1. Babyudstyrsbutik
  2. Grafisk designer
  3. Plakat- og skiltebutik
  4. Bryllupsarrangør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Imprimés de qualité à créer et commander en ligne. L’accent est sur le design et les cartes de haute qualité. Livraison avec une garantie de qualité à 100%. Si vous n’êtes pas satisfait(e) de vos produits, nous vous rembourserons toujours ! Commander chez nous, c’est vite et facile, à des prix transparents.

4,4

38 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Ikke til at få fat på et rigtig menneske. Kludrede rundt i min ordrer. Bestiller aldrig herfra igen.

19. februar 2025

Hej Veronica,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Vi er virkelig kede af at høre om de problemer, du har oplevet med både din ordre og vores kundeservice. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være, når tingene ikke går som forventet, og vi beklager oprigtigt for den ulejlighed, dette har medført.

Vi bestræber os på at yde fremragende service og beklager, at vi ikke levede op til dine forventninger. Vær opmærksom på, at dine bekymringer bliver taget alvorligt, og vi arbejder aktivt på at forbedre vores kommunikations- og supportprocesser.

Desuden har vi kontaktet dig via e-mail for at give dig en opdatering.

Med venlig hilsen Joy fra Optimalprint

Ordrenummer 29305266

Ordrenummer 29305266
Jeg har gennem flere år, bestilt billedebøger og har igen lige modtaget - Jeg har altid været super tilfreds og kvaliteten har altid været god! Dog har jeg altid har udfordringer med, at redigerer i billederne og har bogen været gemt, og jeg ville ind og redigere igen, så forsvinder billederne 😔 denne bog, blev den sidste bog fra optimalprint.
Kvaliteten på billederne er blevet SÅ ringe, samt siderne ikke sat ordenligt fast i bogen!

27. juli 2024

Overholder ikke leveringstider.

Garantere levering inden jul med Express levering. Leveres nu 27.12 ingen mulighed for at kontakte optimalprint udover en chatfunktion der ikke virker.

Hej P.
Ordrenummer: 28723053
Jeres livechat er en robot - som desværre kun svarer på hvornår ordren leveres. Robotten er ikke meget for dialog omkring hvordan vi løser udfordringen. (Ironi kan forekomme). Men jeres kundeservice kunne trænge til et løft, så det rent faktisk er muligt og kontakte jer via mail, tlf. en chat der fungere.

2 pakker sendt afsted samtidig - men kun den ene kan leveres før jul. I garantere levering inden jul ved ekstra opkrævning for express levering. Glæder mig til at høre fra jer og modtage pakken inden jul.

God aften.

20. december 2023

Hej,

Tak fordi du deler de nødvendige detaljer.

Vi beklager virkelig dette problem. Vi har kontaktet dig via e-mail for at undersøge og løse problemet direkte.

Optimalprint

Købte 3 billeder i A4 størrelse til…

Købte 3 billeder i A4 størrelse til julegaver. Det i sort/hvid kom og var mega grynet og de andre to var slet ikke billeder, men kun blankt fotoparpir. Kan godt være det lige går lidt for hurtigt med jer, med det Black friday salg… ordrenummer : 27979376

Jeg har stadig ikke modtaget noget på e-mail og julen nærmer sig…

4. december 2023

Hej,

Tak, fordi du fandt tid til at give os feedback.

Dårlig kvalitet

Hvis opløsningen af billedet er så dårligt, som det resultat jeg har modtaget, så skal man ikke printe den med hoved under armen!!! Så skal man kontrakten kunden og fortælle resultatet.... Meget dårlig print på læred

3. november 2023

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksom på dette.

Vi er kede af at vide om dette problem. Giv os venligst dit ordrenummer ved at opdatere din anmeldelse, så vi kan tjekke og sende dig en e-mail vedrørende denne sag.

Du kan også nå os gennem vores Live Chat-support, som er tilgængelig 24/7: https://support.optimalprint.com/hc/articles/360001447305

Tak for din tålmodighed og forståelse.

Optimalprint

Vis anmeldelser på alle sprog. (37.866 anmeldelser)