Alles ging heel vlotjes met de levering! Vele leule extra's zoals stickers en testers en alsook het mooi handgeschreven berichtje bij de zending. Love it! Merci
Everything was fine and conversation friendly :) thank you
Is gewoon de beste zaden shop en leverancier in Nederland en omstreken, de meest waanzinnige soorten vind je hier.
Honest growing since 1992, specialised in natural fertilizers and breeders seedbank
Brusselsestraat 83, 6211PC, Maastricht, Holland
- info@organicearth.eu
- organicearth.eu
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Beste organische plantenvoeding op de…
Beste organische plantenvoeding op de markt.
Altijd een goede service en een "bedankt" woordje.
Très bien
Très bien, livraison super rapide, bien emballé, beaucoup de graines freebies.*****.je recommande à 100%
Lekker vlot en een leuke doos om uit te pakken
Tippi Toppi
Bin seit dem ich das letzte Mal etwas von einem Freund zum Geburtstag bekommen bekommen habe ein echter Fan von Organic Earth. Gute Qualität, klasse Auswahl, faire gute Preise und mit den ganzen Extras sogar günstiger als die großen Anbieter wie Sensi, Queens oder Zam. 10 Sterne aus Berlin
Snelle en correcte levering.
Snelle en correcte levering.
Een handgeschreven bedankkaartje en een mooie collectie stickers gekregen, dat maakt het allemaal nog persoonlijker.
Dankjewel!
Snelle discrete levering
Snelle discrete levering. En een vriendelijk kaartje erbij.
Bedankt Roger
Everything was perfect
Everything was perfect! Delivery took a bit of time, but it arrived safely.
Just perfect.
As perfect as it was when I bought at their store first time in 1995. High Quality and excellent service.
Geweldige Selectie van Regular Zaden
Geweldige Selectie van Regular Zaden, Top Service! Dank je wel & Peace
Eigenlijk wacht ik op het resultaat
Eigenlijk wacht ik op het resultaat, maar de zaden zijn goed aangekomen :)
Bij het ontvangen van de zaden kwam ik er later pas achter dat ik een lege verpakking heb ontvangen!
Bij het ontvangen van de zaden was het me niet opgevallen maar de verpakking was gewoon leeg!
Ik heb 6 zaadjes van seriotica besteld voor 100,- en kreeg hierbij strawberry gelato cadeau. Nu heb ik alleen de strawberry gelato zaadjes ontvangen samen met een lege verpakking seriotica!?
Perfect as always!
Top top Service immer wieder gerne 😉…
Top top Service immer wieder gerne 😉 schneller Versand 📦
Simply great
Easy to order, fast and discreet delivery, and the bonus was an extra free seed ;)