Banner for ORIRI

ORIRI Anmeldelser 193

4,7

Super snelle en vriendelijk service! De bruistabletten helpen heel goed als je de instructies goed volgt. Ik had de fout gemaakt om ze niet tijdig te nemen waardoor ze niet goed ingewerkt waren. N... Se mere

love the product, really helpful to avoid headaches & downside of a night out to be able to focus the day after. Good customer service aswell.

Voor iedereen die wel eens een drankje doet maar geen zin heeft in de gevolgen de dag erna: dit is absoluut het proberen waard. Oriri heeft er wat mij betreft een vaste plek bij gekregen 👍 Top voor w... Se mere

1. Butik med vitaminer og tilskud

ORIRI originated at 35,000 feet, inspired by the pursuit of health in the parched air of high altitudes. Recognized by aviation giants like Emirates and Virgin, ORIRI’s legacy embodies resilience. Our name, derived from Latin for 'to rise,' reflects our mission to elevate health standards with natural supplements. Committed to quality, innovation, and sustainability, ORIRI enriches lives worldwide, empowering individuals to elevate your health.

4,7

Svarer typisk inden for 24 timer

Oriri Rise for hydration and feeling good

Oriri Rise is now strictly part of my daily routine.
One tablet of Oriri with a bottle of water in the morning and I feel really great and hydrated throughout the day.
A supplement that actually makes a difference.

Highly recommended!

24. november 2025

I use ORIRI for traveling and workouts

I use ORIRI mainly during workouts and while traveling, and the difference is noticeable. After intense training sessions, I recover faster and feel less fatigued. It also helps me stay energized and refreshed during long flights and busy travel days. The taste is refreshing, and it’s really convenient to take with me on the go. Highly recommended for anyone who trains hard or is often on the move!

10. november 2025

Great for hydration!

Great for hydration, feeling so much better after taking this. Gives me more energy after a long flight ✈️, highly recommended

22. november 2025

Geweldig product

Geweldig product!
Ik heb vaak last van hoofdpijn na een avondje goed doorzakken. Nu gebruik ik al een tijdje Oriri voor het slapen en de dag erna heb ik nergens last van. Ook over de klantenservice ben ik erg te spreken. Ik heb een probleem gehad met een bestelling en hier belde ze binnen een half uur persoonlijk over op. Goede verwoording en keurige oplossing! Ik ben ambassadeur en zal nog lang gebruik maken van Oriri! Ga zo door.

26. september 2025

Top spul

Top spul! Heeft echt goed geholpen. Na een avond in de champagne trein te hebben gezeten + weinig te hebben geslapen voelde ik me alsnog prima door dit product voor het slapen te hebben genomen!😁

13. september 2025

Looking forward to my 40s haha

Looking forward to my 40s haha
Seriously, I was partying less because of the hangovers in my end 30s and with Oriri I'm enjoying myself again as I don't have these severe headaches anymore. Really necessary if you have young kids jumping on your bed in the early mornings!

24. september 2025

Mijn vriendin is me dankbaar 😇

Mijn vriendin heeft altijd hele heftige katers maar zweert hier inmiddels bij! Twee weken geleden zijn we getrouwd en lag er voor elke kamer een tube Oriri klaar. Positieve reacties alom en zelfs de mensen die tot in de late uurtjes hadden staan feesten stonden de volgende dag weer fris bij de pool party (inclusief ikzelf). Top spul!

13. september 2025

Geweldig!

Mijn lever en ik zijn erg blij met Oriri!

Na het drinken een glas water en 1 bruistablet en de volgende ochtend voelt veel beter.

Hopelijk komen er nog wat meer smaken, om af te wisselen :)

Klantenservice van Oriri is ook echt helemaal TOP trouwens.

21. september 2025

Deze bruistabletten doen echt hun werk

Deze bruistabletten doen echt hun werk! Na een lange dag veel alcohol drinken tijdens de Volendammer kermis, ‘s avonds 1 bruistablet voor het slapen en dag erna ; geen hoofdpijn en een fitter gevoel! Ik raad het iedereen aan!

6. september 2025

Top spul

Of het nou een glaasje teveel is 😉 of een jetlag is, Oriri fixt het terwijl je slaapt. ’s Ochtends wakker worden zonder bonkend hoofd is goud! Daarnaast is de service ook nog top.

9. september 2025

vliegreis Canada Amsterdam

Teruggekomen uit Canada had ik de grootste moeite om me aan te passen aan Nederlandse tijden. Oriri heeft me er de eerste dagen doorheen geholpen. Zeker aanbevolen!

10. august 2025