtere angst

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nørresundby (Ved Broen)
Den er rigtig god service og jeg er rigtig glad for komme der

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nørresundby (Ved Broen)
God, professionel, hurtig og personlig behandling.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nørresundby (Ved Broen)
Blev modtaget til aftalt tid, af se sød og venlig tandlæge da jeg var ny hos denne tandlæge pga.. flytning var det en rigtig grundig undersøgelse som jeg sætter pris på
Mvh. Leif Frede Pretzmann

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nørresundby (Ved Broen)
Nu har jeg været fast hos klinikken Tandlægerne ved Broen i nørresundby i en del år efterhånden. Jeg har aldrig oplevet andet en flinkt personale, god behandling og vejledning.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nørresundby (Ved Broen)
Rigtig god modtagelse, god behandling og uddybende forklaringer på mine spørgsmål:-)

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nørresundby (Ved Broen)
Der er en god atmosfære når man ankommer, og under hele besøget.
Min tandlæge er rolig og dygtig. Jeg er ret sensitiv og reagerer spontant på smerte. Det tager hun heldigvis helt roligt! 🙏🏼 Jeg bliver opfordret til at gøre tegn, såfremt noget er ‘forkert’ eller ubehageligt på nogen måde. Det er for mig en stor tryghed, som jeg sætter stor pris på! Hun er den bedste tandlæge jeg har haft! 🙏🏼 👍🏻🌠🌠🌠🌠🌠

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nørresundby (Ved Broen)
Jeg modtog god og lærende information, fortalt på en anerkendende og forstående måde af den sødeste klinik assistent.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nørresundby (Ved Broen)
Er meget glad og tilfreds med valget af Oris tandlæger Nørresundby. De er super gode til at tage hensyn til tandlæge-skræk og tager sig god tid til at forklare og sørge for at man er tryg hele vejen igennem.