Har benyttet denne tandlæge siden jeg var barn. Imødekommende personale der altid er smilende og forstående. Både ved personligt fremmøde og ved telefonisk kontakt. Personligt er min tandlæge Hanne, o... Se mere
Assens Ups you did it again 🎶🎶🎶 🤩 Nu er det så en KÆMPE ROS til alle de klinikassistenter som står for tur til at blive anderkendt for jeres super omsorg for os som sidder i stolen med gabet åbe... Se mere
2 tydelige punkter gør ORIS, Assens til en 6 * klinik Tandlægen Hanne Lauridsen er utrolig empatisk, arbejder på en behagelig måde, der får os patienter til at falde til ro, og hun giver fin ve... Se mere
Veldrevet professionel tandlægeklinik Som du altid vender tilbage til. Tandlægerne ved hvad de laver og de knusende dygtige. Det øvrige personale gør det fantastisk godt og altid med et godt smil d... Se mere
Skelvænget 4, 5610, Assens, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Klar til den aftalte tid og super søde mennesker

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Assens
Jeg er altid godt tilfreds, det eneste jeg er utilfreds med er, at det er for dyrt og nu kan vi ikke engang få et tilskud 2 gang om året, tilskud kun een gang. Så nu ender det bare med vi kun kommer til kontrol en gang om året. Desværre.

Veldrevet professionel tandlægeklinik
Som du altid vender tilbage til. Tandlægerne ved hvad de laver og de knusende dygtige. Det øvrige personale gør det fantastisk godt og altid med et godt smil der gør at du føler dig tilpas og velkommen. 😃

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Assens
Dejlig tandlæge ( mitra leisner)
Føler mig tryk og velkommen
Prisen taler jeg ikke om, burde være fri tandlæge besøg ( som ved Alm. Lægebesøg)

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Assens
Som før nævnt har jeg stor tillid til min tandlæge, Franck Marcher. For mig at se gør han altid et godt arbejde og er med til at passe på mine tænder

⭐️ Fagligt overskud
⭐️ Humor
⭐️ Ro
⭐️ Imponerende arbejdshastighed
⭐️ Anbefalet af gode venner

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Assens
Klinikken overholder de aftalte tider
Jeg oplever en professionel behandling fra receptionen til klinikassistent og tandlæge ( føles trygt)

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Assens
Selv om man har tandlægeskræk er det rart at komme hos Oris tandlægerne. Kan varmt anbefales

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Assens
Kompetente medarbejdere og meget imødekommende. Manglede bare lidt mere information om hvad der skulle laves

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Assens
Bliver altid mødt af et venligt personale i såvel receptionen som under behandlingen.
Særdeles god, positiv og tydelig orientering, før, under og efter behandlingen.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Assens
Nærværende og dygtigt personale, som gør det bedste for Almas tænder.