ORIS Tandlægerne - Kolding Anmeldelser 1.072

4,8

Banegårdspladsen 9, 6000 Kolding, DK

Dygtig og empatisk både Tandlæge Line og klinikassistenten. Altid trygt og godt- lige fra man træder ind i receptionen og bliver budt velkommen. Top professionelt hele vejen igennem. Glad for at Ori... Se mere

😍😍😍Er ny patient i Kolding og møder de største smil min vej ind. Synes der er RIGTIG GOD patientkontakt da jeg skal skrive på nogle papirer ift medicin, skræk og andet. Derudover møder jeg kommer j... Se mere

Jeg har været hos ORIS Tandlægerne, og jeg kan kun sige positive ting! Personalet er utroligt venligt og imødekommende, og jeg følte mig virkelig godt behandlet. Jeg er meget tilfreds og taknemmelig f... Se mere

Venlig og imødekommende personale. Fine omgivelser. Dog var jeg lidt træt at blive udsat på reklamer på den skærm, man kan kikke op på under behandlingen, som uden reklamer vil være beroligende

1. nr. 4 af de 8 bedste virksomheder i Tandlæge
  2. nr. 4 af de 7 bedste virksomheder i Kosmetisk tandlæge
  3. nr. 4 af de 10 bedste virksomheder i Tandklinik
  4. nr. 3 af de 7 bedste virksomheder i Tandplejer
  5. nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Tandlæge med speciale i tandimplantater
  6. nr. 4 af de 9 bedste virksomheder i Tandblegning

Om ORIS Tandlægerne - Kolding

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 17 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

• Banegårdspladsen 9, 6000, Kolding, Danmark

• 81188118
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Kolding

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4,8

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Den venlige behandling man får ved jer

Den gode behandling man får af det venlig personale når man kommer

21. november 2025

Hej Hans-Henrik,

Vi er glade for at høre, at du oplevede god behandling fra vores venlige personale. Mange tak for din positive anmeldelse, det betyder meget for os!

O huller

O huller! En sød klinikassistent der klarede en tandrensning.

26. november 2025

Hej Susanne,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med tandrensningen. Tak for din positive tilbagemelding!

Jeg har kun 3 tænder 😉

Jeg fik en meget grundig orientering om indgrebet, inden tandlægen gik i gang.

Der blev lagt en god bedøvelse, som gjorde oplevelsen til en smertefri en af slagsen.

1. december 2025

Hej Bjarne,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med en grundig orientering og smertefri behandling. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Altid meget flinke

Altid meget flinke, tager meget hensyn til mit besøg, selv om jeg altid er nervøs for besøget.
Mange hilsner til jer alle fra
Bente

Hej Bente,

Vi er glade for at høre, at du oplevede, at vi var gode til at tage hensyn til din nervøsitet. Mange tak for de rosnede ord - vi glæder os til at se dig igen :-)

Kort ventetid

Kort ventetid , fin orientering og forklaring

13. november 2025

Hej Lars,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med kort ventetid og god information. Tak for din feedback!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Det er en tryg oplevelse at være kunde…

Det er en tryg oplevelse at være kunde hos jer. Der bliver lyttet og fortalt og har kun mødt meget engagerede medarbejdere på alle fronter.

25. november 2025

Hej Rasmus,

Vi er glade for at høre, at du har haft en tryg oplevelse som patient hos os. Dejligt at du oplever et lyttende og engageret personale. Tak for at dele din oplevelse med os og for de rosende ord!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

God information hele vejen rundt og…

God information hele vejen rundt og hvad jeg skal have fokus på fremover 😊

17. november 2025

Hej Leif,

Vi er glade for at høre, at du fandt informationen brugbar og har fået et godt fokuspunkt for fremtiden. Tak for din positive tilbagemelding og de fem stjerner!

Tryghed

Jeg har altid tillid til deres vurdering af mine tænders sundhed, og synes at behandlingen er tryg.

Hej Christina,

Vi er glade for at høre, at du har tillid til os, og at du føler dig tryg ved behandlingen. Tak for din positive feedback!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Var der for mig i en nødsituation, tusind tak👍

Hjalp mig i en nødsituation.
Oris tandlægerne Kolding er et godt valg. Tusind tak👍

10. november 2025

Hej Jane,

Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig, og at du havde en god oplevelse hos os i Kolding. Tusind tak for din positive tilbagemelding!

Hurtigt og godt resultat

Hurtigt og godt resultat

20. november 2025

Hej Kurt,

Vi er glade forat høre, at du er glad for resultatet. Tak for den fine anmeldelse!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Jeg har skiftet tandlæge da min egen…

Jeg har skiftet tandlæge da min egen gik på pension. Men efter en tandeftersyn hos jer kan jeg pludselig ikke børste tænder og er fyldt med tandkødsbetændelse. I 45 år har mine tænder ikke fejlet noget og heller ikke tandkød. Det forstår jeg ikke

19. november 2025

Hej Pia,
Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os.
Det er helt forståeligt, at det kan virke forvirrende, når noget ændrer sig efter mange år uden problemer.

De tandlægefaglige vurderinger kan variere fra behandler til behandler. Vores intention er altid at give den mest grundige og fagligt opdaterede vurdering – og at hjælpe dig til at bevare et sundt tandsæt på lang sigt.
Du er altid meget velkommen til at søge en ”second opinion” hos en anden tandlæge, hvis det kan give dig tryghed for den faglige vurdering.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på klinikken. Så gennemgår vi meget gerne eftersynet med dig.

Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Tina er faglig dygtig og utrolig…

Tina er faglig dygtig og utrolig behagelig at være sammen med. Jeg er i gode hænder

13. november 2025

Hej Hans,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og følte dig tryg hos Tina. Tak for rosen til hende og de fem stjerner!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Jeg troede det var i orden at bede om…

Jeg troede det var i orden at bede om manuel rensning af mine tænder, da jeg oplever stor ubehag ved den elektroniske metode. I alt fald endte mit besøg med en noget mangelfuld rensning med skarpe kanter på fortænderne i underkæben.
Ellers forløb undersøgelsen fint.
Mvh Margit

Hej Margit,
Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Vi er kede af, hvis du gik fra klinikken med en følelse af en mangelfuld tandrensning. Sådan skal det bestemt ikke være.

Hvis du fortsat oplever gener, så må du endelig kontakte os på telefon 8118 8118. Så finder vi straks en tid og får kigget på det.

Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse hos Oris Tandlægerne i Kolding

Jeg har haft tandlægeskræk i flere år efter en dårlig oplevelse hos en tidligere tandlæge, og derfor har jeg undgået at få lavet mine huller. Men hos Oris Tandlægerne i Kolding har jeg fået den bedste behandling, jeg nogensinde har oplevet.

Hele teamet er så imødekommende, tålmodige og professionelle. De fik mig til at føle mig tryg fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren. De forklarer alt undervejs, tager sig god tid og sørger virkelig for, at man har det godt. Jeg er SÅ glad for, at jeg valgte dem – og jeg føler endelig, at jeg har fundet en tandlæge, jeg kan stole på.

Kan varmt anbefales til alle, især til jer med tandlægeskræk. Tak for en virkelig god oplevelse!

18. november 2025

Hejsa,

Sikke en dejlig anmeldelse! Hvor er vi bare glade for at høre om din fantastiske oplevelse. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg og godt behandlet, især da du har haft tandlægeskræk. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Tusind tak for de rosende ord til personalet og for at dele din oplevelse med os!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Et rigtig god tandlægehus at komme i

Et rigtig god tandlægehus at komme i. Der er stor forståelse, og respekt for, at selv voksne mennesker kan have en voldsom tandlægeskræk. Du bliver altid mødt med venlighed, professionalisme og stor faglighed.

4. november 2025

Hej Karin,

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores venlighed, professionalisme og forståelse for patienter med tandlægeskræk. Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner!

God oplevelse

Den aftalte tid overholdes. Tandplejeren meget venlig og hele tiden orienterende. Det er først nu i en alder af 82 år, jeg ikke belastes af tandlægeskræk

10. november 2025

Hej Arne,

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du føler dig tryg hos os. Vi sætter stor pris på din positive feedback og takker dig for din tillid.

dygtig personale som ved hvad de laver

dygtig personale som ved hvad de laver

Hej Jesper,

Vi er glade for at høre, at du synes vores personale er dygtige. Tak for din positive anmeldelse!

God faglighed

God faglighed, gode moderne rammer og god brhsndlung

5. november 2025

Hej Henrik,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores faglighed, rammer og behandling. Tak for din positive feedback!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Meget dejligt klima og indretning af…

Meget dejligt klima og indretning af klinik. Gode medarbejdere og fin service.

12. november 2025

Hej Inger,

Vi er glade for at høre, at du synes godt om klinikkens klima og indretning, og at du har oplevet god service med dygtige medarbejdere. Tak for din anmeldelse!