Opladershoppen Anmeldelser 291

2,0

Et fup firma med mange selskaber. Badebassin.dk Pyntys.dk Opladershoppen Coolio.dk Julemandskostyme.dk Måske flere....... Alle selskaber ender det samme sted med dårlige anmelder

Bestilte en Macbook Pro oplader hos opladershoppen til billigere penge og det hele så godt ud, men da jeg havde lavet min bestilling, gik jeg ind og læste anmeldelser og det så skidt ud, frygtede at... Se mere

Jeg plejer at være mere opmærksom på firmaer ved handel på nettet, men desværre ikke denne gang. Firmaet leverer ikke varen på 1-2 dage som de lover, selvom pengene er trukket og svarer heller ikke... Se mere

2,0

Under middel

Service mv

Service mv. lige efter bogen.
Jeg bestilte min mac oplader onsdag formiddag og sidder nu med den i hånden torsdag eftermiddag.
Ingen klager herfra.

31. august 2017

Skylder penge og svarer ikke

De sender en forkert oplader. Og underskylder med at det var en pakkedrengs skyld, og de alligevel ikke har den bestilte oplader.

De acceptere at refundere pengene (kr 254), men de refunderer kun kr 199, som var opladerens pris. Ergo de skylder mig stadig for fragten, og nu sidder jeg med en oplader som jeg ikke ved hvordan jeg skal returnere - eller om de overhovedet vil have den tilbage. De svarer nemlig ikke på mine mange email-rykkere.

Det er den dårligste kundeservice som jeg har oplevet.

22. august 2017

Jeg har skrevet til dig på e-mail for at finde en løsning på situationen,
hvis du ikke har set denne e-mail, så vil jeg anmode dig om at skrive til mig på karina@opladershoppen.dk.

Fusker firma ?

Jeg fik en oplader fra opladershoppen.dk i gave.
Da det ikke var den rigtige ville jeg bytte den.
Men da jeg kommer ind på siden opdager jeg hurtigt at det ikke virker som om de vil kontaktes eller vise hvem der står for virksomheden her.
Der er intet nummer, ingen mail - kun sådan en live chat mail i hjørnet som tilsynladende ikke virker, eftersom jeg har skrevet til den hver dag i over en uge nu.. Heller ikke på facebook er det muligt at få nogen form for kontakt.
Hvis du søger virksomheden på krak.dk finder du en anden virksomhed, som på sin side heller ikke har nogle kontakt oplysninger.

Man fristet til at tro det er et fusker firma når det udstår så uprofessionelt!

21. august 2017

Handel IKKE hos Opladershoppen

Handel IKKE hos Opladershoppen, der drives af drives af PYNTUS I/S med CVR: 35975896.

Den oplader til Lenovo PC jeg modtog virkede ikke. Henvendte mig til dem på mail flere gange. Svartid over en uge. Trods flere mails fra mig, fik jeg kun én mail retur fra dem, hvor der bare stod, at det kunne være, jeg havde bestilt en forkert oplader. det var den forkerte oplader... Dette til trods for, at jeg i mailen forinden havde medsendt billeder af PC, oplader og al nødvendig dokumentation til at de kunne se, at jeg rent faktisk havde bestilt den rigtige oplader. Jeg mistænker at opladeren jeg fik var en attrap. Altså en falsk oplader, men jeg ved det ikke.
Jeg ville ringe til dem, men der er ikke noget nummer at ringe på. Jeg besluttede så at benytte min fortrydelsesret og sendte opladeren retur, og jeg har intet hørt. Jeg føler de ganske enkelt har stjålet mine penge.
Ordre: 35875

19. august 2017

Igen mange gange undskyld for ulejligheden.

Trak pengene uden at sende varen

Trak pengene fra min konto uden at sende varen. Da jeg rykkede efter den fik jeg at vide varen var udgået.
Kan ikke anbefales at handle her.

17. august 2017

Igen mange gange undskyld for ulejligheden.

6 dage efter at have modtaget mail mail …

6 dage efter at have modtaget mail mail med trackingnummer på pakke, kommer der pludselig mail med besked om at vare er udgået af sortiment, og at jeg vil få refunderet penge inden for 10-12 dage. Det er så dumt, hvis varen ikke er i sortiment skal i selvfølgelig ikke trække penge for den, eller bruge 6 dage på at opdage at i ikke kan levere den.
Det nærmer sig svindel, og jeg vil fraråde enhver kontakt med dette firma.

8. august 2017

Igen mange gange undskyld for ulejligheden.

Kan ikke komme i kontakt med dem

Kan ikke komme i kontakt med dem. Har ikke modtaget nogen faktura. varen er forkert og skal som minimum ombyttes men det hjælper ikke når de ikke besvarer mails eller chat. Jeg er ret sikker at de positive anmeldelser der er på denne side er FAKE!
HOLD JER VÆK

3. august 2017

Hurtig forsendelse og langsom kundeservice

Købte en oplader, og fik den dagen efter. Super snildt!
Den gik desværre i stykker efter 4 måneder, hvorpå jeg sendte dem en mail omkring mine problemer - efterfølgende fik der så mellem 3-5 uger fra hver gang jeg sendte dem en mail / svarede på en mail, til jeg fik svar - selvom jeg svarede samme dag, eller dagen efter.. Har stadig ikke fået løst sagen, til trods for, at min første mail til dem er skrevet tilbage i Maj måned :-(
God og hurtig levering - desværre bare rigtig dårlig service efterfølgende

24. juli 2017

Elendig kundeservice

Jeg bestilte en Mac oplader, som jeg har modtaget, men har tilgængel også betalt dobbelt... har dog prøvet at kontakte dem på mail. Gået en uge og stadig intet svar...

10. juli 2017

Brug dem ikke!

Jeg købte en magsafe 1 fra Opladershoppen som var defekt. De svarer nu ikke på mine henvendelser om produktets fejl, selvom jeg gentagne gange har forsøgt at at kontakte dem om en ombytning/refundering. Jeg vil på det KRAFTIGSTE FRARÅDE alle, at handle med Opladershoppen. Jeg har indgivet en formel klage og anmeldelse til forbrugerrådet, efter ikke have hørt fra dem i en uge nu. Håbløst uprofessionelt!
English summary: I bought a defective product from Opladershoppen, no response from company through mail, and no phone number. I have now filed a complaint. DO NOT use their services!

8. juli 2017

Reagere ikke ved reklamation

Købet en oplader til PC. Efter 4 dage faldt udgangsspændingen til oV og er derfor ubrugelig.
Har prøvet at komme i kontakt med Opladershoppen både via mail (3 mails sendt) og via deres hjemmeside (4 gange), men de svarer overhovedet ikke.
Står tilbage med en dårlig oplevelse og en defekt vare.
Kan kun opfordre til at du finder en anden leverandør, da opladershoppen.dk er et svindlerfirma.

6. juli 2017

FUP OG SVINDEL

Hvis jeg kunne, ville jeg give % stjerner, det firma, er ren fub. Der er ingen respons ved reklamationer. Købte en lader, som holdt til en opladning. Har henvendt mig 5 gange til opladershoppen, uden respons. Skrev et opslag på deres Facebook side, som blev slettet, og derefter kommenterede jeg et af deres opslag, for at få kontakt. Det blev også slettet. HOLD JER LANG VÆK FRA DETTE FIRMA.

5. juli 2017

Det største svindelfirma jeg har …

Det største svindelfirma jeg har handlet med for nylig.

Købte en oplader til en Mac pc, blev leveret som aftalt, men gik i stykker efter 1 time..😩 Har nu prøvet at kontakte dem via mail og via deres Facebook men de svarer ikke, samt fjerner min besked på Facebook.

Svindelfortagende.

5. juli 2017

Roomba batteri 500

En mærkelig oplevelse. Ingen ordrenummer ingen faktura. Og når man læser i trustpilot så stor nervøsitet. Ved mail svarer de ikke inden for et døgn som lovet. Varer som er på lage bliver ikke sendt.
Og ikke mindst man kan ikke ringe til dem.
Men de får 2 stjerner fordi varen kom og pænt pakket ind.
Men hvor kunne de gøre stor gavn for dem selv ved at svare ærligt og lidt hurtigere på mail.

4. juli 2017

Problemfrit

Min mac oplader var gået i stykker så jeg bestilte en ny fra opladershoppen. Efterfølgendeville jeg lige tjekke siden på trustpilot, og blev helt nervøs for om jeg overhovedet fik min nye oplader. Jeg bestilte mandag eftermiddag og kunne hende min nye oplader dagen efter tirsdag!
Så super hurtig levering og ingen problemer. Selvfølgelig er opladerne ikke originale til den pris, kan man jo regne ud.
Jeg er bare glad for at min mac igen kan få strøm 👌🏼👌🏼

28. juni 2017

De sælger kopivarer

De sælger kopivarer - dvs uoriginale opladere - selvom deres website utrykkeligt beskriver opladerene med navne som fx "lenovo".
Jeg giver 2 stjerner fordi jeg fik i det mindste mine penge tilbage (dog ikke forsendelse).
Jeg bruger dem ikke igen.

20. juni 2017

Er dette din virksomhed?