ORIS Tandlægerne - Frejlev Anmeldelser 90

4,5

Glucksvej 1A, 9200 Aalborg SV, DK

Tandplejer Christina er fantastisk. Jeg elsker ikke at gå til eftersyn, men Christina gør virkelig én tryg. Ligeledes skal tandlæge Lisa have stor ros. Jeg skulle “kun” have skiftet en fyldning, men h... Se mere

Jens Holm hos Oris tandlægerne i Frejlev har gjort det nemmere for mig at komme til tandlægen trods tandlægeskræk. Yderst behagelig og kompetent tandlæge. Smertefri behandling og virkelig god til... Se mere

Jeg er i foråret 2023 startet som patient hos Jens Holm i Frejlev. Det er jeg, efter andre fagpersoner har peget på ham som den rette tandlæge til at rette op på omfattende fejlbehandlinger, min tid... Se mere

1. nr. 3 af de 9 bedste virksomheder i Tandlæge
  2. nr. 3 af de 8 bedste virksomheder i Kosmetisk tandlæge
  3. nr. 3 af de 11 bedste virksomheder i Tandklinik
  4. nr. 3 af de 8 bedste virksomheder i Tandplejer
  5. nr. 2 af de 6 bedste virksomheder i Tandlæge med speciale i tandimplantater
  6. nr. 2 af de 9 bedste virksomheder i Tandblegning

Om ORIS Tandlægerne - Frejlev

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 17 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

• Glucksvej 1A, 9200, Aalborg SV, Danmark

• 98343737
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Frejlev

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

Arrogance

For 10 år siden, da klinikken havde en anden ejer og ikke var en del af Oris, fik jeg den bedste service.
Her 10 år efter kontakter jeg klinikken for at spørge ind til en tandblegning. Uha en arrogant sekretær. Mine spørgsmål blev besvaret med en nedladenhed, som om det var de dummeste spørgsmål. Jeg spurgte ind til en procedure, de altså ikke brugte længere og nu var det altså nyecejere og nye regler. Fedt så kan jeg lægge de 3500kr et andet sted. Hold da op en flad fornemmelse, jeg havde bagefter.

24. april 2026

Hej Hanne.
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse – det har bestemt ikke været hensigten. Vi tager din anmeldelse til os og beklager, at du sad tilbage med den følelse efterfølgende.

Mvh. ORIS Tandlægerne Frejlev

Jeg valgte IRIS efter et skrækbesøg hos…

Jeg valgte ORIS efter et skrækbesøg hos en anden tandlæge.
Mine besøg hos ORIS er kun et par stykker; men min oplevelse har været rigtig rar. Jeg skal snart til ORIS igen og denne gang gør jeg det uden uro i sindet. ☺️

9. februar 2026

Hej Niels,
Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak!
Vi er meget glade for, at du føler dig i trygge hænder hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 😊

Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

God Tandlæge

Lisa i Frejlev er bare den bedste, god til at fortælle hvad der skal ske, og har fået mig af med min paradentose. TAK LISA

6. januar 2026

Hej Anne Marie,

Vi er glade for at høre, at du har haft så god en oplevelse hos Lisa og er tilfreds med resultatet af din behandling. Tusind tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

De tager hensyn til

De tager hensyn til, at jeg ikke er meget for at gå til tandlæge

8. december 2025

Hej Jane,

Vi er glade for at høre, at vi tager hensyn til din nervøsitet ved tandlægebesøg. Vi sætter pris på din tilbagemelding og bestræber os på at skabe tryghed.

Professionelt håndtering

Professionelt håndtering
God kvalificeret information
Omsorgs fuld

9. december 2025

Hej Karen,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er taknemmelige for, at du deler den med os.

God weekend,

Kompetent tandplejer

Kompetent tandplejer, ingen ventetid

28. november 2025

Hej Jette,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores tandplejer. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Altid venligt

Altid venligt, forstående, kompetent og meget pædagogisk personale. Har indtil videre aldrig afbestilt en tid, selvom jeg er døden nær af skræk inden besøg/behandling.

24. november 2025

Hej Gitte,

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores personale på trods af din tandlægeskræk. Tusind tak for at dele din oplevelse med os og for de fem stjerner!

Tandeftersyn

Behageligt personale

6. november 2025

Hej Dorte,

Det er vi glade for, at du synes.
Mange tak for den fine anmeldelse!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

En professionel og rar personale

En professionel og rar personale. God service.

13. november 2025

Hej Magdalena,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores personale som professionelt og venligt, og at du var tilfreds med servicen.

Alle tiders tandlæge

Alle tiders tandlæge, de er så søde

27. oktober 2025

Hej Susanne,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os.

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Yderst venlig og professionel…

Yderst venlig og professionel behandling.
Kan varmt anbefales.

5. november 2025

Hej John,

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores professionelle behandling. Mange tak for din anbefaling og positive feedback!

👏👏👏👏

Faglig og saglig dygtig personale og alt med en god humor og glimt i øjet

23. oktober 2025

Hej Poul Erik,

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores personale som professionelt og med en god portion humor. Mange tak for din positive anmeldelse!

Hej Randi,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores dygtige personale. Mange tak for din fine anmeldelse.

ORIS Frejlev ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kunne jeg give mere end 5 stjerner, havde jeg klart gjort det 🙏
Lisa og hendes team, er simpelthen guld værd.
Jeg har stor tandlæge angst, dette var jeg meget tydelig omkring, og der blev virkelig lyttet til mig.
Lisa, Maria, og de søde assistenter, har været så gode og professionelle, og virkelig sørget for at det er blevet en god oplevelse hos dem.

Det er klart en anbefaling at kontakte dem i Frejlev, hvis man har svært ved at tage til tandlæge. Jeg har følt mig meget tryg!

Hilsen Anne-Sophie

23. september 2025

Hej Anne-Sophie,

Sikke en dejlig anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du havde en god oplevelse i Frejlev, og at personalet kunne hjælpe dig med din tandlægeskræk. Vi sætter stor pris på din anbefaling og takker for din positive feedback. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg. Jeg sender dine rosende ord i deres retning :-)

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Professionel, behagelig og fair priser

Min mangeårige tandlæge gik på pension, så jeg fandt Oris i Frejlev, min tidligere hjemby. Det var et særdeles godt skifte. Lisa og hendes personale er yderst professionelle og skaber en venlig og behagelig atmosfære.

29. september 2025

Hej Evald,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os i Frejlev. Mange tak for din positive feedback om vores professionelle og behagelige atmosfære. Vi er glade for, at du er tilfreds med at komme hos os.

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

God service og priserne er fair

God service og priserne er god

22. september 2025

Hej Jóhann,

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og priser. Tusind tak for din positive anmeldelse, det betyder meget for os!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Venligt personale og god behandling

At blive mødt og budt velkommen af venligt personale

22. september 2025

Hej Lissi,

Vi er glade for at høre, at du følte dig godt modtaget af vores venlige personale. Tak for din positive anmeldelse!

God tandlæge

3. september 2025

Hej Henrik,

Det er vi glade for, at du synes.
Tak for anmeldelsen!