ORIS Tandlægerne - Københavns Implantatcenter Anmeldelser

Vester Voldgade 86, 1552 København V, DK

Fantastisk samtale og forståelse vedr. skift fra min nuværende tandlæge. Blev mødt første gang af et fantastisk personale bl.a. Marianne og Marianne. Der blev taget så godt i mod mig og super pro... Se mere

God og grundig behandling. Eneste anke er at jeg efter nu -(9 dage efter rensningen af tandkødet i overmunden bagtil) stadig has en vis ømhed i tandkødet hvor der er blevet renset. Gætter og håb... Se mere

Jeg var utroligt glad for, at ORIS med 4 timers forvarsel beredvilligt tog mig til 2-års kontrol godt 24 timer før min oprindeligt aftalte tid, fordi jeg denne samme dag var til en konsultation hos m... Se mere

Har fået opereret implantater for anden gang. Følte mig fuldstændig tryg - begge gange - under hele forløbet, og blev løbende orienteret om hvad der skulle ske. Dagen efter operationen blev jeg ringe... Se mere

1. nr. 5 af de 8 bedste virksomheder i Tandlæge
  2. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Kosmetisk tandlæge
  3. nr. 6 af de 10 bedste virksomheder i Tandklinik
  4. nr. 4 af de 7 bedste virksomheder i Tandplejer
  5. nr. 4 af de 5 bedste virksomheder i Tandlæge med speciale i tandimplantater
  6. nr. 5 af de 9 bedste virksomheder i Tandblegning

Om ORIS Tandlægerne - Københavns Implantatcenter

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 19 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

• Vester Voldgade 86, 1552, København V, Danmark

• 33123030
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Københavns Implantatcenter

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

1.390 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtigt og yderst kompetent

Hurtigt og yderst kompetent, samt venligt og imødekommende personale.

12. februar 2026

Hej Jens,
Dejligt at høre. Tusind tak for din anmeldelse.
Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Venlig og professionel selv om jeg ikke…

Venlig og professionel selv om jeg ikke passet min tender ordnetligt

16. juni 2025

Hejsa,

Vi er glade for at høre, at du oplevede venlig og professionel service. Tusind tak for den fine anmeldelse!

God weekend til dig,

Rigtig god oplevelse

Super behageligt personale lige fra man går ind af døren til man går igen.

2. februar 2026

Hej Ryan,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores behagelige personale fra start til slut. Tak for din positive anmeldelse!

God weekend til dig,

Alt godt

Alt godt, god behandling

21. oktober 2025

Hej Siff,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os. Mange tak for din positive anmeldelse, det betyder meget for os!

Alt var perfekt

Alt var perfekt. Sød og venlig personale.

27. januar 2026

Hej Mahmoor,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale. Tak for din positive anmeldelse!

God aften til dig,

Trygt sted at komme

Et behageligt og god atsmofære i klinikken. Jeg fik lavet 4 implantater , og er yders tilfreds.klinikken kan varmt anbefales.

14. januar 2026

Hej Max,

Vi er glade for at høre, at du havde en behagelig oplevelse i klinikken og er tilfreds med dine implantater. Tusind tak for din anbefaling og positive tilbagemelding!

Meget professionelle.

Meget professionelle.

7. januar 2026

Hej Erik

Det er vi meget glade for, at du synes. Mange tak for den fine anmeldelse!

Fantastisk personale.

Fantastisk samtale og forståelse vedr. skift fra min nuværende tandlæge.
Blev mødt første gang af et fantastisk personale bl.a. Marianne og Marianne.
Der blev taget så godt i mod mig og super professionelt. Poul selv var bare fantastisk i sin måde og lyttende. Tak til jer alle sammen på klinikken. I er bare de bedste.

19. januar 2026

Hej Christian,

Vi er meget glade for at høre om din positive første oplevelse hos os. Dejligt at du oplevede Marianne og Marianne som imødekommende og professionelle, og at Poul var god til at lytte. Tusind tak for den meget fine anmeldelse og for de fem stjerner.

Personalet hos Oris kbh.

Personalet hos Oris kbh. Er super dygtige til deres arbejde, det en fornøjelse at være patient hos jer.

5. januar 2026

Hej Ole,

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du er patient hos os.

God og grundig behandling

God og grundig behandling. Eneste anke er at jeg
efter nu -(9 dage efter rensningen af tandkødet i overmunden bagtil) stadig has en vis ømhed i tandkødet hvor der er blevet renset. Gætter og håber på at dette er en følgevirkning af indgrebet og at det bedres med tiden. næste kontroltid er 29.ds.
Ebbe Planck

8. januar 2026

Hej Ebbe,
Tak for din anmeldelse. Det er helt normalt, at der kan være ømhed efter en rensning, men hvis det fortsat er tiltagende, må du meget gerne give os et kald på klinikken (tlf. 33 12 30 30), så kigger vi meget gerne på det.

Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Utrolig dygtig tandplejer sørger for

Utrolig dygtig tandplejer sørger for, at min egen tandpleje bliver fulgt op med den bedste behandling

12. januar 2026

Hej Birgitte,

Vi er glade for at høre, at du føler dig godt behandlet hos os, og at vores tandplejer sikrer den bedste opfølgning. Tusind tak for de fem stjerner!

Altid venlig personale

Altid venlig personale, og en betjening man kan have tillid til

11. december 2025

Hej Helge,

Vi er glade for at høre, at du altid oplever venligt personale du har tillid til. Mange tak for din positive anmeldelse!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Man bliver modtaget venligt og…

Man bliver modtaget venligt og omsorgsfuldt og føler sig i trygge hænder.

15. december 2025

Hej Ib,

Vi er glade for at høre, at du følte dig venligt modtaget og i trygge hænder. Mange tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Glædelig jul,
Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Særdeles venlig og professionel tilgang…

Særdeles venlig og professionel tilgang til mit problem.

4. december 2025

Hej Karsten,

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores tilgang som venlig og professionel. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Poul Kirketerp er en fantastisk dygtig…

Poul Kirketerp er en fantastisk dygtig implantant tandlæge. Det er en dejlig klinik at komme til. Smilende og sødt personale. De er gode til at informere om implantat forløbet.
Selv om det er en stor udgift med implantater er det ikke det dyreste sted.
Jeg er meget tilfreds med mine implantater.

4. december 2025

Hejsa,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dine implantater og den behandling, du har fået af Poul. Tusind tak for rosen til vores personale og for at skrive os en anmeldelse!

Personlig service.

26. november 2025

Hej Jan,

Det er vi glade for, at du synes. Mange tak for den fine anmeldelse!

Havde en god oplevelse

Havde en god oplevelse, jeg har mega meget tandlæge skræk og de var super sød til og berolige mig…

24. november 2025

Hej Rikke,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne berolige dig med din tandlægeskræk. Tak for din positive tilbagemelding!

God eftermiddag,

Impantatbehandling

Hurtigt og smertefrit søde piger og go behandling

20. november 2025

Hej Tommy,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig og smertefri behandling. Tak for de positive anmeldelse!

Meget kompetent tandlæge

Meget kompetent tandlæge, som kun kan anbefales.

27. november 2025

Hej Bente ,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for din anbefaling og positive feedback!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Meget god behandling i forbindelse med apnøskinne

Meget god og grundig behandling i forbindelse med apnøskinne

19. november 2025

Hej Brandt,

Vi er glade for at høre, at du havde en god og grundig oplevelse. Tak for din positive tilbagemelding!