Ik had een klacht over hondenkluiven. Ik werd telefonisch zeer vriendelijk en correct te woord gestaan. De kluiven werden royaal vergoed. Heel fijn!
Se, hvad kunderne siger
Zeer goed werkende producten! We waren ten einde raad toen onze kater zijn kussentje gescheurd was en zelfs de dierenarts er geen raad mee wist. We hebben bij organimal de "neus en pootjes balsem" aan... Se mere
Virksomheden har svaret
Fijn en betrouwbaar bedrijf. Ik heb al meerdere keren goed advies op maat gekregen. De supplementen zijn bijzonder waardevol en een aantal ervan heb ik standaard in huis voor "nood" en ongemakken. Ik... Se mere
Virksomheden har svaret
Mijn poes, 1 jaar oud heeft niesziekte en had daar véél last van, antibiotica hielp 2 weken en daarna was het weer mis, nu na ruim een maand PROPOLIS druppels gebruikt te hebben niest ze niet meer... Se mere
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ben al geruime tijd vaste klant
Ben al geruime tijd vaste klant, vanwege hun super gezonde- en werkzame producten.
Geven een prima service en bij vragen omtrent problemen huisdier ...een snel en correct antwoord!
Onmisbaar, echte aanrader!
Snelle correcte levering
Snelle correcte levering
En bij problemen met levering door derden ( post.nl, DHL of DPD ) dan wordt het nog op een nette manier opgelost
Aanrader voor iedere dierliefhebber!
Altijd vriendelijk en behulpzaam advies wanneer om gevraagd.
Hele goede producten!
En ik had eens een grote bestelling gedaan, maar moest mijn hond plotseling in laten slapen.
Ik mocht het retourneren en kreeg daarbij ook nog een heel aardig en empathisch berichtje terug.😌
Kortom ik raad organimal in alle opzichten aan voor zowel de producten , alsook de service en vriendelijkheid!😘👍
Goede adviezen en goede producten
Goede adviezen en goede producten
Blij met Organimal
Blij met Organimal, met de producten voor onze Loenepoen, voor het fijne contact als ik vragen heb, voor de snelle verzending!!
Top kwaliteit
Ik heb ervaren dat de producten van uitstekende kwaliteit zijn en doen wat ze beloven. Ik zou het wel leuk vinden als er wat meer op de kleine portomonnee word gelet bijv door producten te verkopen ' to good to go ' met bijv een beperkte houdbaarheidsdatum of een lelijk gedrukte sticker zoiets. Zodat er voor mensen met een minder goed gevulde portomonnee ook gelegenheid is om producten voor hun huisdier aan te schaffen van top kwaliteit! ;)
Goede snacks zonder toevoegingen en ook…
Goede snacks zonder toevoegingen en ook nog razendsnel verstuurd.
Goede producten en uitstekend service!
We gebruiken de zalmolie voor onze honden, en het bevalt erg goed! Goede kwaliteit, geen allergische reacties, en de vacht van onze mops honden is mooi en zacht.
Levering altijd snel en vlot, en customer service is uitstekend - we hebben 1 flesje onvangen en die kwam gebroken en lekkend, deze werd zonder problemen binnen 3 dagen vervanng door een nieuwe. Kortom - aanbevolen!
Producten doen wat ze beloven
Producten doen wat ze beloven. Goed alternatief voor medicatie.
Mooie diervriendelijke producten
Mooie diervriendelijke producten. Mijn katten zijn er blij mee.
Zichtbaar resultaat na een paar dagen
Onze hond Max heeft een oogoperatie gehad en uit z'n oog bleef steeds wat uitvloeiing uitkomen. We hadden al meerdere keren antibioticadruppels geprobeerd, maar het probleem bleef terugkomen. Daarom wilden we iets natuurlijks proberen.
Na een paar dagen druppelen met colloïdaal zilver van Organimal zagen we echt verschil. De uitvloeiing nam duidelijk af en inmiddels ziet het er bijna helemaal normaal uit. We zijn heel tevreden met het resultaat!
Fijn dat er een natuurlijk alternatief is dat ook echt werkt. Zeker aan te raden!
Tevreden
Tot nu toe een aantal supplementen voor mijn kat besteld bij Organimal. Producten zijn inderdaad prijzig, maar de kwaliteit is goed. De leveringsproblemen heb ik nog niet ondervonden. Alles altijd netjes en duurzaam verpakt snel in huis.
Zeer tevreden met jullie service. Er ging wat mis met mijn bestelling en het duurde langer als normaal. Na contact op te hebben genomen met klantenservice zouden ze zorgen dat het snel opgelost zou worden. Door problemen in het sorteercentrum hebben ze gezorgd dat ik een extra zak voer kosteloos vanuit een ander magazijn opgestuurd kreeg zodat ik niet al te lang zonder kwam.

Besvarelse fra OrganimalNL
Problemen sorteercentrum? Bestelling wordt niet geleverd…
Update 13 mei, inmiddels in het pakket geleverd!
Net zoals de review van een aantal dagen geleden ben ik ook van ontzettend tevreden naar meer dan ontzettend ontevreden klant gegaan.
Bestelling geplaatst op dinsdag die in principe op woensdag geleverd zou worden. Vrijdag is status nog steeds niet veranderd en krijg ik mail met link naar track & trace code waarvan ik zelf al heb gezegd dat de status ongewijzigd is sinds dinsdagmiddag… vanochtend weer mail gestuurd, geen reactie! Telefonisch niet te bereiken… probleem ligt bij sorteercentrum wordt gezegd, maar wordt naar mijn mening niet opgelost!
Hopelijk komt bestelling deze week binnen, anders moet ik andere stappen gaan zetten…

Besvarelse fra OrganimalNL
Bestel hier niet want ze hebben enorme…
Bestel hier niet want ze hebben enorme problemen met uitleveren. Wacht al twee weken en telefonisch zijn ze niet te bereiken.
Er is nu net een deel uitgeleverd maar juist het duurste de hondenbrokken van 100,- zijn ze vergeten. En geven nu aan wordt nageleverd maar kan even duren omdat ze problemen hebben met het sorteercentrum. Dus wees gewaarschuwd. Van een zeer tevreden klant naar een heel ontevreden klant.
En ook de overbruggingzak is niet uitgeleverd en al heel veel mail contact gehad en daar moet je geduldig op je antwoord wachten. Ik wacht al twee weken op voer

Besvarelse fra OrganimalNL
Eerlijke verkoop en persoonlijke aandacht
Eerste winkel die oprecht interesse toont naar je huisdier. De beste hartverwarmende aandacht en advies gekregen uitgebreide persoonlijk aandacht en lange mails, en bleven vragen hoe met mijn kat ging. En als je niet blij bent met je product krijg je gewoon je geld terug. Dit is een bedrijf waar niet om winst ging maar je voelt het dat ze echt voor de welzijn voor de dieren gaan. Beste pat winkel tot nu toe. Als ik 1 sterren had kunnen geven dan had ik ze gegund! Echt een aanrader

Besvarelse fra OrganimalNL
Ik houd er niet van om kleine bedrijven…
Ik houd er niet van om kleine bedrijven zoals deze een slechte review te geven en lang niet iedereen heeft ook een slechte ervaring maar dit wil ik echt even delen. Ik heb voor mijn kat de zalmolie besteld met volle vertrouwen naar aanleiding van 208 positieve (4/5 sterren) reviews erover. Je zou denken dat de beoordelingen dan echt kloppen. De zalmolie heb ik eerst geprobeerd om samen met de voer te geven, mijn kat at het niet op. De volgende dag heb ik de olie in haar mondje direct gespoten, omdat in de beschrijving stond dat dit ook een optie is en dat katten er ‘gek’ op zijn. Dag 2 na het toedienen van de olie en mijn kat begint te braken, heeft er alles uit gehaald. Mijn kat braakt zelden! Vervolgens heb ik dit via een review op de website vermeld, want ik wil hier gewoon eerlijk over zijn. Dieren hebben ook een leven. Ik krijg te zien dat mijn review wordt ‘gecontroleerd (!)’ en een paar minuten later wordt mijn review verwijderd?! Ik mail de website hierover en ik krijg als reactie terug 1) je kunt de olie ook opbouwend geven zodat je kat eraan went (dit wordt niet vermeld op de website en katten zouden er toch gek op moeten zijn?) 2) reviews worden eerst altijd gecontroleerd zodat er geen merknamen etc in voorkomen (ik heb het nergens over een merknaam etc over gehad in mijn review). Simpelweg, er wordt een verhaal omheen gedraaid en nog weet ik niet waarom ze mijn slechte beoordeling niet zichtbaar willen maken op hun website. Ik zou zeggen, probeer het, maar wees voorzichtig en vertrouw niet op de beoordelingen op een website, ik heb mijn lesje geleerd.

Zeer klantvriendelijk bedrijf
Zeer klantvriendelijk bedrijf. PostNL kwam de afspraken niet na, dus ik wilde het eerst terugsturen. Maar ik besloot het toch een kans te geven, geen seconde spijt van. 3 reutelende kittens...na 2 dagen konden ze het al "wegniezen" na 5 dagen geen snot meer. Ik ga dit dus ieder jaar bestellen voor het snotterseizoen weer begint.
Dit is gewoon oplichting
Dit is gewoon oplichting.
Na een duidelijke uitleg in een email over allergieën en mankementen en ziektes van mijn hond en echt werkelijk al zoveel geprobeerd deze site gevonden.
Mooi gelukkig er is mischien nog hoop!!
Nou mooi niet, ze lezen de mail even snel over en je krijgt meteen een paar linkjes waar je kan bestellen of het nu wel of niet bij je hond past of allergisch voor is.
Echt slecht is gewoon nep.

Besvarelse fra OrganimalNL
Mijn hond is drager van leishmania en…
Mijn hond is drager van leishmania en had altijd zachte ontlasting en de laatste tijd vaak diaree. Dierenarts geeft pas iets als er bloed bij komt en nadat ik vertelde dat ik er 6 keer per nacht uit moest kreeg ik capsules die je moet stoppen als het weer normaal is. Ben gaan snuffelen op internet en kwam bij organimal. Gebruik nu zo'n 9 maanden propolis en hij heeft nog 2x eenmalig, overdag diaree gehad. Ik ben een gelukkig baasje en heb een tevreden hond en stop niet meer met propolis
Læs mere om andre typer anmeldelser.