Opladershoppen Anmeldelser 291

2,0

Et fup firma med mange selskaber. Badebassin.dk Pyntys.dk Opladershoppen Coolio.dk Julemandskostyme.dk Måske flere....... Alle selskaber ender det samme sted med dårlige anmelder

Jeg købte en magsafe 1 fra Opladershoppen som var defekt. De svarer nu ikke på mine henvendelser om produktets fejl, selvom jeg gentagne gange har forsøgt at at kontakte dem om en ombytning/refunderi... Se mere

2,0

Under middel

Ovenud tilfreds.

Bestilte en Macbook Pro oplader hos opladershoppen til billigere penge og det hele så godt ud, men da jeg havde lavet min bestilling, gik jeg ind og læste anmeldelser og det så skidt ud, frygtede at min vare aldrig ville komme eller være forkert. Men jeg blev positivt overrasket, og allerede dagen efter havde jeg min vare og den virkede perfekt.

En rigtig god oplevelse og dejlig nemt hos opladershoppen.dk

4. december 2017

Fup firma - pas på!

Fik en forkert oplader. Forsøgte at kontakte dem via hjemmesiden, da de hverken oplyser e-mail eller telefon, hverken på hjemmesiden eller i deres mail, som er noreply adresse.
Mon tilstrækkelige politianmeldelser og kritik på Trustpilot stoppe dem eller få dem til at opføre sig mere professionelt?

1. december 2017

bestilte en lader til min pc og da den …

bestilte en lader til min pc og da den kom var det ikke den der var på billedet og laderen kan kun lige lade min pc hvis den er slukket jeg kontakter dem så og skriver at jeg tror den er defekt og jeg enten vil have mine penge retur eller en ny lader jeg får et enkelt svar og ellers stilhed i 3 uger
hvis i vågner op og har en undskyldning vil jeg gerne ændre min andmeldelse

28. november 2017

Opladershoppen - svindelfirma

Pas PÅ - opladershoppen er et fupfirma !!

Jeg har bestilt en oplader til en computer i går, men ingen bekræftelse på ordren modtaget. har sendt mail 2 gange og intet hørt. Pengene er trukket. Hvis ikke jeg får svar i dag politianmelder jeg dem.

Køb et andet sted

Jeg plejer at være mere opmærksom på firmaer ved handel på nettet, men desværre ikke denne gang. Firmaet leverer ikke varen på 1-2 dage som de lover, selvom pengene er trukket og svarer heller ikke på henvendelser.

Update: Efter flere mails sendte firmaet faktisk pakken. Dér havde jeg dog fundet en oplader et andet sted. Nægtede at modtage pakken, meddelte dette pr. mail - og har fået refunderet købet.

1. november 2017

Jeg fandt den helt rigtige oplader til …

Jeg fandt den helt rigtige oplader til en ACER bærbar PC købt 24/10, men har ligesom mange andre kun modtaget mail fra Postnord at varen er registreret hos afsender, men ikke sendt. Har forsøgt at skrive til Opladershoppen, men intet svar. Vil politianmelde dem.
Mvh.
Lasse

Scam site

da jeg modtog laderen var det ikke den på billede og den virkede ikke. Og det hjalp ihvertfald ikke at skrive til dem

31. oktober 2017

Magen til fupfirma skal man lede længe …

Magen til fupfirma skal man lede længe efter! Jeg bestilte en pc lader som de ikke kan finde ud af at sende, men pengene er trukket for længst. De svarer ikke på beskeder i deres chat, og man kan ikke finde noget tlf.nr. Da jeg søgte på CVR.nr. kunne jeg se at det er et firma som hedder Pyntus I/S som står bag. Der fandt jeg en mailadr. - sendte dem en mail, men den kan de heller ikke finde ud af at svare på. Så nu er vi ude i en politianmeldelse. Jeg skulle have tjekket Trustpilot først, for så havde jeg da ikke handlet der!

25. oktober 2017

Hej Morten

Det er selvfølgelig dybt beklageligt at du ikke har modtaget et bestilt produkt.

Jeg kan se at din ordre er refunderet. Dog kan der gå op til 5-10 hverdage før refunderingen er synlig på din konto.

Jeg undskylder meget for din dårlige oplevelse med os.

Har oplevet præcis det samme som alle …

Update.
Det hjælper tilsyneladende at true med politianmeldelse og en bankindsigelse, for pludselig reagerede de og sendte varen der nu er modtaget. Men jeg kunne ikke få svar på hvorfor vi skulle helt der ud.
---------------------------
Har oplevet præcis det samme som alle andre der har anmeldt firmaet. Produkt bestilt, penge hævet fra min konto, besked fra PostNord om at varen er adviseret...og så sker der ikke mere herfra.
En politianmeldelse er på vej herfra hvis ikke der sker noget inden en uge.

20. oktober 2017

Kære Michael Cronqvist

Jeg har skrevet til dig på e-mail for at finde en løsning på situationen,
hvis du ikke har set denne e-mail, så vil jeg anmode dig om at skrive til mig på karina@opladershoppen.dk.

Igen mange gange undskyld for ulejligheden.

Så melder jeg mig også som en af de …

Så melder jeg mig også som en af de sure kunder hos opladershoppen.dk. Havde desværre ikke tjekket TrustPilot inden jeg handlede hos dem, så havde jeg nok aldrig handlet der. Har bestilt en vare for en lille måned siden, har endnu ikke modtaget pakken. I den besked jeg modtog fra PostNord for ca. tre uger siden står der, at de stadig afventer pakken fra Opladershoppen, så det tyder på, at pakken aldrig er sendt fra firmaet. Firmaet har tillige med være så frække at hæve pengene fra min konto lige efter bestillingen. Og firmaet er ikke til at komme i kontakt med, der er ingen telefonnumre på deres hjemmeside, og når man skriver en mail til dem, svarer de ikke. I SKAL ALDRIG HANDLE HOS DEM!!!

Kære Linette Rønne Johansen

Igen mange gange undskyld for ulejligheden.

En stor omgang fuskere i et stort …

En stor omgang fuskere i et stort fuskerfirma.

Kære Mads Saabye Krogh

Igen mange gange undskyld for ulejligheden.

De svare ikke på henvendelser

De svare ikke på henvendelser, men de har hævet mine penge og IKKE leveret varen

Kære Allan Agerholm

Snydefirma!

Snydefirma!
Sender ikke det jeg har bestilt. Kan ikke komme i kontakt med dem.

Edit: Firmaet sendte min pakke efter jeg havde skrevet om annulleret ordren. Den er nu sendt tilbage og firmaet har svaret på min mail vedr. refusion. Jeg afventer at pengene går tilbage.

17. oktober 2017

Kære Christian Wøhlk

Hold dig langt væk

Dårligste kundeservice jeg nogensinde har prøvet.
Jeg modtog en oplader der ikke virkede ordenligt så jeg skrev til dem og efter 5 dage svarede de og bedte om flere oplysninger om min PC det er nu over en måned siden og de har ikke svaret på nogen af mine mails siden

16. oktober 2017

Kære Anton bilenberg

Igen mange gange undskyld for ulejligheden.

Hurtig levering af oplader👍 Men så …

Hurtig levering af oplader👍 Men så starter problemet da den ikke virker har mailet gentagende gange men ingen svar den værste service jeg har oplevet til dato😡 de kan være heldige med de ingen fysisk butik har 😡
Møg butik hold jer langt væk fra den fusker biks👊👊😡😡

14. oktober 2017

Kære Sune hansen