Bestilling var nem, levering var hurtig, og virkningen god. Jeg startede med 3 dråber under tungen, og det gik nogle dage før virkningen kom(jeg har kroniske smerter i hele kroppen) Det tager lidt m... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
- nr. 19 af de 20 bedste virksomheder i Helsekostforretning
Organic Oil er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i CBDprodukter af høj kvalitet. Vores produkter er udviklet med fokus på rene ingredienser, ansvarlig produktion og fuld gennemsigtighed. Alle batch er laboratorietestet, og resultaterne er offentligt tilgængelige, så du altid kan se præcis, hvad du får. Vi arbejder ud fra én grundidé: kvalitet og tryghed skal gå hånd i hånd. Derfor tilbyder vi 40 dages tilfredshedsgaranti på den første flaske – så nye kunder kan afprøve vores produkter helt uden risiko. Vi sender hurtigt, leverer typisk inden for 1–2 hverdage og står altid klar med personlig kundeservice, uanset hvilket spørgsmål du måtte have. Organic Oil bygger på danske værdier: ærlighed, kvalitet og en kundeservice, der går det ekstra skridt.
Svarer typisk inden for 48 timer
En rigtig god olie
En rigtig god olie
Købte olien til min datter, der døjer med angst og dårlig søvn. Hun er super glad for den, sover nu endelig godt igen og føler mere ro
Super god cbd Oil
Super god cbd Oil - jeg er lige blevet opereret for tarmkræft og den hjælper når jeg har smerter og jeg tager 4/5 dråber til natten, så jeg ikke ligger vågen den halve nat 🤗
De virker overhovedet ikke
De virker overhovedet ikke. Har nu taget dråberne siden den 09.02.26 og mærker overhovedet ingen forskel
I starten var jeg ihærdig
I starten var jeg ihærdig, og alt var ok, så kom perioden hvor jeg glemte at tage dråberne, og langsomt kom ømheden i leddene igen, nu er jeg på dråberne igen 😁, syntes at de tager toppen.
super service
super service
hurtig levering
har ikke sovet sågodt længe
Jeg synes ikke jeg sover bedre efter 2…
Jeg synes ikke jeg sover bedre efter 2 uger
God oplevelse med levering og…
God oplevelse med levering og forsendelse, dejligt at handle med en dansk virksomhed.
Det er tydeligt at mærke olien er god, den smager mildt og har ingen klumper eller bundfald.
Jeg slapper af om aftenen og sover godt om natten, klar anbefaling!
Ved ikk har kun taget det i to dage
Jeg har brugt CBD olien på grund af…
Jeg har brugt CBD olien på grund af dårlig søvn og det har virkelig hjulpet mig, kan helt klart anbefales.
Nemt, hurtigt og godt.
Hurtig levering, gode priser og godt produkt.
Bedre søvn og god smag. I får et meget meget stort 5 tal af mig som Etta Cameron ville sige ;)
I var hjælpsomme og varen kom hurtig.
I var hjælpsomme og varen kom hurtig.
Bestilling var nem
Bestilling var nem, levering var hurtig, og virkningen god.
Det tager lidt mere af mine smerter væk ovenpå de mediciner jeg tager i forvejen. Men en tydelig effect
Leveret lige til døren og ikke i en…
Leveret lige til døren og ikke i en unødvendig stor papkasse som andre firmaer bruger og som der ikke er plads til i min papir container 😊
Kanon service
God service på næsten alle tider af døgnet. God viden om deres produkt 💪💚💚

Besvarelse fra Organic Oil
Hurtig besvarelse af diverse spm.
Hurtig besvarelse af diverse spm.
Hurtig levering.
Forventer god effekt af CBD 20%. Er kun på dag 2.
Kan klart anbefales.