1991 HC, Velserbroek, Holland
- support@optimistisk.dk
- optimistisk.dk
Det jeg fik
Det jeg fik, så helt anderledes ud end det jeg havde bestilt, og var absolut ikke pengene værd.
Fin og hurtig levering
Jeg var vist for optimistisk

Besvarelse fra Optimistisk
Jeg har købt en krammering der blev…
Jeg har købt en krammering der blev leveret d 28/12-2020
Den blev efter 4 måneder helt misfarvet og brun. Har været taget af før kontakt med vand osv., men klart været på fingeren.
Dette er svaret fra optimistisk.dk:
Efter måneder kan vi hverken bede producenten om at sende dig en ny forsendelse eller refundere dig for varerne, vi beklager meget.
Desværre skulle dette snart gøres.
Hvis i ønsker en længere holdbarhed end 4 måneder, så vil jeg råde jer til at finde en ringen et andet sted:-)
Så dårlig dårlig
Så dårlig dårlig
Hej har sendt en pakke retur til Holland som firmaet opgav
Og har ikke fået mine penge
Mvh Ea Kaihøj 51737340
Helt fint og god service
Hurtig god betjening
Noget lang leveringstid.
Købte en teddytrøje i str
Købte en teddytrøje i str. XL til 300kr, det er den dårligste Kina “kvalitet” og lugter fælt, derfor ville jeg gerne returnere den. Kontaktede kundeservice, som er hurtig og effektiv, jeg kunne vælge at returnere til Holland, hvilket er lidt mystisk, når pakken jeg fik kom fra Sverige, portoen til Holland ville koste ca. 200kr! Jeg kunne også vælge at beholde trøjen og få 20% af varens pris refunderet. Jeg valgte det sidste, så fik jeg da noget retur var min tanke! En smart måde I tjener jeres penge på optimistisk.dk, kommer desværre ikke til at købe noget hos jer igen.
har købt en trøje hos Optimist.dk
har købt en trøje hos Optimist.dk, på tilbud sat ned fra 600 til 300 dk. ca.
helt elendig billig Kina kvalitet, stoffet er 100% kunstigt oo utroligt ubehageligt at røre ved - lige til genbrug.
jeg finder ud af at jeg selv skal betale retur fragt (til Holland) og ellers vil de refunderer 20%
jeg kan godt se at de skriver at returfragten skal jeg selv betale, men at det bliver sendt fra Holland har jeg ikke nogen chance for at se FØR køb.
jeg handler der i hvert fald ikke mere.

lang leveringstid
Vær opmærksom på at der kan være lange leveringstider.
Kundeservice er venlige og vender hurtigt tilbage på henvendelser

Besvarelse fra Optimistisk
Super kundeservice som har svaret meget…
Super kundeservice som har svaret meget hurtigt hver gang og et produkt som stemmer med deres beskrivelse. Leveringstiden var også som lovet.