Snyder sine kunder!
Min mand og jeg overvejede for et par måneder siden at købe et hus, hvortil tilstandsrapporten beskrev, at der var asbest slam på loftet. Vi ville gerne have dette slam testet for at tydeliggøre hvor alvorlig situationen var og hvor mange penge der skulle lægges i en eventuel forbedring.
Vi kontaktede derfor orbicon for at høre, om I kunne være behjælpelige med at måle på asbest slammet. Det kunne i godt - prisen var 750 eksklusiv moms og vi blev bedt om at tage et par prøver fra luftrummet så i kunne teste materialet.
Det gjorde vi så, og sendte det afsted en fredag eftermiddag. Mandag eftermiddag finder vi så ud af, at forespørgslen ikke er aktuel alligevel da huset netop er blevet solgt til anden køber. Min mand kontakter jer og informere om dette og vi får så afvide, at i sagtens kan nå at bremse testen så materialet altså ikke skulle testes alligevel.
Efter et par uger modtager vi så en regning fra jer. Regningen lyder ikke på 750kr eksklusiv moms som aftalt, men på 1850kr. Vi er noget uforstående overfor dette og derfor kontakter min mand jer for at hører, hvad denne regning skyldes. Vi bliver så informeret om, at de 750kr er pr test og fordi vi har sendt 2 poser har i foretaget 2 tests. Det var absolut ikke aftalen! Min kæreste protestere og fortæller dette da han er i dialog med jer - han protestere i det hele taget over at skulle betale noget somhelst da vi var oplyst om, at testen var blevet standset. Vi får afvide at det lige skal igennem regnskabsafdelingen og så vil de se på det og forsøge at finde en løsning.
Løsningen blev så åbenbart blot, at sende regningen endnu engang, da vi netop modtog en ny regning igår - MED RYKKERGEBYR ovenikøbet. Aftalen var, at vi intet skulle gøre indtil vi havde hørt fra jeres regnskabsafdeling! Det er simpelthen under al kritik at snyde sine kunder på den måde!

Besvarelse fra Orbicon