Organic Skin Anmeldelser 15

4,1

4,1

God

Jeg har fået lavet sugaring hos Regina…

Jeg har fået lavet sugaring hos Regina i mange år, og jeg har altid været meget tilfreds. Behandlingerne er professionelle og udføres med stor omhu, så man føler sig tryg og god behandlet hver gang. Et sted jeg har haft tillid til i mange år, og som jeg kun kan anbefale.

13. december 2025

Kan varmt anbefales.

Jeg fik et gavekort til en behandling hos Organic skin, og det var en virkelig skøn oplevelse. Klinikken er stor, lys og indbydende med parkering lige foran døren. Atmosfæren er rolig og afslappende. Behandling blev udført med økologiske produkter, som føltes både luksuriøse og plejende mod huden. Jeg gik derfra afslappet og med en hud, der føltes frisk og velplejet. Kan varmt anbefales.

13. december 2025

Meget ringe voksbehandling af begge…

Meget ringe voksbehandling af begge ben. Hårene blev slet ikke fjernet samtidig med at behandlingen gjorde mere ondt, end hvad jeg er vant til. Det var bestemt ikke 660kr værd - en pris der også er i overkanten, synes jeg. Ejeren er dog meget sød, men behandlingen levede ikke op til forventningerne. Jeg kommer ikke igen.

5. juni 2025

Kan absolut ikke anbefale dette sted…

Skulle have farvet vipper og vokset overlæben. Første besøg her. Har aldrig fået en så sjusket og hårhændet behandling i mit liv. Og har prøvet begge dele gennem flere år andre steder.
Hun efterlod farve under mine øjne og forsøgte at fjerne der bagefter med hård børste og ved at gnubbe hårdt. Så hårdt at mit ene øje om aftenen blev blodsprængt og er meget ømt. Det er det stadig nu 4 dage efter. Overlæben efterlod hun med masser hår under næsen. Jeg betalte fuld pris.
Kan absolut IKKE anbefale dette sted!

20. august 2024

Jeg elsker Organic skin og er kommet der igennem mange år. Regina er virkelig dygtig.
Jeg får altid en professionelle behandling og gode anbefalinger til min hudpleje.
5 stjerner her fra.

14. maj 2024

Havde booket en opfriskende…

Havde booket en opfriskende ansigtsbehandling og gjorde under besøget meget tydeligt opmærksom på, at jeg skulle rejse til en større konference 2 dage efter, og derfor gerne ville se pæn ud. Behandlingen foregik sådan set ok, men der blev trykket og klemt så meget på min næse og kinder og jeg havde store røde blodansamlinger flere uger bagefter. Da jeg forlod klinikken, var mit ansigt fuldkommen fedtet som smurt ind i vaseline og jeg havde fået påført en dækcreme i en helt forkert nuance så jeg så orange ud. Jeg måtte bruge tyk make-up under hele konferencen for at skjule de røde plamager og faktisk er nogle af dem aldrig gået væk igen.

11. januar 2024

ren tortur

ren tortur, jeg kom for at få en teenager behandling, og så begyndte hun at stikke nåle ind i min pande, det føltes som en nål der borede sig ind i kraniet på mig. bag efter begyndte hun at klemme min næse og hage så hårdt jeg var lige ved at græde.
jeg komme aldrig i nærheden af det sted igen!

19. januar 2024

Biosculpture lakering

Skulle have lavet biosculpture neglebehandling. Benhandlingen var berammet til at vare 1,5 time, men tog 2 timer og 15 min. Resultatet var ved endt behandling utilfredsstillende, da farven ikke var dækkende på 4 ud af 10 negle, hvilket blev rettet, men rettelsen gjorde at farven nu ligger ujævnt på neglen. Bestemt ikke en tilfredstillende behandling til prisen.

18. august 2023

Har fået gavekort af min kærester og…

Har fået gavekort af min kærester og glædede mig til at være forkælet. Fik at ved da jeg bestilte at der var to behandling jeg kunne vælge .. dog da jeg mødte op var det bare den en slags. Kunde service forfærdeligt
Ansigtsbehandling var rent tortur ingen blid hænder ved ikke hvad hun brugt men følte ret skarp. Ansigts massage var behageligt. Overalt skuffende.

6. februar 2020

Skuffende outcome af neglebehandling

Jeg mødte glad op til tiden og måtte derefter sidde og vente 5 min., selv om der ingen andre kunder var.
Jeg skulle ha' slebet akrylforstærknkng af, hvilket var en halvsmertefuld oplevelse, da slibemaskinen løb varm og brændte ned igennem min negl nogle gange.
Senere smuttede maskinen og lavede et hak i min ene negl, hvilket bare blev camoufleret af gele, det var først, da jeg kom hjem, jeg så hakket stadig var der. Jeg havde måske nok forventet, at vedkommende havde adresseret det med det samme, det skete, men hun lod som ingenting, så,jeg troede faktisk, hun fixede det. Jeg kan så her bagefter ærgre mig over, at jeg ikke selv gjorde opmærksom på det.

15. juli 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (15 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto